Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utána meg tükörjavítás, ki nem álhattam
Lehet, hogy azért nem szeretek írni, mert balkezes vagyok.
A tintát is mindig szétkentem az ujjammal iskolás koromban.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
egyébként szerintem az összetett szavak különírása is angol befolyás...a te hozzászólásodban is van egy...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
you're
I'd
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Kincs ami nincs überel mindent...meg a nincs kettõ négy nélkül....ááá....
nameg az ötvös-csöpi sorozatok.....VÁÁÁÁÁ!!!! Mai napig idézgetek belõlük...Nameg azok a ruhák benne.....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRGH!!!!
Amerikában milyen nagy divat ez .
Meg aztán a Kazincyék is elkezdték valahogy.
átmegyek haverhoz.
-egyenlõre
-mindíg
-muszály
-minnél
...és a szótagolások...azaz az öszetett szavak különírása.
Lemaradt a kép sarkából ez -> (18) 😄D
shit happens
...meg a Kern: "Hans, mi vettük ki az elsõ téglát a berlini falból..."

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
- Jó, majd küldöm a BéeM-et.
- Jaj, doki, ne keverje bele a Belügyminisztériumot!
- Ez nem az a BM, ez a Bögyös Maca.
- .. oh. És mirõl fogom megismerni?
- Meg fogod ismerni...

[/cserf][/fülünyúl]
Bujtor filmek nagyon komolyak voltak, Pogány Madonna és társai.
Szeretem a magyar filmeket, pont ma néztem meg újra a Csapdle Csacsit, valamelyik nap meg a Roncsfilmet, ezek mind-mind nagyon LOL filmek...
[/cserf][/fülünyúl]
LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL!!!! AZ A HAJ!!!!! 3 NAPJA EZEN RÖHÖGÖK!!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
...hacsak nem papnak készülsz

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Feladó: Vezérigazgató
Címzettek: Területi Igazgatók
Kedves Kollégák!
Pénteken 17 órakor a Haley üstökös olyan közel halad el a Földtõl, hogy szabad szemmel is láthatóvá válik. Ez a rendkívüli látványosság csak 76 évente fordul elõ, ezért kérem az Igazgatókat, az alkalmazottakat vezényeljék ki a parkba, ahol én egy kis elõadást tartok a jelenséggel kapcsolatban.
Esõs idõben a jelenség nem látható, ekkor az alkalmazottak a vállalati büfében gyülekezzenek, ahol egy kis filmet vetítünk nekik az üstökösrõl.
===========================================
Feladó: Területi Igazgató
Címzett: Fõosztályvezetõk
Kedves Kollégák!
A Vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a Haley üstökös fog a park felett feltûnni az égen. Ha esne az esõ, gyûjtsék össze a dolgozókat a büfében, ahol lefilmezik ezt a csodálatos jelenséget, amely csak 76 évente fordul elõ.
Feladó: Fõosztályvezetõ
Címzett: Osztályvezetõk
A Vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a csodálatos Haley üstökös megjelenik a büfében. Ha a parkban esne az esõ, a Vezérigazgató új utasítást ad, ami csak 76 évente fordul elõ.
Feladó: Osztályvezetõ
Címzett: Csoportvezetõk
Pénteken 17 órakor a Vezérigazgató fog feltûnni a büfében a Haley üstökössel, ami csak 76 évente fordul elõ. Ha esne az esõ, a Vezérigazgató a parkba rendeli az üstököst.
Feladó: Csoportvezetõ
Címzett: Dolgozók
Ha pénteken 17 órakor esne az esõ, a csodálatos, 76 éves Bill Halley és az üstökösök végigfuvarozza a Vezérigazgatót a parkon át a büfébe.
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!