Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
imádok tékelni de nem úgy hogy csalok :C faszkivan.
u dont have to listen anybody else but me
de ha még így is lenne, valóban egy kategória a kettõ. belehalsz ha melletted a vonaton valaki hangosan nevetgél, vagy ha valaki hangosan hallgat zenét (de mint mondtam, én nem vagyok híján az empátiának, én odafigyelek másokra. veled ellentétben...)
MJ rulz Pink Team The Only One
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
mágus hidd el leszarom mit csinálsuz, tõlem cigizhetsz, drogozhatsz, alkoholt tolhatsz magadba, amíg nem az én egészségemre megy.
mi lenne ha inkább te mennél?
én nem személyeskedtem de ha te elkezded, én folytathatom.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
és ez egyformán igaz az aktív és a passzív dohányosokra is.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
vagyis ha egy dohányos nevet az agya több boldogsághormont kap, ha egy dohányos sír az agya több sírásra késztetõt... ez persze minimális saját érzékszerveinkel fel nem fogható de mégis hatást kifejtõ mértékû.
no ez egy indok lehet a cigaretta mellett.
u dont have to listen anybody else but me
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
mirk tipikus tapló cigis vagy. neked kell másra vigyáznod, ne más menjen elõled, ha rombolod az egészségét. egoista paré.
a képtárból légyszíves heréljétek ki a képeim, helyettük mehetnek ezek:
illetve ez marad,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.