Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Holnap még teszek be 😊 Jóccakááát!!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Én mentem reggel haza. Õk meg sehol..csak a bõröndök.
Egész éjjel minket kerestek! LOOOL
Engem ész a djágaszágot
www.extragyongy.hu

Errõl jutott eszembe, hogy én 14 koromban ültem be egy csontrészeg haverom mellé a kispolákba, azt neki a fának, és az arccsontom repedt meg/tört el, hetekig meg sem tudtam mukkanni... Én hátul ültem az anyósülés mögött, és az elõttem ülõ gyerek tarkóját fejeltem le.

ott az volt a szerencsém, hogy az anyósoldallal kaptam telibe a fát frontálisan (azon az oldalon a taposólemez az ülésig gyûrõdött), az aksi meg a kesztyûtartón kandikált ki...
Még akkor ott el is adtam az utcában a cigóknak a roncsot 5 ropiért (a forgalmiját pár nappal ezelõtt már bevonták), akik egy másik ladikkal, meg pár "tesóval" próbálták el húzni-vonni több kevesebb sikerrel...
Hazafelé gyorsabban jönnek a gépek (valami hülye széljárás miatt) és elértek egy esti gépet...szal éjjelre itthon voltak másnap 10 helyett. Én meg persze a hülye nem bírtam magammal...nem volt elég a 3 hét...buliztam mint állat...
Hát a többit gondolhatod...😄DDDDDDDDDDDDDD
www.extragyongy.hu

Amikor anyámék elmentek 3 hétre Amerikába...elcsórtam anyám kisverdáját és a harmadik hétre már királyul ment.
www.extragyongy.hu
Bazz, szögletesen veszi az ívet, kormány fejéssel...LOL.
Amúgy régóta vezet, és elég jól...
Azért jó, hogy ilyen könnyne megúsztad. Ladikkal fát vágni az veszélyes dolog.\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
De szerintem már a biztosító is megszünt azóta...
www.extragyongy.hu
Aztán kibújtunk a szélvédõn, pár madár megállt, és visszaborítottuk "lábára", majd 2 defektes kerékkel, ohne szélvédõvel, szarrá ment hûtõrendszerrel tovább bakkecskéztünk a leállósávban...
Esett az a kurva esõ, és mivel a tetõ erõsen huppos volt, a viz szépen összegyûlt benne.
A hupp tartalma - az esõvíz - idõközönként a szélvédõ helyén mind az ölembe zubogott, ahogy a gumi kezdett lefordulni a felnirõl és fékeztem, vagy ahogy a leállósávban "beértünk" valakit...
Jó móka volt....
Hát nem hiszem, hogy odaadnám valakinek a kocsimat 3 napos jogsival...
www.extragyongy.hu
De jó az így 😊\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Nem olyan lényeges momentuma ez az életemnek.
Különben meg legalább a biztosítást legalább én intéztem.
www.extragyongy.hu
Mondjuk én is már sokat árultam el magamról, de még nem mentem mélyebbre a jéghegy csúcsánál...
(Holnap megcsinálom az elsõ részletét az Army magyarosításnak...
)\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
www.extragyongy.hu