Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Megyek és hambiba folytom bánatom!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A képeket én válogattam össze.
Bárkinek, bárminemû problémája van ezzel, kéretik nekem címezni!!!
A képeket nézegetve nincsen itten probléma, egy száll sem!!!!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
IBANEZ UV777 Rulez
Én óvatos lennék a helyedben!
Tudod mit! Majd elõször én elmegyek vele táncolni és ha semmi gáz nincs akkor jössz te! 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
nézd meg parizert 😊 maga az áldott szépség

azt rola csak jo képek vannak 😊
puncsolás off 😊
IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez
Nem is hasonlít rád...
Amúgy szia mindenki, még nem jártam itt....
IBANEZ UV777 Rulez
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
legaléábbis nem annak indul

IBANEZ UV777 Rulez
és egyszer már elmeséltem, hogy honnan jött a név... osszam meg Veletek újból?
Gondold meg! 😄
IBANEZ UV777 Rulez
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
de hát ez van, nemsoká lesz olyan kép is amin emberformám van 😊
persze azon is rajta klesz a hangszerem me hát legalább 1 valami néázzek ki jol a képen ha má én nem hehehe
IBANEZ UV777 Rulez
Na tényleg work. Pedig érzem nagy hozzászólás áradat lesz itt. 😞
IBANEZ UV777 Rulez