Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ti meddíg szoktatok fent lenni?

[HUN]PAStheLoD
na jónézünk ki 😛 6999

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

seAke
Jaj de jó beindul az esti lebutult szmájliháború!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

[HUN]PAStheLoD
j a jajajaj ajaj ja

[HUN]PAStheLoD

loálkodunk

[HUN]PAStheLoD

seAke

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

[HUN]PAStheLoD
szessön hendlör .. .biztos vmi-t elállítottak 😄
habár nekem 100 pörszent wörking 😛 kattintok és máris Anitát látom .. jó gyors 😛

[HUN]PAStheLoD
akkor .. jó

cSuwwi
a szerver konfigját változtatták meg már megint 😞 Eddig jó volt, én meg nem nyúltam hozzá a proghoz legalább 1 hete. Majd szólok St-nek, holnapra legkésõbb kijavítják a hibát. Addig sorry, ez van. 😞

shit happens

Gfreiter
Nemnem, másról volt szó...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

FtranX
mintha csak magamat látnám! 😊)))))

[HUN]PAStheLoD
akkor jó 😄

csak régebben voltak olyan "incidensek" hogy egyesek szórakozásból mások nevén jöttek be és "jópofiztak"

[HUN]PAStheLoD
én ha egyszer L alszok .. akár irakiak is jöhetnek .. nem keltenek fel .. de ha mobil be van állítva vagy bármieny pity pity óra .. amit ÉN állítottam be mint a villám úgy nyomom le 😄 viszont más mobiljára nem kelek fel 😄

FtranX
felõlem le is éghetne a ház. 😊)

Remélem is! Bár nem értem, hogy mirõl beszélsz 😊)

Gfreiter
Nekem meg az volt a bajom, hogy sosem tudtam felkelni, ezért anyukám ébresztett. De persze úgy, hogy beszólt, hogy "Kisfiam, 6 óra..." Persze én meg visszanyögtem valamit, aztán kampec. Amikor meg veszekedtem anyámmal, hogy mér nem keltett fel rendesen, azt mondta, hogy "De hát válaszoltál..." LOL. Na az semmit nem jelent 😊 Persze mindenhonnan el is késtem. Mérges voltam mindig, de anyukámat nem tudtam rábírni, hogy öntsön le reggelente egy vödör hideg vízzel.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[HUN]PAStheLoD
nekem megy mint az ágybavizelés :Ð

[HUN]PAStheLoD
arra gyanakodsz hogy idézem " ÁLNEVES KÖCSÖG " ?

A N I T A : ez csak 1 kérdés tõlem .. én nem gyanakszom ilyenre 😊

FtranX
nekem is ezt írja ki

[HUN]PAStheLoD
pfffff

hen-tes
ezmiez ? mindenkinél kiirja

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

[HUN]PAStheLoD
SZÕR JESSZ SZÕR

cSuwwi
mondjuk az igaz, hogy nyekereg az ajtóm... 😄

shit happens

hen-tes
Warning: open(/tmp/sess_5891cd37dd8e80dc157d5a8f30a055a2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /web/tagok/html/index.php on line 3

Warning: open(/tmp/sess_5891cd37dd8e80dc157d5a8f30a055a2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0

Warning: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Gfreiter
Neem, nem vagyok Csak jót akarok neked 😊

[HUN]PAStheLoD
a szülõk korábban L mennek

Gfreiter
LLLOOOLLL 😄DD

Mi a baj? Csekkoltam! Ne légy mérges rám 😞

cSuwwi
süket vagy éjjel? 😊
én szinte bármilyen zajra felébredek. Ha valaki benyit a szobámba, egybõl felébredek. Szóval nem fognak álmomban megölni, az tuti 😊

shit happens

Gfreiter
Aztán ennek már 5 éve, hogy utoljára láttam a sulit, nem tom hogy azóta is így van e. Azt már akkor tudtuk, hogy ez a tanítási rend szabályellenes...

seAke
dettó!

Gfreiter
Öveges József Középiskola Bp, 11 ker. mond nekik, hogy tégláira szedjék szét az egész szart!!

FtranX
engem általában anyám rúg ki az ágyból, ha kelni kell, mert nem hallok meg semmilyen zajt. 😊

[HUN]PAStheLoD
ez hol vót? 😄D valami emberi jogi szervezetet kivezényelünk .. vagy állatvédõket 😄D

FtranX
pontosan úgy van ahogy, mondod! 😊

simán 😄

[HUN]PAStheLoD
még 40

Gfreiter
Pedig sajna ez volt. És hogy ne tartson a suli késõ délutánig, 7-kor volt az elsõ óra!!! Nem a 0., hanem az elsõ!

[HUN]PAStheLoD
ja éés 7 K 😄D

[HUN]PAStheLoD
na jó de engem kimondottan zavar ..túl erotikus a hangja ... bassza a fülemet

[HUN]PAStheLoD
meg ha aludni kéne 😛

Gfreiter
Heh, csörögni nekem is sokszor csörög 😊))

[HUN]PAStheLoD
hát ez nem lehet 😄DD ki nem bírnám .. ma is kémia témazáró .. 15 perc alatt készvótam .. a végére elaludtam 😄DD

seAke
Ha van kikkel beszélgetni!

[HUN]PAStheLoD
ez ám csetelõs topic

[HUN]PAStheLoD
én 6 30 kor kelek is .. nincs mese .. csörög a teló .. 😞(
szal nem jó ez így