Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MIMACSKA
Én nem mert ez azt jelenti dolgozom 😞(
Bár most írtó gazdag vagyok mert átutalták végre a prémcsimet...😊)))

www.extragyongy.hu

ennek örülök :c)

Kata
Miket olvasok a Terminátoros topikban! 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Sephi
Hosok terorol az a jelene jut eszembe amikor arra setaltam joanyammal es egy kedve ski japan par megkert minket hogy fenykepezzuk le oket a szobroknal. Az nem is volt baj csak amikor kiderult hogy mindegyiket kulon kulon. Azt majig nem ertettem miert kellet neki az oszes vezerrol kep es foleg azt nem ertem hogy miert volt jo az hogy ok is benne vannak.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kata
Elég szomorú...

[/cserf][/fülünyúl]

Mirõl híresek a gödöllõi lányok...? - 8 sec. alatt gumit cserélnek.

hykao
Errõl már úgyis híres...(pl: FORMA 1 és társai...)
hykao
Huh, a témáról eszembe jutott, hogy annó, amikor még nem pucolták ki a VIII-at, milyen "csodákat" lehetett ott látni...
Kata
Errõl legyen még híresebb kis hazánk? ejj-ejj

[/cserf][/fülünyúl]

hykao

Szexturizmus...
MIMACSKA
de

www.extragyongy.hu

Kata
Na de azér...!

[/cserf][/fülünyúl]

Már megint nincs itt senki :c(

Ja mien igazad van lehetne kicsit nagyobb a szünet igy 15 ike környékén.

Na felébrettem

MIMACSKA
Este kel fel aztán meg megy játszani.....tud élni 😊))

www.extragyongy.hu

Gfreiter
Hm... Nemis tom...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
Mé'nem kurváztattad meg???
[negativ] Les
Na késõbb benézek megyek war-ozni bye m8

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Gfreiter
Na itt vagyok. Végülis megmutattam a Hõsök terét, bár buli ment ott, szal csak au Andrássyról néztük, aztán étterem, kaja, aztán kicsit mászkáltunk, taliztunk pár haverral, szal elvoltunk, fél hétkor meg már jöttek érte, szal végre itthon...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[HUN]PAStheLoD
van aki megteheti hogy most kel 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[negativ] Les
hmm..😊

Hát most kelltem fel😄

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

[HUN]PAStheLoD
uhh délutános mûszak? 😊

MIMACSKA
szia!!! Reggelt???

www.extragyongy.hu

[negativ] Les
Jó reggelt mindenkinek..😄

MIMACSKA
Nekem a melóhelyen meg már most itt kell lennem 😞

www.extragyongy.hu

[HUN]PAStheLoD
re

[HUN]PAStheLoD
elegem van a suliból .. már holnap be kell menni 😞8

MIMACSKA
Biztos mind felvonultok....

www.extragyongy.hu

parizer
én láttam, és DecenS-sel szemben, nekem nagyon tetszett. nagyon szeretem az impersszionista festõket, fõleg Renoirt. a tilalom ellenére még fényképeztem is... bár csak titokban, és elég homályos is lett.
a legjobb mégis az volt, hogy mivel kért a csoportunk tárlatvezetést(ami fejenként 80 forint pluszt jelentett-ez azéer elhanyagolható összeg nem?), nem kellett órákig sorba állnuk, egybõl bemehettünk. a jegyeinket is elõre megrendeltük.
utána elmentünk a mednyánszkyra s. hát az is nagyon jó volt, tudom ajánlani Mindenkienk. bár sajnos a ferenczy képeket nem nézhettük meg de ez már elhanyagolható tény.

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Háááát... én csalódtam ebben a kiállításban

[LoverZ]Neo_HUN
re all!

Tikal
hol tuntetnek? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kata
Mi van? Mindenki kiment tüntetni? 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Vagy nézzék meg a Monet kiállítást, ma van utoljára!

[/cserf][/fülünyúl]

Tikal
Vidámpark, és legyen jo kedvetek, közben toljatok el egy cigit

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
Szeva mindenki, Lan Partyn voltam, most jöttem csá! 😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FtranX
én tegnap voltam

Gellért hegy, Citadella?

Szia mindenki most jöttem meg LAN party ról 😄DD
Csöppet fáradt vagyok ugy hogy tiplizek aludni

pet70000
én biztos passzolnám a srácot

Gfreiter
LOL 😊 Mondjuk ez nem bevállalás kérdése, hanem a jó "hírnév" megvédelmezése. Nem örülnék, ha a gyerek hazamenne, és azt mondaná, hogy Hungary sux...

Gfreiter
Viszont tippet adhatnál, mi a tökömet csináljak vele...

hykao
Hogy miket be nem vállalsz?! Ez tiszta olyasmi, mint az álmodban volt...
Gfreiter
Azt hál'Isten ki van csukva 😊 Az én köreimben mindenki rühelli a buzikat, szal ettõl nem tartok kicsit sem 😊

hykao
Lehet, hogy meleg a srác...
Gfreiter
Egyáltalán hova a tökömbe menjek vele? Várat már látta. Valami egyéb jó tipp, ami nem kerül csiliárdokba? Mer ráadásul még lóvém sincs (erre a célra...)

Gfreiter
Fasz ki van... Egy haverom meghívott magához külföldrõl egy vendéget, azt ma kitalálta, hogy "dolga van", és a nyakamba sózta... 😞(( Legszívesebben szarnék az egészre, csak nem akarom, hogy a külföldi srác megbántva érezze magátt emiatt 😞(( Qrva anyját az ilyennek... Mehetek patronálni egész nap, pedig olyan fáradt vagyok, hogy ülni is alig tok 😞

mukika
NÁM!!! 😊