Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az még nincs leírva 😞
gondolom sokkal rosszabb 😊
gondolom sokkal rosszabb 😊
Bika - március havi egészségügyi horoszkóp
Biztosan tudod azt, hogy ha az ember szerelmes lesz, akkor nagyon könnyen elveszíti a fejét… Józanul gondolkodni pedig egyáltalán nem tud a szerelmes ember, s így nem tudja okosan élni az életét. Egy dolgot tart szem elõtt: azt a gyönyörû érzelmet, amelyben éppen létezik, s szinte kizárólag ebben létezik. Most rózsaszín köd takarja el szemeidet, és sajnos ennél messzebbre nem is nagyon látsz.
Biztosan tudod azt, hogy ha az ember szerelmes lesz, akkor nagyon könnyen elveszíti a fejét… Józanul gondolkodni pedig egyáltalán nem tud a szerelmes ember, s így nem tudja okosan élni az életét. Egy dolgot tart szem elõtt: azt a gyönyörû érzelmet, amelyben éppen létezik, s szinte kizárólag ebben létezik. Most rózsaszín köd takarja el szemeidet, és sajnos ennél messzebbre nem is nagyon látsz.
felbecsülhetetlen 😄
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
😄DD
má megint gonoszkodc boszi ??? 😄DD
má megint gonoszkodc boszi ??? 😄DD
Számomra az is csak egy tárgy...
Azon csak röhögök, amikor valaki úgy majmolja az autóját, mint egy csodát, vagy mintha szerelmes lenne belé (mondjuk páran szerintem azok is...)
Azon csak röhögök, amikor valaki úgy majmolja az autóját, mint egy csodát, vagy mintha szerelmes lenne belé (mondjuk páran szerintem azok is...)
1-2 teve ok, de Ferrarit.... :-P
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Maj megjátszom akkor veled is 1 szer 😄DD
#20557 😄DD
Neki Brabus K8 kell...😊
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Amúgy iszonyat kedves volt mer mindíg pózolt amikor fényképeztem.....
Akis anyagias 😄DD
Heeeeeeeeeeeej, be kár, hogy nem vagyok facér...
...vagy nem valamelyik arab országban vagyunk...
...teérted kedves, odaadnám az összes tevémet, Ferrarimat, aranyamat, olajkutamat, vagy amim éppen lenne...

...vagy nem valamelyik arab országban vagyunk...
...teérted kedves, odaadnám az összes tevémet, Ferrarimat, aranyamat, olajkutamat, vagy amim éppen lenne...

Hé mégmindíg éntartom a kurzust nem te 😛PPP
Látom az önbizalom nem hiánycikk
😛

Én azon kevés ember közé tartozom aki tekintettelvan
másokra
😞
másokra
Kurva anyád...😛PPPPPP
Utálom ha a pofámba füstölsz te geci! 😄DDDDDDDD
Utálom ha a pofámba füstölsz te geci! 😄DDDDDDDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Thx
Pincér lányka 😄DD nymi
Egy hatalmas piros pont.
Utálom, hogy a dohányosok leszarják az embert.
Basszus nem azért nem dohányzok, hogy általuk mindenképp cigifüst keringjen körülöttem.
megjegyzem ha ojyan van a társaságban aki nemszereti akkor mellõzöm a dolgot ez kivétel Walaki barátunkra 😄DD
Elõferdül a dolog 😄DD
Nem! És azt is utálom, ha valaki 3 méteres körzetemben bagózik. Büdös füstszagú lesz a hajam, meg a ruhám... 

[/cserf][/fülünyúl]
Én is megyek a héten a Feverbe. Úgy döntöttem, felhagyok a facérsággal, elegem van belõle. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Igen ritka az ilyesmi