Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Toto
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Simán látszik Budapest, Gyõr, Nagykanizsa, Szeged(vagy Pécs) fényei 😊
😊
"És a számodra ideálisnak tûnõ pasit mindig meg tudtad szerezni? 😊"
Tûnõ!!!!! Itt van a kuty elásva!
www.extragyongy.hu
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Na õt már nehezebb megtalálni 😊)
www.extragyongy.hu
vagyis néha éreztem valamit, de csak az elején. pár hét után midnenki unalmassá válik... 😊)
kezdek elgondolkozni, hogy talán bennem van a hiba... 😊
Megint más kérdés, hogy más dolog megszerezni és más megtartani ugyebár 😊
www.extragyongy.hu
Hát az én pasijaim nem hasonlítottak apámra.....😄DDDDDDDDDD
Inkább élesen elütöttek tõle 😊
www.extragyongy.hu
eddig viszont ilyen barátnõm nem volt. 😞
Bölcs...mély hang...barna szemek... 😊))...kicsit mácsó 😊)
Bár ez nem azt jelenti, hogy szép.
Hány gyönyörû világsztár él egyedül miközben emberek milliói álmodoznak róluk.
www.extragyongy.hu
én igazából nem tudom, hogy mi fog meg egy nõben. talán valahogy az összkép, amibe minden belejátszik: a külsõ, a természet, a báj, hogy mennyire vagyunk egy hullámhosszon stb...
amúgy állítólag az ideális nõrõl/férfiról alkotott kép még gyerekkorban alakul ki, amihez késõbb az emebr ösztönösen ragaszkodik.
100%-os alakú csodanõbõl ezrével szaladgálnak a városban.
Mégsem érdekesek

www.extragyongy.hu
meg úgy egyébként is.
Persze valóban a megismerkedés után lehet csak konkrétat mondani. Szóval igazad van 😊
shit happens
Az én életemben egy csomó ember akit szépnek láttam.....megcsúnyult amikor jobban megismertem és fordítva.
www.extragyongy.hu
További jó éjszakát mindenkinek!

😊