Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Akkor mi értelme 3 kocsit tartani? Monjduk sztem Smart sux, de mindegy.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Na nem erõszakosan, csak finoman. Nem tom, én fenntartom a #18175-as második részét 😛

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[Walaki]D`Lair
Azért, mert ha kell odaadják a Smart-ot...csak egy baj van vele, hogy 2 személyes...szal néha nem a legjobb...viszont imádom rettenetesen...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Meg nem is akarok követelõzni...nem olyan vagyok...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

MIMACSKA
Követelés sux!!!!!!
A szülõk utálják a követelõdzõ kölköket!

www.extragyongy.hu

"Egyes golf, kettes golf, hármas golf... há!... négyes golf!" 😄😄 Bìlga RuleZ!

Gfreiter
Jó, én elhiszem, de akkor meg mér nme követelsz magadnak valami normális kocsit??
Ha nekem lenne egy ilyen Volvom, biztos nme hagynám, hogy a gyerekem egy izével járjon. Minimum a kettes Golf 😄

[Walaki]D`Lair
És mostmár nem csak a szívó oldalnak van gyönyörû hangja, hanem a kipufogónak is...😄

[Walaki]D`Lair
Tényleg XC90-ünk van...

OTT A PONT 😄DDDDDDD

Szar lehet neked

Szerintem Peet sem mellette eszi... hanem elõtte, vagy utána (nézõpont kérdése) 😄

Gfreiter
Én is 😊 De nem eszem mellette Nutellát 😛

Gfreiter
De abba a topikba én írtam utoljára, és az fél hatig tart 😛

De hogynem mindennap 3 szor mosom õket

Csaó Sztem felteheted nyugottan

MIMACSKA
Nem mert én fél nyolckor feküdtem le 😛P

www.extragyongy.hu

Gfreiter
Szevasz 😊

Gfreiter
Már nems sokáig

Free
Na re mindenkinek :o))

Nemrég keltem fel megint :o))

Mindenkinek a képe frissítve lett kivéve Walaki é mert nem tudom õ szeretné e ha igen akkor õt is frissítem :o))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

BIBIEEE azösszes fogam makk egészséges 😛

Gfreiter
Hm. Jó kis fogszuvasodás... 😛

Én is mindíg ezt csinálom de mondjuk én mindíg éhes vagyok
ugyhogy teljesen mind1 a dolog épp megyek és csinálok magamnak 4 nutellás kenyeret 😛

Gfreiter
Egyé ropit 😊 Én általában este 4-6 körül szoktam ebédelni, mert képtelen vagyok kivárni, míg elkészül az ebéd, így elõtte telezabálom magam

De mék nints kés 😛

Gfreiter
Végy magadhoz tápot

Én megnagyon éhes vagyok má golyózik a szemem

Gfreiter
Megnyertem a Ki vant fenn legtovább-ot

😄

Gfreiter
Jah, én is valahogy így...

Gfreiter
Hi!

MIMACSKA
Mondjuk úgy, hogy kiemeli a szépet...

www.extragyongy.hu

DaveMoto
hi mindenki!!

....::::MRT 4 EVER::::.....

MIMACSKA
Trükkös fotó 😛P

www.extragyongy.hu

Hehe. Én úgyszintén... Lehet, hogy szentimentálisan hangzik, de egy állat szenvedéseit látva mindig elszorul a torkom.... Embereknél ez valahogy nem így van.

/Pill nekünk ilyen van

Gfreiter
Hát remélem semmit 😞 Szegényke. Nagymamáméknak ütötték el a kutyusát. Nagyon aranyos kutya volt. Nem tom, én az állatokat még az embereknél is jobban szeretem.

hykao
Szerinted mennyit szenvedett, amikor úgy ki lett lõve, hogy majd a holdig repült???
MIMACSKA
Na hát abból egyet nyugodtam nekem adhatsz 😊))))

www.extragyongy.hu

Mondjuk az enyém azstali erõsítõ... (bár ez mellékes) 😄

Gfreiter
Jaja, én sem a 12-es CD-táramat 😊) Azt tuti kiveszem, ha eladom... Bár egyelõre úgy tervezem, hogy soha nem adom el. Mer mér is adnám el?

ÁÁÁ Én zsebbõl holnap hármat veszek 😛

Én az erõsítõmmel vagyok így 😄 Nem adnám semmi pénzért 😊)

Gfreiter
Természetesen nélküle... De a horgászcuccomat nem adnám semmi pénzért.
Amúgy akkor kezdtem el horgászni, amikor dobott a nõm, és SEGÍTETT, úgyhogy szarbalépés esetén ajánlom mindenki figyelmébe!!

MIMACSKA
Tudom én is csak most így itthon hirtelen nincs ennyi 😊)

www.extragyongy.hu

Túlélõfelszereléssel vagy nélküle? 😄

Gfreiter
Bah, az én Golfom meg 6 kiló, azt legalább ilyen jó verda... 😛

Cirka 17 milcsi