Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én tudom 😛

hykao
...még szerencse
[Walaki]D`Lair
Õk nem azok...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Gfreiter
Picit le kell lépnem, nemsoká jövök!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Ebbõl most az szûrõdik le hogy szerinted Kata és Parizer
pasik

Mizu arc

[Walaki]D`Lair
bye!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Arch
Sziasztok! További szép napot

[Walaki]D`Lair
😄😄😄 kicsit köhög a motor (valszeg kapott egy kis vizet a gyújtás) valamit a kuplung csere...(eddíg is nagyon szarrá volt kopva, most legalább télleg ki kell cserélni)

😄

hykao
Na és, hogy teljesített PIRX???
[Walaki]D`Lair
Hi! Most értem haza, kicsit el voltunk rallyzni az oltcitommal...😄😄😄😄😄😄

hykao
Hmmm, mit is nevezünk barátkozásnak???
Gfreiter
De elõbb utóbb azt veszed észre, hogy arra gondolsz, de jó lenne vele összejönni, vajon milyen lehet az ágyban, stb... Onnantól meg már nem barátság.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Strahd_
vagy mint pl Parizer vagy kata képeinél hoyg nem e fiu az aki ilyen néven ir és egy györnyörü nö képét küldi el magáról csak a hecc kedvéért 😊 de ez a rossz tapasztalataim a sok év netezéstöl 😛

Strahd_
Söt ha neten egy láynról ugy né ki szép rögtön az jut eszembe tuti fake a kép 😊

Strahd_
Széppel is .) ez teljesen független a külsötöl bár tény az ember jobban szeret barátkozni az ellenkezö nemböl olyannal aki bejön neki mint nö vagy legalább is nem visszataszitja .)

Gfreiter
Mondjuk egy csúnya lánnyal biztos jól össze lehet barátkozni...

Strahd_
Az is amikor képet küld csak elfelejti közölni a kép óta eltelt változásokat ez ok csak másként tekint egy mber egy barát lánr aés másként ha fizikálisan is bejön neki.)

Gfreiter
Én is ezen a véleményen voltam. Max egy ideig áll fenn 😊

hykao
G! Na ugye, hogy nincs barátság (hetero és normál pszichikai állapotú) férfi és nõ között???
Gfreiter
Tudja tököm 😊 Jó az, legalább tényleg tudjuk kivel dumálunk 😊

Al Bundy23
de minek,?!?!?!?! égetjük magunkat...már aki (pl ÉN) eheheh

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
Hm. Offoltam...

Gfreiter
Ha mondjuk tetszenék egy lánynak, akkor is max egy buliban lennék benne, mert semmi kedvem + se idõm kapcsolatra. Viszont akit már megismertem, azzal meg nem tolnék ki... ezért nincs is sok értelme randikat tervezgetni 😊

Gfreiter
Mondjuk nem ismerkedési szándékkal regeltem ide, szal végülis mindegy ki hogy néz ki 😊

Gfreiter

Arch
😊)) Azóta mkirõl elõre kérsz képet és csak aztán dumcsi, hm? 😊

Gfreiter
Mondjuk az itt már pozitív, hogy végülis van fenn rólunk kép, tudjuk, hogy néz ki a másik 😊

Arch
Benne van a pakliban 😊

Gfreiter
Nekem meg volt olyan csaj, akivel sokáig cseteltünk, képcsere, azt bazira nem tetszett. Nem is cseteltünk többet. Nem kellett volna képet cserélni 😄

Kösziii
A Free csinálta 😛

Ja már köszöntem 😄DD

Cio

Arch
Elvihetted volna vhova... biliárdozni, vagy valami olyan helyre ahol történik vmi és arról már lehet beszélni 😊

Arch
Én sem pasizni foltam fenn 😊 De nekünk nem elsõre jött a képcsere... csak mikor találkozni akartunk. Ha jól emlékszem
...moziba mentünk...

Gfreiter
Há nem tom, régen, amikor cseteltem, és is cseréltem egy csajjal képet, tetszett is, meg minden, de azon gondolkoztam, hogy ha találkoznánk, mi a tökömrõl beszélnénk?
Egyszer volt, hogy egy csajjal megbeszéltem cseten egy talit, még aznapra. Odamentem, aztán mondtam a csajnak, hogy hazakísérem, mert csak kíváncsi voltam, milyen egy ilyen tali, de nagyon nincs kedvem cécózni...

Al Bundy23
hja 😊pedig nem abbol a szándékbol voltam a cseten akkoribqan hoyg csajozzak 😊 csak ment az össznépi anyázás 😊na aztán jött a muff elkezdtett zsibbasztani, képcsere telszám csere aztán valahoyg összejöttünk...
bár a fene tudja hogy ez nekem jó votl e vagy sem ?!? 😊
bár azt hiszem kicsit megedzett a dolog 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
Netes gebasz?

Al Bundy23
annyira nem 😊 nekem is igy jött ki a 3,5 éves kapcs. és puszta véletlen volt az egész 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Kata
Ú de tök jó a logod!!

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
Hát, lehet, hogy van, akinek összejön. De sztem illúzióromboló valakit megismerni személyesen, akit már ismersz csak úgy "spirituálisan"

Gfreiter
Átadom a terepet

Al Bundy23

IBANEZ UV777 Rulez

Arch
Páromat

Arch
A cseten ismertem meg pármat... 😊)))
Egyébként ennek ellenére egyetértek 😊

Arch

gazo

gazo