Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
u dont have to listen anybody else but me
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És mikor winamp elsõ szám Play that funky music white boy, na akkor volt nagyhalál :DDD
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
nemtudok mit kezdeni :D nem nálam van az adu :D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ramadamammy rapidrandi
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
csak elmondom a véleményem:)
utálom a flamet:D
VRSDM bassza a nõket ezerrel, Rep meg "motorozgat"nem kcisit jól, tegyük hozzá:)
Mindenki más, és ezt el kell fogadni
no offense
peace
Te meg bringázol ember :D
a a strigulázás innen jött:
"meséld már el hány barátnõd volt"; "abból hánnyal volt több kézenfogva sétánál" - két mennyiségi kérdés. vágod;)
de bevallom, csak az idegesít, hogy vr lenyúlja a nõimet:)
MJ rulz Pink Team The Only One
élõ példa hogy 2.5évig voltam most egy lánnyal. azóta meg senki, buliba sem egyéjszakás. pedig olyat aztán lehetne keriteni százával.
ez az irdatlan ego meg. : ) ez már direkt van ennyire hype-olva. tudod az sg-n imadjak, en meg imadom szivatni az embereket :D
mondjuk az egodról sok mindent elárul, hogy vajon te vag ya rekorder 11 képpel a fiuk között?:) ami a barátnõket illeti, ha nem gond nálam nem a strigulázás egy ember fokmérõje;) boldog lennék én eggyel, ha az nem csak külsõleg lenne 8-9-es - remény hal meg utoljára:). ja és a belsõ meg nem látszik a képeken...vagy ehhez a belsõ érték dologhoz még fiatal vagy?
MJ rulz Pink Team The Only One
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
.: mobilize.hu :.
viccen kivül. meséld már el hány barátnõd volt. abból hánnyal volt több kézenfogva sétánál. és ha tényleg gecimerész vagy egy fotót is kérek mindrõl.
na köszönöm ezzel mindent elmondtam arról hogy mennyire érdekel az oltogatni próbálásod :D
Tévedek?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?