Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
én is ezt mondtam amikor nem volt semmi, csak igazolás kellett. csak félek hogy nem fogja bevenni. de megpróbálok akkor csainálok nagyhalál fejet. 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

[negativ] Les
fáj a hasad..😊 és a fejed...
Nálam az régen mindíg bejött..😄

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

[negativ] Les
amúgy hi all

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Sir Quno Jedi
Add fel ! Minek tanulni, ha nem megy. Fogadd el, hogy képtelen vagy rá, az eszeddel már nem fogsz hódítani. Gyúrj, válassz olyan szakmát, ahol ez nem számít és élj boldogan ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[negativ] Les
fáj a hasad..😊 és a fejed...
Nálam az régen mindíg bejött..😄

ÁjjLe BoBBi
Sziasztok!

kénytelen voltam lógni a suliból, mert oszt. társaim mondták pont a suli elõtt hogy irodalom nagydoga + töri 3 tétel felelés a mai menü
ígyhát inkább eljöttem. félek gáz lesz 😞
el kell menjek az orvoshoz igazolásért.
nem vagyok beteg. azt sem tudom mit találjak ki hogy kapjak igazolást. van valami jó 5lete valakinek ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Sir Quno Jedi
MIMACSNAK:

Az apa oktatja óvodás gyermekét:
- Kislányom, ne úgy mondd, hogy TITAMITA, hanem szépen, értelmesen, hogy MATKA.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Arch

Breki33
Arch

Breki33
szia :-)
Arch
?? Mibaj volt/van?

Arch
Szép jó reggeltet mindenkinek!

Hú, cSuwwi... ilyen szines egyéniség vagy?
/Sztem ez nem lett az igazi... de tudom, hogy nem sokat számít 😊 /

Sadun Tryst
THX

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Köszönöm sikerült

FtranX
Options--->Security: vedd ki a pipát aonnan, hogy , hogy "Do not allow attachements to be...."

MIMACSKA
hja

www.extragyongy.hu

Miért van az hogy kapok 1 mailt és a mellékelt file-t nem tom lementeni Outlook Express ben ?

FtranX
hát az gáz.

MIMACSKA
Ja és ráadásul annyi a melóm ma éjjel mint a rohadás😞(

www.extragyongy.hu

Cio cico

FtranX
most is éjszakai mûszak?

FtranX
szia!

MIMACSKA
halihó!!!!!

www.extragyongy.hu

[negativ] Les
night all

cSuwwi
megtörtént

shit happens

Gfreiter
Na remélem itt mindenkinek nagyon jó napja volt, mert nekem rohadt qrva szar volt 😞(( Jó8 all!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Sadun Tryst
hi all!
csak azért szóltam be, hogy lécci a 2. képemet töröljétek.
ok:
1. mert szar és nagyon elönytelen 😄
2. nemsoká jön az új, és szebb kép! 😊

thx to all, léptem is! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

cSuwwi
vettem, majd beépítem. és nem lesz ékezetes fájlnév feltöltés sem...

shit happens

[Walaki]D`Lair
Sziasztok!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[HUN]PAStheLoD
kirakatban? 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Arch
Ok!

Gfreiter
És a 99%-ban nem az európai "bevándorlók" mûvelik ezt, de nem akarok ebbõl vitát indytani, szal nem téma...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Pl utcai bandák, lövöldözés, erõszak, kábszer, stb...

Arch
Szia!

Arch
Mint pl?

[HUN]PAStheLoD
háj all

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Gfreiter
Láttam már egy csomó csajt fehérnemûben...

Gfreiter
Mindenesetre az amcsi srác, aki jön, pont ezért akar Európába költözni. Nem bírja ott... Ráadásul õ kint rendõr volt, és mesélt dolgokat. Mondta, hogy amit a filmekben mutatnak, az lófas* ahhoz képest, amit valójában mûvelnek ott a "népek"...

Arch
Egyszer megnézni érdemes azért szerintem. Csajok vannak kirakatban, fehérnemûben meg minden...
De tényleg...

Gfreiter
Ha csak egy hétig nézi ezt az ember, akkor biztos muris... De azért nem szívesen élnék ilyen közegben. Akkor nyomás Izland 😄

Arch
Amsterdamban mindenféle nép van 😊)
Mikor metrózni akartunk nem tudtuk hogy kell jegyet pecsételni mer "kicsit" máshogy van mint itt, és megkérdeztünk egy mexióinak kinézõ ellenõrt hogy csináljon vele vmit, aki odaszólt egy másik (Johann!!! névre hallgató) kínai ellenõrnek hogy majd az... aki mellett ha jól emlékszem vmi indián szerû ember állt... 😊

De az utcán jó beszívott, magát varázslónak képzelõ és táncoló meg hókuszpókuszokat csináló ember senkinek fel sem tûnik... 😊

Sz'al érdekes egy hely, de jópofa. 😊

Gfreiter
*gépet*

Gfreiter
Megpróbálunk...

Arch
Helyes helyes! 😊 Aztán vigyázni magatokra!

Gfreiter
Annyira nem vonz Hollandia. Sok ott a feka...

Gfreiter
Jön egy haverom amerikából, kb 10 napra, és elmegyünk kicsit Európát látni 😄 CSeh, Ausztria, Németország, Svájc (?) 😊 Kira lesz. Most még nincsen fotó, mert beszarni se volt idõm, viszont ha a srác digit képet hoz, akkor lesznek friss fotók, és még csak tökölni sem kell majd velük, hogy felrakjam 😊

Arch
A városnak azért vannak más részei is. Múzeumok, Madame Tussoe, gyémántgyár stbstbstb 😊 Tudod. Egyszerû turistáknak való helyek 😊)))))

Arch
Hova merre? És hol vannak a képek, fiatalember? 😊)

Arch
Nem 😊 De nem kellett sehova bemenni egy kis fûszagért 😊)
Sztem bemész egy Coffie Shopba 3-4 percre és úgy jössz ki mintha beszívtál volna 😊))