Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézd a jó oldalát
Itt vagy velünk

Ezek szerint igen

MIMACSKA
😞((

www.extragyongy.hu

Megint munka van?

MIMACSKA
cijja

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
NOLF the best!!!!

www.extragyongy.hu

Cííía

Hi

MIMACSKA
igenigen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.extragyongy.hu

[HUN]PAStheLoD
re alL!

na csillakapu jó vót 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Sziasztok!
Gfreiter
Igen sajnos, pedig valahol olvastam róla, és nagyon megtetszett. De amúgy nem nagyon találkoztam vele warezon 😞

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

a vissza tértem

hykao
Nem összehasonlítható.
hykao
Kár, hogy kimaradt az életedbõl.
[negativ] Les
mohaa az jobb..😛

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Gfreiter
Ah, No One Lives Forever 😊 Már olvastam róla, csak amikor "megrendeltem" a CD-t, és mentem volna érte, akkor éppen valami rendõri intézkedés folyt az "üzletben", szal azóta nem lehet ott CD-t kapni

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
...esetleg a google-ben katt a "képek"-re.
hykao
google -> Cate Archer
Breki33
szégyen

NOLF
the Best
Gfreiter
Nem tudom õ kicsoda...

hykao
Tiszta Cate Archer fíling! (NOLF)
Hát nem kell köszi 😛
még gondolkodom rajta

rezes
hykao bazze koszi mindannyiunk neveben😊

Fonok.Ki az a corporation?

Gfreiter
*tündibündi*

Gfreiter
Igen, arra. Nagyon tümdibündi benne 😄

Gfreiter
hm... Segítsek?

hykao
A narancs-fekete cuccra gondolsz??? Az kurva jáóó!!!
ARRRRRRRRRRRGH

Gfreiter
Az a "mackós" is nagyon jó

VÉGRE

Gfreiter
Hm, nagyon csinik 😊))

hykao
Új képeket raktam be Katához. Kukkoljátok meg.
Na re all

hykao
Gfreiter
Köszi 😄 Arra volt. Idén még nem voltam ilyen igazán jó buliban... Pedig a zene szar volt, de a társaság a lényeg. Még az éjszakai megállóban is ment a "party" 😊

Free
Egészseggedre a bulit :o)))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
Szijjjjaaaaa
mindenkinek :o))))
Puszi külön neked parizerem :o))
Hát a Zoli hétvége nem most van ???

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Gfreiter
Én tegnap voltam egy bazi jó buliban, ami szarnak indult, és eredetileg le sem akartam menni, de ott összetalálkoztam egy csomó olyan emberrel, akiket ritkán látok, de nagyon jóban vagyunk, és akikrõl nem gondoltam volna, hogy ott lesznek, szal qrva jó volt 😄

Gfreiter
Ne akard nem megzavarni a társalgást. Pont ez lényeg, hogy igenis közbe kell szólni, akkor is, ha tök más témád van. Soxor azért megy a spam, mer egy-két ember nem tud semmit írni, azt a hülyeségrõl dumálnak többszáz postobn át, azt általában el sem olvasom. Szal egyáltalán ne tartsd magad vissza attól, hogy "megzavard" a társalgást!!!
Amúgy helló mindenki!

Cio

FtranX
végre itt a 7vége! 😄D Ma végre megyek bulizni! 😄D (egy hónap után)

FtranX
jó reggelt!

parizer
jaj bocsánat... jó reggelt Fiatalok!

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

parizer
mikor? azt hiszem kimaradtam egy körbõl...

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

[negativ] Les
Az tuti jó sport..😊
Csak vigyázz a valamirõl lepattanó golyókra !! az is tud fájni..🤣 😄

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

[negativ] Les
Kellemes hétvégét mindenkinek !!! 😉

Afene lemaradtam rólad :c(

Aztán vigyázz a seggedre és löjjé sok headshotot 😄