Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

parizer
szép jó reggelt!

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

seAke

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

seAke
Vááá megyek melózni...alig alig aludtam!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

seAke
De nem vagy egyedül!

Mayday
Reggel azert en vagyok az elso 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Jo reggelt!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Free
Hykao most nem sírok mert hatalmas jó buli volt. :o)))

És nem veszem magamra a megjegyzéseidet sem kinylahatod vele a 3. képemet :o)))))

Na egyenlõre ennyi majd ha felébredtem és kitisztultam jövök :o)))

ÁÁÁÁÁÁÁ HÁÁÁllleee mindenkibe :o))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

[Walaki]D`Lair
igen

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FtranX
-ig

magyarul a képet?
-el kezdõdik

hykao
...de tényleg jó éjt mára!
hykao
...tehát, igen: az UBB kódos sort másold be ide.
hykao
"-Csak tömörített képet lehet feltölteni. ( *.gif, *.jpg, *.jpeg, *.png )
-A maximális fájlméret 500kb (vagyis 512000 bytes)
-A kép sikeres feltöltésekor kapott UBB kódot kell bemásolni az SG fórum hozzászólás mezõjébe, semmi mást!
töltöttem fel képet, most mit kell csináljak?
ide szúrjam be? opm.jpg a neve

hykao
Jó éjt!
Holnap, ha minden igaz már fenn lesz a kiegészítõ magyarítása is! Ha elakadnál, vagy bármi gondod lenne: írj majd a Splinti topikba!
hykao
Hmmm...
Hehe -> visszavonva!!!
Most olvastam: "Date of death: 20 April 1999 Alpharetta, Georgia, USA. (cardiac arrest), azaz '99 április 20-án meghalt: az ún. "hirtelen halál" végzett vele.
Béke poraira.
Gfreiter
Na, töltöm lefele a Splintit 😊 Jó8!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
Hehe:
hykao
Hogyne emlékeznék rá!
"Ravishing" Rick Rude.
[Walaki]D`Lair

ha már buzi lapok...😄😄😄😄😄😄😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Gfreiter
Na most végeztem a buzi lapok kitöltésével 😞 Holnap feladom, oszt csá. Utálom bürokráciát Jó8 mindenkinek!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Jó éjszakát mindenkinek.

PLaci
Jó8!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

rezes
hykao felismered?

Fonok.Ki az a corporation?

álmogy=álmodj

látom elaludtál úgyhogy kapcsold ki a gépet és álmogy szépeket.

[LoverZ]Neo_HUN

ez nem humoros és nem aranyos ez egyszerûen SZÉP.

Gfreiter
Jó8

Gfreiter
*fõnök*

jó éjszakát

hykao
Gfreiter
LLLOOOLLL 😄 Nagyfõnük 😊)) Nekem ez mér nem jutott eszembe soha??? Special Force Hamster

hykao
[LoverZ]Neo_HUN
na jól van emberek, jó éjszakát mindenkinek!

Gfreiter
Bullterrier rulez! Érdekes, hogy van köztük, amelyiknek kimondottan csúnya pofija van, de van olyan, akit egyszerûen meg tudnál zabálni, olyan aranyos.

ez egy terorista hörcsög és én tenyésztettem.

[LoverZ]Neo_HUN
na jó abba hagyom...

[LoverZ]Neo_HUN
ez még egy állat dög!

Al Bundy23
nem rajtam mulik 😊 én a teambe csak szaros kis közlegyén vok 😊 szavam nincs😊 csak a ts-en DE OTT JO HANGOS 😊))))))))

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
Má vettem 4 CD-t, meg regeltem magam a HDC-re, csak most már 2 napja szarozom ezzel a felvételivel, + párhuzamosan a kocsit is hurcibáltam szerelõhöz (riasztó, stb, amúgy jó a kocsim 😄 VW!!!!)

rezes
hat az sem rosz de vmi kozos loverz vs hit baratsagos game

hykao
Má' TV-znek Brunoval.
Gfreiter
ÁÁÁÁ de aranyos 😄DD Én imádom a rágcsálókat 😊 Kiskoromban tenyésztettem a hörcsögöket, majd utána indiai táncolóegeret 😄

HOL VAN BRIGI??????

Al Bundy23
rezes mesterem mármint mire is gondolsz? valami közös sörözés? or something else?

IBANEZ UV777 Rulez

rezes
olyan armyhorcsog mint te

hykao
Van ám egy: "Humoros & aranyos képek" topik is, az ilyen és ehhez hasonló képeket ott is szeretettel várják!!!