Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLaci
Faxom se tudja már..... s mivel format c: volt a suliban, így nem is tudom berakni/belinkelni újra.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

FtranX
akkor küldd el nekem! 😊

FtranX
hol vannak? (hanyas)

MIMACSKA
Akkor nincs fotó😞

www.extragyongy.hu

PLaci
(kb két hete )

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Ehhhhhhhhhhhh! Nem lettek berakva az utolsólag belinkelt képeim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIMACSKA
Megint nem müxik a képfeltöltõ 😞(

www.extragyongy.hu

seAke
Én sem!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Gfreiter
Bassz, nem tok innen elszakadni...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

MIMACSKA
Na akkor ezen törhetem a fejem egész éjjel. 😄DDDDDD

www.extragyongy.hu

cSuwwi
az oldal tetején

shit happens

Gfreiter
Ebbõl csak ma kb 1000.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

seAke
Mennyi dj van ezen a fórumon!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

cSuwwi
igen, már most lehet gondolkodni rajta. Valami jellemzõt, vagy vicceset, vagy amit akartok, hogy megjelenjen még az elsõ kép elõtt. Ez nem képaláírás lesz, hanem az adott egyénre egy jellemzõ mondat.

shit happens

Síííímááán 😄DDD

Kezdj el gondolkozni 😄

FtranX
megy a szpem 1000L! 😄

Zsír 😄DD

MIMACSKA
Ki kell találni valami jó mondást?? 😄DDDDDDDDDDDDDDD

www.extragyongy.hu

cSuwwi
majd mindenki maga dönti el, hogy legyen-e ilyen. Ha akar, akkor szól és bekerül.

shit happens

FtranX
az idézetek majd úgyis magukat fogják adni

PLaci
Ehh, ehh, ehhh...
Látom dolgoztatok fiúk/lányok a népszerûségi listás helyen, pár nap alatt (amíg nem néztem rá a topic-ra) elnyomtatok majdnem 3k hozzászólást...

MIMACSKA
És ez pont a pia???
Karcos..

www.extragyongy.hu

cSuwwi
a tied már megvan. azzal a helyesírási hibával, még élethûbb 😊

shit happens

aham

😄

Gfreiter
Az illetõ írja maga 😊

seAke
Az zsír!

és honnan szeditek idéztek valami jó kis mondásást az ile tõnek?

cSuwwi
igen, ez adta az ötletet 😊

shit happens

Gfreiter
Csak amikor találkoznak, akkor rájönnek, hogy minden, ami közös, azt már tudják, azonkívül meg mindenben különböznek

cSuwwi
majd "holnap" megcsinálom

shit happens

Like seake?

FtranX
az jó lesz! 😊

seAke
Vicces két ember az interneten laza 1 óra alatt megtalálja egymásban a közös dolgokat!
Nice!

Gfreiter
Na most már télleg csumperátor!

cSuwwi
lesz majd egy olyan változtatás a képtáron, hogy minden emberkének lesz egy jellegzetes idézete, mondása, vagy valami ilyesmi, az oldala tetején. 😊

shit happens

MIMACSKA
Nahát még ebben is egyformák vagyunk 😄DDDDDDDDD

www.extragyongy.hu

FtranX
nekem meg fél liter kólával kellett leöblíteni

MIMACSKA
velkám tu máj májnd!!!!!!!!!!!! 😊)))))))))))

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Én ittam már stroh rumot az 80%-os.
Hát az nagyon durva!!!

www.extragyongy.hu

seAke
Welcome to my world!

MIMACSKA
Igen ezt imádom 😊))))))))))))))))))

www.extragyongy.hu

seAke
Stroh rum power..a világból kiszaladtam!

sssssszzzzz 😞((

Gfreiter
Máj ging kaputt, szal nem lehet...

😞

Gfreiter
Ja, csak (már) nem iszom rövidet, szal nme tok mást hozzászólni...