Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Nálam az régen mindíg bejött..😄
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nálam az régen mindíg bejött..😄
kénytelen voltam lógni a suliból, mert oszt. társaim mondták pont a suli elõtt hogy irodalom nagydoga + töri 3 tétel felelés a mai menü
ígyhát inkább eljöttem. félek gáz lesz 😞
el kell menjek az orvoshoz igazolásért.
nem vagyok beteg. azt sem tudom mit találjak ki hogy kapjak igazolást. van valami jó 5lete valakinek ?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Az apa oktatja óvodás gyermekét:
- Kislányom, ne úgy mondd, hogy TITAMITA, hanem szépen, értelmesen, hogy MATKA.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hú, cSuwwi... ilyen szines egyéniség vagy?
/Sztem ez nem lett az igazi... de tudom, hogy nem sokat számít 😊 /
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
csak azért szóltam be, hogy lécci a 2. képemet töröljétek.
ok:
1. mert szar és nagyon elönytelen 😄
2. nemsoká jön az új, és szebb kép! 😊
thx to all, léptem is! 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

De tényleg...
Ha csak egy hétig nézi ezt az ember, akkor biztos muris... De azért nem szívesen élnék ilyen közegben. Akkor nyomás Izland 😄\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Mikor metrózni akartunk nem tudtuk hogy kell jegyet pecsételni mer "kicsit" máshogy van mint itt, és megkérdeztünk egy mexióinak kinézõ ellenõrt hogy csináljon vele vmit, aki odaszólt egy másik (Johann!!! névre hallgató) kínai ellenõrnek hogy majd az... aki mellett ha jól emlékszem vmi indián szerû ember állt... 😊
De az utcán jó beszívott, magát varázslónak képzelõ és táncoló meg hókuszpókuszokat csináló ember senkinek fel sem tûnik... 😊
Sz'al érdekes egy hely, de jópofa. 😊

Mint pl?