Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
valamelyik nap is arra keltem fel, hogy az ágyon ülve majdnem levertem a fél sor dvd filmet a szekrényemrõl ezt halál komolyan mondom

Gfreiter
Dettó... A múltkor játszottam, és még csak egy kört akartam lenyomni. 5:30-kor gondoltam azért alszom még egy órát

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
LLLOOOLLL 😄DD Ájjájjájj, ezek bizony súlyos tünetek

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

zaki
hát én is ma azt terveztem, hogy olyan 1 körül lefexem, és még mindig itt vagyok és még kellene zuhanyoznom is, az még egy fél óra

cSuwwi
ismerõs a szitu... 😊

shit happens

FtranX
mindig kinézek egy idõpontot pl 1 óra, hogy akkor megyek aludni. aztán na még 1:30-ig, aztán na 1:45-ig, aztán na akkor legyen 2 óra. végül 3 körül kikapcsolom a gépet. 😊

zaki
nem tudom mit, de vmit csinálhattam az utóbbi idõben valamelyik nap: vmi ilyesmire emléxem, hogy az ágyon nem is tudom mit, de összevissza kapáltam ülve, de közöm nincs hozzá, hogy mit. és odajött hozzám a muter, de nem tudom mit csináltam... megkérdezni meg nem akartam másnap hogy mit csináltam, mondom magamban lesz*rom, elfelejtem az egészet 😊

szal vannak ilyen dolgok, hogy tudom, hogy valamit csináltam az éjjel, de szinte semmire nem emléxem vissza.

Gfreiter
És nem is volt egy órája, csak 35 perce...

Gfreiter
Én is 😞 Meg mindentõl. Most minden olyan nyugis, meg békés. Holnap megin valami buzi nap lesz, és aztat nem szeressük...

cSuwwi
aha, pedig olvastam, csak elfelejttem biztos... :|

shit happens

[Walaki]D`Lair
ok...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FtranX
én a nettõl tudok nagyon nehezen elszabadulni

Gfreiter
Felhívom szíves figyelmed a #5023-as számú ténymegállapítás helytállóságának tényszerûségére...

zaki
jaja 😄

Gfreiter
Régen én összevissza beszéltem mindent... De anyám egy szavamat sem tudta kivenni/megjegyezni...

cSuwwi
mintha aludni akartál volna menni majd egy órával ezelõtt... 😊

shit happens

Gfreiter
Néha elõfordul (pár sör után), hogy hamar elalszom 😊 De mostanában nehezen. Talán azért is, mert szeretem az éjszakát, olyan nyugis, és valahogy nem akarom, hogy véget érjen. Márpedig ha lefekszem, és elalszom, akkor pikk-pakk véget ér

Kata
Akkor majd alkalomadtán kikérdezünk álmodban.

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
Nincs. Láttad volna a tejes témát

[Walaki]D`Lair
Én is...sõt...még alvás közben beszélgetni is tudok!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FtranX
nem baj, pont ezért kellett a képoldal

Kata
én akkor is elalszom, ha fát vágnak mellettem. Jó az alvókám.

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
Akkor jó, hogy nem Angliát mondtam...

zaki
1ébként nincs baj belõle, hogy ennyit offolunk? 😊

FtranX
nem semmi 😊

zaki
én 20-ra a rádiót, de mondom, max 5 perc alatt elalszom 😊

Gfreiter
LLLOOOLLL 😄

FtranX
Belfast

FtranX
bazz én 50 percre szoktam beállítani a TV-t.

zaki
hú mennyi vesszõ

zaki
engem nem zavar, ha megy a gép, sõt, néha zavar, ha csend van 😊

Gfreiter

Gfreiter
Nagy-Britannia? (csakhogy sznob legyek )

zaki
pedig tényleg...

Kata
Ez a "fool" a kedvenc aszpirins-stílusom. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

FtranX
ne viccelj már, hogy ennyi idõ alatt elalszol! 😊

[Walaki]D`Lair

Gfreiter
Nem bírok gép mellett aludni, amikor éjszaka pl letöltök, akkor mindig átmegyek a másik szobába aludni. De zenét én is szoktam hallgatni, de kb az album vége fele elnyom az álom... Aztán KATT!, leáll a magnó, és kezdthetem az egészet elõlrõl, amíg megunom az egész cécót, és elalszom a francba.

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

FtranX
találtam egy tavalyi képet

Gfreiter
Jó-éjt-saller?

zaki
én szerencsére gyorsan elalszom. pl benyomok 5 számot a winampba, arra alszom el (már amikor bekapcsolva marad a gép éjjel), de már az 1. szám közepén elalszom 😊

Kata
Jól van, na tartsd ide az arcod... Kicsit fájni fog.

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
Nálam a jó8 az azt jelenti, hogy kb 1 óra múlva sikerül is betetvészkednem magam az ágyba, és még kb 1 óra, míg forgolódások és gondolatmenetek közepette elnyom végre az a telibeba**** álom...

Gfreiter
De csak módjával 😄DD

Gfreiter
Hol?

Kata
Tegyünk bele?

[/cserf][/fülünyúl]

zaki
bazzeg, te meg még mindig itt vagy?!

Gfreiter
Te állandóan ilyenkor zuhanyzol. Kivéve, amikor hajnali fél négykor

zaki
jó 8... bazz, nekem még el kellene mennem zuhanyoznom is