Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

parizer
oh... köszönöm! 😊

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

parizer
ez nem túl bíztató... na mégegyszer (mit hagytam ki vajon??) (vagy inkább mi nem jó??) (megpróbáljam mégegyszer?) (zavaró ha magammal beszélgetek?)

FtranX
Talán így: 😊

parizer
na lássuk mibõl élünk...
ha nem sikrült, akkor... akkor jaj

Gfreiter
LOL 😄 A képfeltöltõvel egyszerû. Pyx #8395-es üzijére klikkelj rá.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

FtranX
az én címemre is elküldheted: [email protected]

parizer
váá nem is értem miért tanulok számítástechnikát már nyolcadik éve.

parizer
nem az a grrrr
hanem hogy csak netrõl tudom feltenni.

FtranX
Üdv a köreinkben! 😊

Úgy volt, hogy valaki szórakozásból a te nevedet és fényképedet használva írkált ide. Aztán kiderült, hogy kamu volt az egész.

Gfreiter
grrr? 😊
Klikkelj Pyx linkjére, és oda tallózd be a képet, majd a linket amit kapsz, jelöld ki, ctrl+C, majd klikk a -re, és oda copyzd be Ctrl+V-vel. Ha nem megy, segítünk.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

parizer
hm... akkor oké. közben kerestem egy képet.. grrrr

Gfreiter
Részemrõl semmi gáz nem volt emiatt, nem tom a többiek mit gondolnak 😊

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
loáááál 😄

szia

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

parizer
jaj telefonom volt.. szóval küldjek privátot vagy tegyem fel ide? oké. de inkább egy másikat választok hogy lehessen tudni, valóban én vagyok az...
amúgy meséljetek! mi történt? volt valami galiba miattam? -remélem semmi gáz...

seAke
Rendes kis kavarodást okoztál (a képed) itt minálunk!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Gfreiter
Szóval az uccsó kicsit értelmetlen. Ha nem akarod itt látni magad, akkor írj privit az egyiküknek, kérd el a mailjét, és küldd el a képet mailben...

Gfreiter
Egyelõre csak ide tudod felrakni, az fórumra, klikk megadod az elérési utat (legyen rajta a neten, szal ne a C-rõl tedd be!) és ha jönnek az adminok (Hykao, Csuwwi, Ftranx), akkor õk az oldalra is felrakják. Ha nem akarod, hogy a fényképed itt legyen a fórumon, akkor küldj privit egyiküknek, és akkor elküldöd nekik e-mailen, és beteszik.

parizer
tudom, azt láttam. hogyan kell képet feltenni? segítesz?

Gfreiter
LOL, csak nyugodtan 😊 Egyébként fent van egy link, ahol ott van egy csomó tag képe 😊 A tied is ott volt egy ideig 😉

parizer
oké... csak még ki kell itt igazodnom...

Gfreiter
Köszi jól. Csak kicsit elment a napom. akartam egy 10 percet játszani délelõtt, de most kaptam észeb. Egyébként nem tom hol van minenki, máskor fél óra alatt összejön a 100-200 üzi 😊
Egyébként ha már így erre jártál, rakhatnál fel egy képet magadról. Tudjuk milyen vagy, csak ha te rakod fel, akkor az már "hivatalos" lesz.

parizer
bizony... hogy vagytok?

Gfreiter
Ja, egyébként én írtam neked, de csak így írtam alá: "G"
Remélem nem haraxol már...

Gfreiter
Igen

seAke
Anita the Original!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

seAke
Szia!

Gfreiter
Remélem most már senki nem fog kételkedni 😊

Gfreiter
Ez lemaradt 😊

Gfreiter
Szia!!!

parizer
>>khöm<< szia Mindenkinek! az én nevem Anita... az eredeti.

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Gfreiter
Hali Free + mindenki!

Gfreiter
Jah... egy percre akartam csak GTA-zni, és most kaptam észbe...
Hykao, holnap veszek CD-ket, és felnyomom a Splinter Cellt 😊 Végre máár...

Tök nagy a panagás 😞

Free
halle hykao és G na meg mindenki más is

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Gfreiter
Ja vili 😊 Jó rég nem voltam

hykao
Mert már lecserélte a logót!
Gfreiter
Csirke...
Szijasztok!

hykao
nm
Balo
köszi

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

hykao
Ha esetleg CSOCSO erre járna: 908 No.2.
hykao
Felraktalak.
Balo
ok, köszi

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

hykao
A másik gépen nálam is bejön, mindjárt felrakom.
Balo
AZAZ!

K.András
Én látom a képét a srácnak, szal a hiba az ön készülékében van...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

[LoverZ]Neo_HUN
jahhh és természetesen JÓREGGELT SG FÓRUM!!!!

[LoverZ]Neo_HUN
Persze, hogy nehéz rájönni, mert a 20 pixeles magasság nem ad sok lehetõséget

hykao
Itt valami képnek kéne megjelenni? Mert nálam nem jelenik meg!

Egyébiránt jó reggelt!