Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arch
-sztok 😊

cSuwwi
jaja. egyszer ki kell próbálni 😊

shit happens

Arch
Szia!

Arch
Hát azért van annál jobb sztem...

Gfreiter
Most le kell lépnem kicsit, majd jövök. Addig is jók legyetek!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Hát úgy általában... Nem naon vagyok oda a személyes ismerkedésért, bár néhány emberrel itt szívesen megismerkednék...
Csuwwi, azt elhiszem LOL 😄 Br nekem ittasan sosem ment jól a game, bár az is igaz, hogy ha mindenki részeg, akkor az úgy buli 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

cSuwwi
Pedig nincs is jobb, egy ütõsebb LAN Partytól. Kellemes (félig)részegen hajnalban valamelyik FPS-el egymást gyakni 😊

shit happens

Arch
tartózkodóbb típus??? 😊) Mármint a LAN-partyktól tartózkodó vagy hogy?😊)

Gfreiter
Bár van, aki szokott szervezni LAN partikat, és akkor akik elmennek, azok megismerik egymást. Én mondjuk inkább tartózkodóbb típus vagyok...

Gfreiter
Nekem van egy haverom, aki szokott fórumozni, de itt még nem volt, de amúgy senkit.

Arch
Ti ismertek itt személyesen vkit? 😊

cSuwwi
mindkettõre igaz

shit happens

cSuwwi
Én is

shit happens

Gfreiter
Ja, meg örülök is...

Gfreiter
Én itt vagyok...

Arch
Újra itt
Örültök? Képzelem...

Úgysem hiszem el, hogy dolgoztok. Mi ez a kihaltság?

cSuwwi
királyos 😊 Ha jól emléxem 1600 körül cseréltünk szervert. 😊

shit happens

FtranX
hát végül is csak ez a két lehetõség van. 😊

FtranX
átléptük a 3000-et. 😄D

cSuwwi
ez korrekt válasz volt (vagy leszarom, vagy nem) 😄

shit happens

FtranX
nem kell itt kiszedni semmilyen képet se! 😊

mukika
rendben, ebbe benne vagyok, egyébként pedig hogyha nem tetszik valami nyugodtan szóljatok, vagy leszarom, vagy nem...

cSuwwi
nekem mind1. majd hykao eldönti mi legyen, de szerintem nem fog változni semmi. ha újabb képeket akarsz feltenni, akkor majd lecseréljük, amelyikre gondolod.

shit happens

Sir Quno Jedi
A ZIsmertség ! A zellen nem véd !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

cSuwwi
a népszerûség átka 😊

shit happens

The Garrett
lol ma odajön 1 gyerek suliba hozzám hogy látta a képem a Tagok sg -s oldalon 😄DDDDDD
z kész 😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

mukika
Rendben ti tudjátok, engem nem zavarnak, a többit majd ti eldöntitek! Azért thx H.!

cSuwwi
igaz. nem szóltam

shit happens

[HUN]PAStheLoD
tyûû a sok szpemmer 😄D vagy 300 hsz-t kéne átnéznem

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

hykao
Pont errõl van szó, hogy mindenki maga dönti el milyen képet akar!
Azért mert valakinek egy adott (stílusú) kép nem tetszik annyira, azért még nem kell kivetetni!!!
cSuwwi
Szerintem õ döntse el, mit akar magáról látni a képtárban. Én személy szerint nem különösebben rajongok a fákkolós képekért, de ha akarjátok, maradjanak... 😊

shit happens

cSuwwi
majd kicseréljük a tegnap kimaradt képekre, ok? 😊

shit happens

hykao
Nem szedjük ki!
IMYke a véleményét mondta el.
De ugye az emberek különbözõek, fõleg, ha korosztálybeli különbségek is vannak!

Senkinek a szemét nem "szúrtad ki" vele, azaz senki szemét nem szúrja!!!
hykao
mukika
Hi!

Plz a mukika fuck-os és a Photoshop-os és az egészségetekre képeimet szedjétek le... én nem akartam senkinek kiszúrni ezzel a szemét, csak nekem bejött... sajnálom, ha valakinek gondot okoztam vele...

a_n_d_r_e_w
Üdv!

Ha valakit zavar a PSP-s kép, nyugodtan szedjétek le. Csak azért linkeltem be, mert éppen csak az az egy darab volt rólam.

One Vision. One Purpose.

Gfreiter
Ez így kicsit értelmetlen: Szóval szó szerint álmai nõjét tekeri meg... 😊

Gfreiter
Mér, sztem kira 😊 Szépet álmodik az ember, és szó szerint tekeri meg álmai nõjét...
#5479 oké oké...

hykao
Tudod, tartózkodni akarok mindennemû multi cselekménytõl!!!
Radikálisan csökkenteni akarom a gép elõtt eltötlött órák számát. (huh, kicsit kibújt belõlem a statisztikus )
hykao
Megmondom én mi lenne a vége: magömlés álmodban...
...de erre azért ugye ilyen korban már nem nagyon vágyik az ember...
Gfreiter
Nem próbáljuk ki multiban?

Gfreiter
Aztat én mán végigtoltam 😊

Gfreiter
LOL 😄 Ösmerõs a helyzet 😊 Bár én már nagyon régóta nem álmodom semmit, de régebben én is mindig felkeltem valami baromság miatt, pl autóduda, telefon, stb, és sokáig csak arra gondoltam, hogy mi lett volna, ha nem ébredek fel, akkor meddig jutottam volna... Mer ugye mindig a legszebb pillanatokban történnek ezek a zavaró dolgok, amitõl felébredsz 😞

hykao
hykao
Na kicsit megyek megint dzsungelharcolni.
...még a végén szokatlan lesz a kopasz punci látványa...
Sir Quno Jedi
Na igen, álmainkban úgy viselkednek, ahogy kell (meg mi is úgy bírjuk...) ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hykao
Jááj, de jót álmodtam bázz...
Éjszaka még lefekvés elõtt megskubiztam Kata G-nek szánt csajos képeit (szõke mûanyag, aztán az a barna, végül a foci? vagy milyen csapatot), majd benéztem a veszett jó csajos topicba -> spárgázó lúvnya, meg az ikrek...
Eredmény -> két csajszival hemperegtem, meg minden ami ilyenkor szokásos...
Csak az ilyen álmok nálam mindig idejekorán ébredéssel végzõdnek...
Gfreiter
Meg mindenkinek jau reggölt!

Gfreiter
Jau reggölt koma!

Sir Quno Jedi
Ja, az érthetõ !