Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
1 órája na jó 2 😊)))
És van 1 ötödik ok hogy mér nem megyek locsolni jövõre!
5.ok:este 19 30kor megyek megállok a stop! táblánál (!!!ki volt világítva a bicóm!!!) és egy hülye gyökér elmebeteg f*sz kalap abba a sávba fordult be amelyikbe én álltam és szebõl jött a gyökér majnem elütött az még haggyá hogy beleugrottam az árokba elõlede még meg se áll hogy megnézze élek e még Deeeeeeee nem baj a szülei biztos csuklottak!
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Hmmm az elsõt senki se látta.
Belinkelem a logomühelybe, hogy lásd. 😊)
www.extragyongy.hu
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
télleg felületes vagyok igyexem változtatni rajta
Nem muszáj végigolvasni a mondókát...de akkor ne fûzz hozzá véleményt...

Naaaaaa 😛 nem iiiiiis 😄
Olvasd el mégegyszer!!! A te általad említett hölgyek esetében a mennyiség -> 0 lesz!
Kívánok a hölgyeknek a mai napra, általuk igényelt locsoló mennyiséget (és minõséget...)

(így igy is 2 háznál voltam nagymuter meg szembe szomszéd csaj)
1.ok: szétdurrant egy fõttolyás a farmeromba.
2.ok: szomszéd lánynak van egy böhöm kutyája (nekem rotim van 😄DD ) és majdnem megkóstolta a lábomat!
3.ok: hülye unokatesóm a felyemre borított 1 üveg kölnit
4.ok: csak 6 csokitolyást kaptam!!!! (4 et anyutól 😄D)
Most ültem le a gééphez. Jött a vendégsereg, osszt velük kellett dumálni 😛
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu