Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Kicsit egészségtelen...:-/

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Gfreiter
Tanulsz Katácskám?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Átmentem bagolyba 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[Walaki]D`Lair
Jézusom....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kata
Jah, azokat én sem kedvelem. 😊
Köszi.

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
Ez nekem az ebéd volt 😊 Majd reggel fele vacsizom, délben, amikor felkelek, akkor meg reggelizem

Gfreiter
#5405 De téged annál inkább 😉

Kata
Kiket nem szeretsz?

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
Én is azt vacsiztam...csak én sonkás-sajtos jóságot....

Gfreiter
Azt láttam, de arra nem emlékszem annyira.
Kata, bocs, de nem szeretem õket. De ugye ezért most nem fox utálni??

hykao
A Ravasz, az agy, és két füstölgõ puskacsõben is jó volt a görögös duma
Kata
aham. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
Köcsögér, buzernyák, meg minden szó, amit kisíponának a balázssóban...

Kata
mi az a ratymálék?

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Én sem álmodtam ilyet, de ez létezõ dolog!!!
Gfreiter
??? Én sosem álmodtam ilyesmit, de nem is nagyon szeretnék. A görögökrõl meg annyit, hogy a Csak egy kis pánik c filmben megmondták a nagy alapigazságot: "Köcsög görögök..." Egyébként tuttommal a görögök nagy százaléka hivatásos ratymálék...

FtranX
fejbe is lõném magam, ha ilyet álmodnék!

hykao
Bár már az ókori görögök is beszéltek, az ún. anya iránt ki nem élt szerelemrõl.
Pl.: amikor azt álmodod, hogy a saját anyáddal (vagy nõk esetén apjukkal) szeretkezel álmodban, és még álmodban élvezed is.

Aztán nem megsértõdni!!!
Gfreiter
Bázz, télleg tökre félreérthetõ... LLLOOOLLL 😄DD

Gfreiter
LOL 😄
Nem, csak tudod itt a panelban még a légyfing is áthallatszika másik szobába, ráadásul a fürdõ az õ szobája mellett van 😊

Gfreiter
engem meg el sem kap. Pedig anyu tök beteg, egész nap az arcomba köhög (najó, azér nem szó szerint), azt engem meg cseszik megbetegíteni 😊 Mondom én, jók ezek a kis genyók, amiket szedek 😊

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Miiiiiiiii???
Muteroddal fürdessz, vagy mi van???
hykao
köszönöm, holnap már megyek edzésre, szerencsére pár nap alatt ki szokott belõlem menni.
Gfreiter
Igen igen, jobbulást 😊

Gfreiter
Nem is, tuggyuk, hogy szeretethiányod van... Én is szívesen fürödnék egy nagyot, de anyámat már nem akarom felébreszteni...

Kata
jobbulást!

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Á, dehogy.
Vettem egy hosszú, forró fürdõt.
Na nem azért mert szeretethiányom van, sokkal inkább az influenza miatt, ilyenkor jólesik.
Gfreiter
Hát adnék, de sietned kell, mer mindjárt elfogy 😊))

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
Kérsz?

Gfreiter
Sonkás-gombás. Legalábbis régen így hívták. Ma valami Capricciosa, vagy mi a bánat 😊

Kata
Milyen pizzád van?

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
még benyomok egy pizzát...

FtranX
😊

Gfreiter
Még nem 😊 Csak kéne...

PResident Evil
nem

FtranX
na mindenki alszik?

Gfreiter
Na látom itten minenki csoffadozik... Lassan én is elbúcsúzom 😊 De még lehet, hogy bekukkantok, szóval nem randalírozni!

FtranX
az meglehet.

hykao
Na akkor aztán lesz dolguk a moderátoroknak. Hehe.
cSuwwi
gondolom megjelenik egy új menüpont, hogy saját képek, ahol mindenki feltöltheti a képeit, vagy amit akar. Így nem kell adminisztrátor, aki elvégzi ezt helyettük.

shit happens

FtranX
na majd meglátjuk idejében.

FtranX
nem értem én sem. vagy ez olyasmi lesz, mint pl a a tár.hu-n a kép.tár?

cSuwwi
Nem tom. Az mondta, hogy a fõszerk. rágta a fülét miatta. Hogy megcsinálják-e, azt nem tudom. Biztos irígykednek, hogy mi feltaláltuk magunkat... 😄

shit happens

FtranX
ha már ez létezik és mûködik, akkor miért kell új?

FtranX
ha õk ilyennek akarnak mutatkozni, akkor hajrá.

FtranX
hmmm...

hykao
van még egy pár fákkolós kép pl: Carlos, Yakooza
IMYke2.0.0.0
Hát ha a valós személyisége "fákkolós", akkor gratulálok neki(k).

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.