Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is ADSL es vagok és V netes akkor én voltam ??

cSuwwi
Jaja, ezt már említettem egy másik topicban is. Ilyesmire egy netkávézó a legjobb, napközben. Leszeded a proggyt valahonnan, és berakod a háttérbe, és elmész. Mire észreveszik, már elvégezte a dolgát. 😊

shit happens

K.András
Otthonrol hozzáértö emberek ilyet nem csinálnak,bemegy az egyetemre vagy egy internet kávézoba és puff...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

cSuwwi
Ehhez egy 128k upos vonal is elegendõ. Nem 1 másodperc alatt 850 request, hanem pl. fél perc alatt. Ez is bõven sok, bár ezt még elbírja.

shit happens

cSuwwi
nem feltétlenül a kapcsolat sebességétõl függ. A DoS támadó proggy egyszerre több requestet küld a szervernek folyamatosan. Pl. lekéri az idõt, vagy valami fájlt, de nagyon sokszor rövid idõ alatt. Ezt általában nem bírják. De ha a tûzfal elfogta, akkor nem tudom mi itt a baj... Biztos valami megelõzõ intézkedés...

shit happens

FtranX
ja akkor már értem..

K.András
Bármit,én nem értek hozzá de nem a te vonalad a mérvado ilyen esetekben...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Pyx
ezzel 850 egyidejü lapletöltést kezdett, szal...

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

FtranX
és egy sima adsl-lel térdre lehet kényszeríteni az sg-t?

cSuwwi
Itt St szerint a tûzfal megfogta az illetõt, de ennek ellenére belassult az sg. Valami ADSL-es vnet-es tag volt. Valószínûleg a bf topic miatt akadt ki. Csak amilyen lamer volt, saját IP-rõl nyomta, semmi noname proxy vagy ilyesmi. Szal nem profi volt, hanem valami nagyon amatõr...

shit happens

cSuwwi
Az alap DOS, a microsux oprendszere: Disk Operation System, vagyis DOS

A hekkertámadásoknál is van egy DoS ill. DDoS támadás. A DoS - Denial of Service - Túlterheléses támadás. Egy géptõl sok küldés (nem ping) megy a szerver felé, ami nem bírja, és kidõl.

A DDos - Distributed Denial of Service - Osztott túlterheléses támadás, amikor több géprõl kezdik egyszerre lassítani a szervert, és az bekulcsol. (Mint pl. legutóbb a vírus miatt az sco.com)

shit happens

seAke
1 ip...az a szép!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

cSuwwi
Vígasztald magad, sokan nem tudják mi az, és keverik a DoS-t a DOS-sal...

shit happens

De hogy valaki ilyen hülye legyen

cSuwwi
jah, dos támadás: ping 850x sg.hu 😊

shit happens

DJ Skyline
DOS-al nem csodálom! 😄

seAke
Bénák!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

nm

DJ Skyline
jaja....köszönöm kolléga...! 😄

DJ Skyline
LOL!
seAke kolléga nagyban tapsikol! 😄DD

Az nem semmi

hopppá ez csak az 1 ik

cSuwwi
St állítása szerint egy DoS támadás 850 lekéréssel 1 idõben 1 ip-rõl...

shit happens

Pyx
tegnap

DJ Skyline
belassult?az még jó is lett volna! be se jött! 😞((

DJ Skyline
hunn?

Pyx
valaki hekkelni probált, mikor belassult picit sg...

mERT MÁR VAN

DJ Skyline
kolléga maga miért nem tesz föl képet magáról?

seAke
Mi volt tegnapi "cucc"?
Lemaradtam volna?

FtranX
és miért lehetett szükség leállítani mindent?

Mindenkit kapott 1 citromos bant

hykao
kis kardio feeling miatt csinálok ennyit hasra
cSuwwi
Ha 403-at dob a szerver, akkor mûködött, csak le volt tiltva minden. A tagos oldal múködött, igaz az egy másik szerveren van...

shit happens

FtranX
a "You are not authorized to view this page" üzenet láttán egy pillanatra én is megijedtem. 😄DDD

cSuwwi
Ha egy mezei karbantartás lett volna, nem állt volna le 3 órára az egész cumó. Más volt itt a háttérben, csak nem véletlenül nem mondják meg. Lehet, hogy a tegnapi ügy miatt volt egy kis zsaruszemle? Na mindegy, nem feltételezek semmit sem...

shit happens

cSuwwi
Komolyan mondom, már kezdtek megjelenni az SG elvonási tüneteim... 😊 (Na jó, persze hogy nem, tovább bírom) 😊

shit happens

FtranX
St azt mondta, hogy késõbb elmondja.

cSuwwi
kis probléma? 😊 Senki nem mond semmit mi volt ez. Karbantartás ürüggyel lekoptatnak. Pedig a fórum a fórumozókért van. 😊

shit happens

seAke
Bezzeg a régi dizájnt nem tudják visszahozni!

Pyx
csak az endzsint javitották 😊

FtranX
a tegnapival kapcsolatos?

Pyx
volt egy kis 'probléma' azt javitották 😊

Mi volt ez ?????????

seAke
Mi volt ez a "Nem elérhetõ' baromság?

FtranX
mi ez a nagy forgalom?