Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Jó ötlet... Mi mindenre nem jók a nõk...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Igazából a kutyámmal együtt szeretném, mert azért sokat javítana a képen😊))

(holnap már itthon van a kedves, majd beállítom gombot nyomogatni)

http://gaborszantai.co.uk/

Gfreiter
Magadról is lehet képet csinálni 😊
Amúgy üdv körünkben.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Aloha Mindenkinek...

Még 1× sem néztem be ide - de hát emberbõl vagyok, tehát kiváncsi...
Jópofák a fényképeitek, tök jó látni, ki hogyan néz ki a logója mögött😊
Remélem nemsokára én is csatlakozhatom a díszes társaság albumához, de egyelõre a kutyámmal vagyok itthon, õ pedig rosszul kezeli a masinát.
Lennének képek magamról, de vagy paintball vagy gokart közben, s mivel ezekhez kötelezõ a védõsisak, így akár Sir Lancelot festményt is linkelhetnék, mivel kb. ugyanannyi látszik az arcomból, mint egy lovagnak...
Majd legközelebb...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Sir Quno Jedi
Akkor ma passzolnál hozzám !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kata
Bennem csak az ösztrogén teng túl. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Sir Quno Jedi
Na kezdjed, belefér ! 😄DD Ma nagyon telítve vagyok az erõvel, szerencséd, hogy ekkora a távolság köztünk éppen, különben még megéreznéd a szelét ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kata
Áh, nem kezdem el sorolni, mert elszaladna velem a ló... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Sir Quno Jedi
Hmmmm, kiemeljek valamit ma is kegyednek a mocsárból, esteleg egy X-szárnyút, vagy másvalamire fájnak az éles gyöngyfogai ?!!

Kata
Jó reggelt, Joda úr!

[/cserf][/fülünyúl]

Sir Quno Jedi
Jó reggeltet Tia kisagyszony !

VinylToy
#tapsvihar

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
😊))

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Kata
Ne kötözködj, mert kapsz egy sallert, hogy elterülsz, mint furulyaszó az alföldön!

[/cserf][/fülünyúl]

MIMACSKA
Igen 😊

Azért ez nem azt jelenti, hogy amikor nem vagyok itt akkor csak nekem antipati emberkék lehetnek itt...😊)

www.extragyongy.hu

Gfreiter
Jajdejó, ezek szerint kedvelsz 😄

MIMACSKA
Jó akkor másképp fogalmazok! Akkor szálok be ha kedvelem a jelenlévõket.

www.extragyongy.hu

hykao
...már aki formázza...

Egyébként itt kérem nincs olyan, hogy téma, itt a beszélgetés fonala dinamikusan változik, percrõl-percre.
MIMACSKA
Tévedsz mert mindég járok erre csak akkor nem nézek be amikor engem kevésbé érdeklõ témákról beszélgetnek a fiatalok..😊))
Fehérnépek meg jófejek csak kissé önérzetesek 😄DDD
Olyan fórumból érkeztek át ahol nem volt divat az sg-s stílus 😊)))

Ráadásul itt a tavasz és mi formázzuk a popsinkat...a merevlemez helyett. 😊)))

www.extragyongy.hu

Gfreiter
Csak ügyesen 😊 Milyen edzésre jársz?

hykao
Meg már te se nagyon jársz erre, mert itthagytál minket a Fehérnépek kedvéért...
Tegnap jól kirúgtak a topikjukból...pedig csak kedveskedni akartam nekik...
MIMACSKA

Most megyek edzésre...és az exem sem járt erre. 😄DD

www.extragyongy.hu

Gfreiter
Nyemmondommeg

Gfreiter
helytelen! "személygépjármû" !!!

hykao
Na, és mi vót??? Ösztrogén-Tesztoszteron összecsapás???
Gfreiter
Reggelt 😊 Ma már voltam edzésen, és az ex (?) is felugrott kicsit...

hykao
Jó reggelt!
Gfreiter
pffff... ebbe a szarba én is beleléptem...

MIMACSKA
hehe.

Az elsõ 3 mayday-on én is voltam. Kb 8 éve volt 😊)
Asszem jó volt 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

www.extragyongy.hu

VinylToy
Most már biztos hogy én jobban éreztem magam 😊

MIMACSKA
Nem õt...a többieket 😊)))
A nyanya had bõgjön...az õ napja volt....de a többiek...akik rühelték...😊))....undorító.😄DD

www.extragyongy.hu

VinylToy
bokán rúgtad legalább?! 😊

MIMACSKA
Figyelj az öreglány a legcsóróbb melósokkal volt genyó nem velem. Én nem hagyom magam...😊))) Nekem egyenrangú kollegám volt de azt nem bírtam nézni ahogy szivatja a melósokat...

www.extragyongy.hu

VinylToy
Te is megöregszöl majd...ehe 😊

MIMACSKA
ja persze a vén genyónõ mennybe menetele...😊

www.extragyongy.hu

VinylToy
Biztos volt olyan izgis az is! 😊

MIMACSKA
😊)))
Én meg nyugdíjjas búcsúztatón....
Ude milyen izgi??? 😄DD

www.extragyongy.hu

VinylToy
üdv

[HUN]PAStheLoD
csá!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

VinylToy
Jó reggelt!

Vinyl Mayday-en volt!!!

[HUN]PAStheLoD
kivettem 2 nap "szabadságot" :]

[HUN]PAStheLoD
jóreggelt . hmm már 20 K-n túl ;>

Regelt

[Walaki]D`Lair
Jóéjt én is húzok!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Na jóvan elteszem magam holnara! További jó éjszakát!
[Walaki]D`Lair
Attól függ anyámék elengednek-e...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Bevállalod???
hykao
Jó éjt! Szép álmokat!
Én is megyek lassan, mert holnap dolgozom...
[Walaki]D`Lair
Jóéjt!

[Walaki]D`Lair
Jahogy induljunk a te Volvóddal? Tõlem...😄DD