Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Bár én mióta Gf MX kártyám van az MX hallatán is kirohanok a világból...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Örülök, hogy haszonas töltöd beteg napjaidat 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Én meg Macromedia Flash MX et tanulmányozok

CSá

Breki33
itt a legnépszerûbb téma az én fejem P
FtranX
hi

Gfreiter
Psszt.. melózom...

PNAGÁÁÁÁÁÁÁÁÁS

seAke
Csevegés-csevegés!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Állat

Hát mitnemondjak marha nagy volt a csvegés vót mire felügyelni

Gfreiter
Vagy akérmi mást, pl a szomszédom kutyája az ajtóm elé szart. Grr... Biztos mindenki azonnal elmeséli a hasonló sztorijait. Sosem gond témát nyitni 😊

Gfreiter
Mondjuk én sosem görcsölök azon, hogy nincs téma, vagy ilyesmi. Fogsz, elolvasol egy cikket, vagy mittomén, beírod, fél óra múlva már gyönyörködhetsz a 100+ üziben

Gfreiter
Én is soxor bekukkantok, de legtöbbször hagylak titeket nyugodtan offolni...

hykao
Én mindig itt vagyok! Csak sokszor csupán felügyelõként. Nem mindig kapcsolodom bele a csevegésbe...

Heló mindenki!
Vaze hihetelen hogy senki sincs itt

Jó reggelt mindenkinek

ÁjjLe BoBBi
Joci! Úgy hallottam hogy tavaszi szünetben jössz le Sixóra 😊
Majd jól elütlek, megkaparok a fejeden, aztán ledoblak egy szakadékba 😄DD

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
mennyé már még józanul sem tudom ezt megcsinálni 😄DDDDDD

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Sziasztok Jó 8 mindenkinek

hykao
Jó éjt mindenkinek!
hykao
Nem gondolom, majd ahogy az idõ feletted is jobban múlik majd, te is változni fogsz...
Gfreiter
Na én is lépek... Wááá de utálom, hogy aludni kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gfreiter

Gfreiter
Nekem jó lesz a manuális váltó 😊 De azért ne gondold, hogy igénytelen vagyok 😊

Kata
Én is búcsúzom... <ásít> Jó éjt!

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
Na asszem lassan lépek, mer reggelig el tunnék itt cseverészni, de sajna korán kelek 😞 Jó éjt

hykao
rosszabb a hatásfoka, mint a manuális váltós átvitelnek...kézzel foghatóan: többet fogyaszt, és lassabban gyorsul (bár ezek az egyre újabb automaták, meg félautómaták egyre közelebb kerülnek...)
hykao
Na jó egy kölcsönautóban azért én sem heréltem volna ki...
Gfreiter
Hogy érted, hogy hatásfoka?

Gfreiter
Pedig jó azt, benyomni, és gurulni.... (és sok sok benziunt spórolni... )

hykao
Automata minden tekintetben jobb (csak rosszabb a hatásfoka).

Jó gyorsulás = összkerék + automata + kipörgésgátló (meg robotpilóta)
Kata
Jaaa!... Az engem nem zavart, én nem vagyok olyan nagy darab. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Csak automata kell nekem, kuplungoljon, akinek...
[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
igen de van egy kar fejmagasságban, ami elõrenyúlva "segít" és egyben figyelmeztet a bekapcsolásra.
Kata
tütymörgõs, mert tütyme tötymörgõ egybevonva. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mondtam, hogy beállított, nem családi tütymörgõs...

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
SOAD - Chop Suey!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Gfreiter
Na asszem konzerválom magam holnapra... Rengeteg dolgom lesz... 😞((

Gfreiter
De az biztos meg van bütykölve 😊 Én a sima hétköznapi értelemben gondoltam.

Gfreiter
Biztos hasazik szegény, gondolom furdalja a lelkiismeret...

[Walaki]D`Lair
System Of A Down - Prison Song

[Walaki]D`Lair
tötymörgõs...😉

Kata
A gyorsulási versenyeken mind automatákkal nyernek. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
hykao-tól kérdeztem, csak közben eltûnt

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
De a legtöbb automata késik pár tized mp-t, és az nem jó gyorsulásnál. Bár én ezt pár éve olvastam/hallottam oktatómtól, azóta mittomén mi változtott...

Gfreiter
ööö... hát ezekre nem tudok válaszolni

Kata
Én is szeretem a kuplungot, de ha az ember jól akar gyorsulni, akkor az automata jobb - nincs az az ember, ami gyorsabban váltson annál. Természetesen kimondottan beállított automatáról beszélek, nem olyan családi tütymörgõsrõl.

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
Nekem nem volt jó érzés. A kuplunggal azért sokmindent lehet befolyásolni, és ha az nincs, úgy érzem nem teljesen én irányítom a kocsit. Már csak ezért az érzésért is bukta nálam az automata. De valaki biztos meg tudja szokni, nekem nem ment.