Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár most írtó gazdag vagyok mert átutalták végre a prémcsimet...😊)))
www.extragyongy.hu
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Hát most kelltem fel😄
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
a legjobb mégis az volt, hogy mivel kért a csoportunk tárlatvezetést(ami fejenként 80 forint pluszt jelentett-ez azéer elhanyagolható összeg nem?), nem kellett órákig sorba állnuk, egybõl bemehettünk. a jegyeinket is elõre megrendeltük.
utána elmentünk a mednyánszkyra s. hát az is nagyon jó volt, tudom ajánlani Mindenkienk. bár sajnos a ferenczy képeket nem nézhettük meg de ez már elhanyagolható tény.
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Csöppet fáradt vagyok ugy hogy tiplizek aludni

Mehetek patronálni egész nap, pedig olyan fáradt vagyok, hogy ülni is alig tok 😞\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"