Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maj ha bebaszok... 😄 Addig félénk vagyok... 
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
én is jártam igy bázz. csak hoyg nekem egy filipsz 14es monci volt elfekvöben, na mondom az jo lesz amig nem lesz kész a moncsi......hittem én...esküggy 1 hét alatt többet romlott a látásom mintha 1 éven keresztül a napba néznék 😊)
ecsém hihetettlen volt 😊
IBANEZ UV777 Rulez
Csak ne lenne olyan drága
www.extragyongy.hu
IBANEZ UV777 Rulez
de amint visszakapom a jó öreg 1024*768-at azonnal visszatérhetünk rá...
Gyerekek, talán inkább KÉRÜNK!!!!

www.extragyongy.hu
IBANEZ UV777 Rulez
Pangás a köbön
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
m egyéniség. Én mondom a lehetö legocskább legszarabb poéánon is tudok orákat nevetni .)
IBANEZ UV777 Rulez

Nem csoda, én sem jöttem rá soha, hogy mit akarnak a nõk.... 😄DD De ezt most ne vedd sértésnek 😄DD\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Jó neked 😊 Nekem sajnos nem túl jó a humorérzékem, szal csak a tényleg kurva jó poénokon tudok röhögni. Szegény Mr Beant is csak vajmi kevésszer tudtam megmosolyogni...
Le kõ lépnem põicit, majd gyüszök 😄 Addig is ne rosszalkodj!
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
mondjuk én a legocskább hulladék ratyi vigjátékon is oriásiakat tudok röhögni 😊
(lételemem a nevetés)
IBANEZ UV777 Rulez