Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Mé röpült?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
ok, köszi mégegyszer
cSuwwi
mondok hozzá értéket is: 508x

shit happens

Arch
Hát nézd. Bélszínérméket ettem sajtos bundában, hasábburgonyával. És több mint a fele a tányéron maradt, pedig isssssssssteni volt. Sajnálom is mindig, hogy nem tudom megenni, de nem akarok kipukkadni... na jó, szóval nem jó addig enni, hogy már ne essen jól, meg rosszul legyél... úgyhogy ott hagyom mer ká sok 😊

hykao
egyébként miért?
Gfreiter
Kiskoromban végignéztem, ahogy "sátoros" egyedek a parkban fülöncsípték a varnyût, nyársrahúzták, és nekiláttak sütögetni

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

cSuwwi
yaya

shit happens

gazo
M. ide 30 km, meg asszem te írtad hogy típus-arcod van, aszittem haverom huga vagy...

cSuwwi
ez a privátra, csak lusta vagyok belépni oda...

shit happens

hykao
Mi volt Penta röpült??? Bannolták vagy mi?
Free
Wow wenyém az értékes 10. :o)))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

cSuwwi
nincs mit 😊

shit happens

cSuwwi
Képtár, aktuális top10.

1. Mimacska
2. CSOCSO
3. RacerZsu
4. Kata
5. ÁjjLe BoBBi
6. Arch
7. D 'Lair
8. Al Bundy23
9. Blasta
10. Free

shit happens

hykao
varnyú csipaszt egyé! az a jó lakoma
gazo
de kérlek, õseim még Hermann-ok voltak!

Mayday
Mert akkor mar nem elnel, mi?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Arch
Nem. De nem is ettem meg

Gfreiter
Jótvágyat De varnyút ne egyél, azt csak bizonyos etnikumok teszik

gazo
...na eszek egy kis varnyút...

Gfreiter

Arch
Hm. Aszittem azért kérdezted, hogy Miskolcon tanulok-dolgozom-e, mert Te ott vagy

Mayday
Beledoglottel?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Gfreiter
Hm, Érd nincs is olyan messze 😊 Pont az autópálya mellett tanyázom 😊

Gfreiter
TUV! LOL 😄

Arch
Akkor ajánlom Érden a Branco Steak Houst. Ráadásul akkora adag van hogy beledöglik az ember mire megeszi 😊) ...legalábbis én😊)

gazo
Tiszanewcity rulez

helyes helyes 😛

Gfreiter
Bár lehet a benzinen többet buknék, mint amennyit a kaján nyernék Bár jó kajáért bárhova elmennék 😄

gazo
ugy is lehet mondani, bár itt "A la carte étkeztetés" a neve

Gfreiter
Ha most elindulok, egy órára ott is vagyok 😄

Gfreiter
Tuv?

Arch
Asszem Miskolc... Szóval még jóval az elõtt indulj el hogy éhenhaldokolsz 😊))))

Gfreiter
Alig várjuk

gazo
Tuv, de amúgy a kaja rossz, viszont szar.

Gfreiter
menza magyarul?

parizer
hm... közben én is feltettem azt a két képet, amit tegnap este fényképeztem gyorsan. elég sötétek, úgyhogy inkább kattintok pár újat. még ma meglesz! ígérem 😊 !

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Gfreiter
D!!

gazo
ja csak egy szellem vagyok...

(megfelelõen dotált üzemi étkezés)

Gfreiter
Hol az az itt

Arch
Ezek is furák, hogy 304 meg 306 meg 295 Ft-ok... ilyen hölye árakat... 😊))

Gfreiter

gazo
pénz nem számít, itt jegyre adják...

Gfreiter
B!!

hykao
Hol vannak ilyen árak??? Vagy te a múltból írogatsz ide???
gazo
Sertésszelet Óvári módra 305.- Szoboszlói aprópecsenye 305.- Bakonyi csirkepaprikás 306.- Sertéscsülök Pékné módra 300.- Hétvezér tokány 304.- Csirkeragu 305.-
Esterházy rostélyos 300.- Rácbabpaprikás 310.-
Kapros túróval töltött burgonya 295.-

Sólet 130.-

Mayday
Jeloljuk meg a "C"-t!

hykao
Tessék: Lazarus képfeltötlõje.
A feltöltés után megjelenõ, fölsõ UBB kódos sort kell bemásolnod a hozzászólás mezõbe.
Free
Ha nagyon nem megy akkor küld el emailben a [email protected] ra és felteszem neked

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Mayday
Ebbol egyedul a lebbencset nem vallalnam el 😊

gazo
Rántott szárnyasmáj 304.-
Vecsési sertésszelet 300.-
Grillezett csirkemell 300.-