Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Az télleg a 2. pálya. Hogy keverhettem össze? Pedig a tengeri olajfúróst megcsináltam már, biztos azért. Hülye vagyok 😞 Neked a 2. nem szaggat?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Jóccakét! 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
Na jóccakát!
Ha még egyáltalán idetéved az éjjel valaki...
hykao
Az a második pálya. Azt most nyomtam végig.
Hát ott már nem mûködik az éjjellátós módszer, mert egyrészt túl világos van, másrészt nagyok a távolságok.

Hehe az iráni kormányost "friendly fire"-ben részesítettem miután kiszálltunk...
Gfreiter
Hát akkor most nekiállok megcsinálni mind 😊))

hykao
Nem nagy veszteség!
Az elsõ két iráni pálya elég könnyen teljesíthetõ!
Amúgy az olajfúrótornyosat el tudod indítani mentés nélkül is, mert az elsõ három a listában van alapból!
Gfreiter
Igen, azt én is megjátszottam. Viszont hüleséget mondta,m er nem az a pálya (nem a 3.) szaggat, hanem a 4. 😞 Mert most néztem, hogy csak az elsõ három "available", és a 3 az a tengeri oplajfúrós, ezek szerint a 4. szaggatott, amelyik egy bázisról indul, és hummerekbe kell bepattanni, miután a fõtörzs kidumálta magát.

hykao
Biztos.
hykao
Az elején - amíg körbecsónakáztok - a nagy csend közepette azért körbekaszáltam a népet...
Gfreiter
Hm, érdekes. Eltûnt az összes teljesített pályám, azaz olyan, mintha semmit nem játszottam volna vele... Most upgradeltem a verziószámot pár napja. Lehetséges, hogy amiatt?

Gfreiter
???!!! Most azonnal kipróbálom!!!!!!!!!!!!!

hykao
Te G!
Megvan a megoldás az Iráni Olajfúrós Pályára!
Éjjellátó!!!
Nincsenek igazán nagy távolságok, így még látható vele minden! Kipróbáltam.
Éjjellátóval jóval kisebb a gépigény, így már nálad sem akadhat.
Gfreiter
Nem. "G", mint Globális Fémhulladékbegyûjtõ- és megsemmisítõ Szolgálat...

MIMACSKA
Nem balhé volt csak dikurzus. Legalábbis Mr Szöszi részérõl.
De már nem tudom pontosan, hogy hol.

www.extragyongy.hu

FtranX
hol volt a balhé??

MIMACSKA
Konkrétan nem lánynak nézte hanem le...zta

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
a hülyék 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bár szerintem ott másról folyt a vita, mígnem ez amolyan utsó érvként felvetõdött.

www.extragyongy.hu

cSuwwi
Soxor elõfordul. Sokan nem tudják, hogy az egeret a képre húzva megjelenik a regisztrált név... :-|

shit happens

MIMACSKA
Ja és amikor te épp legyintesz rá, hogy: tudod mit nem is érdekel az egész......fogok itt veled vitatkozni....akkor hiszi azt, hogy lealázott!

www.extragyongy.hu

Sir Quno Jedi
Szegény ! 😄DD Tényleg szórakoztató volt figyelni a tipródását ! 😄DD Nagyon igyekezett szegény, csak két dolog hiányzott hozzá neki, a tapasztalat, meg a kultúráltságnak legalább a látszata... AZ a fajta ember aki azt hiszi gyõzött, pont amikor egyértelmûen bizonyította szánalomraméltóságát az értelmesebbje elõtt. Kedvelem az ilyenket, megnyugtatnak, már...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MIMACSKA
Olvastam ,hogy valami pöcs a logod miatt "másnak titulált mint ami vagy....(szerintünk)"
De szépen fogalmaztam..

www.extragyongy.hu

Sir Quno Jedi
"G", mint gusztustalanul pépesre vert, nyálkás folt a saválló titánpáncélzatomon ????

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gfreiter
Kivéve G-t, aki halált megvetve száll szembe eme félelmetes, embertelen rideg teremtménnyel...

Sir Quno Jedi

Gfreiter
Úgy látszik az csak egy sikertleen kísérleti stádium volt... 😊))

hykao
Na mivan, Mr.Szöszi, visszaprogramoztak???
Gfreiter

Sir Quno Jedi
Inkább robot...

Sir Quno Jedi

Ezt elbuktad ember !

Hasta la vista, Baby !

MIMACSKA
kishitü vagy!

www.extragyongy.hu

Gfreiter
Én, de nem mind1 😊))

Sir Quno Jedi
Én...demind1...

MIMACSKA
Van itt még vki?

www.extragyongy.hu

hykao
698
CSOCSO
tennek fel ha tudnek.. de nem tudok...
CSOCSO
nah mindjart rakok fel kepet magamrol
CSOCSO
anyaaad😊))))))))))))))))))))))
CSOCSO
hol tartok?
neozed
Biztos megvolt az oka, hogy törölték a hozzászólásaidat.

Free
Jaj istenem mester taníts Légyszi légyszi légyszi

Komolyra véve a szót nem ismerõs az a mondás??? " Más szemében a szálkát sajátodban egy felhõkarcolót...."

De ha lehet kérni maradj még 5 percet.... de aztán soha többet ne lássunk....

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Gfreiter
Hali! Csak az elsõket törölték támadó jellege miatt, de a többi megvan még 😊

Gfreiter
Tud valaki jó VW bontót? Olyat, ahol mindenféle kis szirszart lehet kapni?

Gfreiter
Hali 😊

MIMACSKA
Szia Free szia G!!!!!!

www.extragyongy.hu

Gfreiter
Szia Free 😊

Free

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
Szia mindenki

Kandurex
jó reggelt'

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MIMACSKA
szia! De te nem dolgozhatsz ma! Nem hiszem, hogy tényleg irigykedsz!

www.extragyongy.hu

LezLee
De jó neked 😊))))