Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi

shit happens

hykao
Tényleg, a "Szemétdomb" fórumkategória hová tûnt - hol van???
cSuwwi
csak szórakozott szerintem 😊 Tudja, hogy úgyis látjuk. Csak a szmájli maradt le a végérõl... 😊

shit happens

hykao
...de FtranX is 3x sikertelenül lépett be? ...és egyszer hekker névvel???
cSuwwi
Ki volt ez a nagyon kreatív?

Sikertelen belépések

8 csuwwi sg 2004.04.18 - 12:15:33 81.182.11.129
7 sg sg 2004.04.18 - 12:15:27 81.182.11.129
6 csuwwi csuwwi 2004.04.18 - 12:15:21 81.182.11.129

Ennél azért bonyultabb jelszót is ki tudok találni 😄
A másik meg az, hogy nem én nem 'csuwwi' azonosítóval lépek be...
heh, amatõr. 😄

shit happens

cSuwwi
nincs élet...

shit happens

mukika
köszönöm szépen!!! 😊)

cSuwwi
megtörtént

shit happens

mukika
hm Salz az elsõ 2 képem helyett ezeket plz...

elõre is htx!

FtranX
na majd megnézem én is, ha be tudok lépni. 😊

hykao
hehe, igen láttalak.
FtranX
király! látom, hogy hibás bejelentkezésnél most logolja is az adatokat.

cSuwwi
A képtár ismét teljes üzemben megy, jöhetnek a friss képek. Összedobtam egy v2.666-os ördögien jó változatot 😛

Sajnos a múltkori eset miatt nullázni kellett minden tag letöltési mutatóit, úgyhogy most minden leendõ tag egyenlõ eséllyel indulhat 😊

shit happens

Gyiik
enekelni mi is fogunk par ora mulva az esoben...legalabbis ha osszeparositom azt, hogy van elottem valami uberdurva roman szarmazasu ital, valamint azt, hogy este kocsi nelkul buli...😄

....................................................................................................

hykao
jah, bár én szeretem az esõt, és nem is tart vissza, semmitõl...de az emberek döntõ többségét igen...így marad a magányos kóricálás az esõben...netántán ének az esõben...
Gyiik
"kicsit" korabban keltem, csak akkor neztem be.
lehuzos az ido:\

....................................................................................................

cSuwwi
linkelj újra. ha az sgtagos oldalra töltötted fel, elég a kép neve is, ha emléxel

shit happens

mukika
nem jó kép az elsõ kettõ!!! :o(( már rég nem ezek voltam fent.... :o((

hykao
De jó neked, hogy eddig tudtál aludni
Gyiik
joreg'

cSuwwi
nem bugos az, csak a képtáras látogatónk nálad az összes linkelt elcseszte, én nem tudtam miket rakjak be...

shit happens

hykao
Légyszives, adj már egy linket mégegyszer Yakooza-hoz, mert a malõr miatt ez is elveszett.
hykao
Jó reggelt!
Ez az ien idõszakokra jellemzõ viselkedés és cselekmény mód
velem is ezvolt még a "TÉL" végefelé ugyanis nekünk is egymás után hunytak el ismerõsök meg családtagok és mind
a nagyon közeli környezetbõl !!!

reggelt all

Mars
Nekem mért nem válaszolsz? Nem szereccc?

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

parizer
részvétem...

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

mukika
há skacok bugos a képtár!!! nekem az elsõ két képen már régen nem vlt fent!!! 1 hete kb... rakattam fel ujjabbakat helyettük! hm....... Elõre is htx!

PAYNE
Jó reggelt. Meghalt mamám unokatestvére. Tegnap délután. Úgyhogy most az egész család ki van. Én meg fõleg mert nem is ismertem csak 1-szer beszéltem vele (asztmondták 5éves koromban) és azt mondtam rá hogy boszorkány. szép. ma hajnalban meg felakasztotta magát a férje akivel tényleg jóba voltam. marhajó. összevesztem az egész családommal és szinte minden barátommal.
és még most azok is megharagudtak rám akiket nem akartam megbántani...
ilyen az én szerencsém...

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

bogyoka
Jóreggelt
Bár Hykao megköszönte mindenki nevében a képtáras dolgot, de én is külön szeretném megköszönni az intézkedést. Szeretem a humoros dolgokat, nem is szoktam mellreszívni mindent, hisz én alapjában elég vidám, huncut természet vagyok, de ez tegnap igen rosszul érintett. Tehát kösszike.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

hykao
Hopszla, most látom, már megy az Enterprise a vián, megyek lefekszem, és nézem egy picit mielõtt elszenderednék.
Jó éjt mindenkinek!

cSuwwi jobbulást!
hykao
oké, köszi, mindenki nevében.
hykao
cSuwwi
már fáj a fejem, inkább lefexem 😞
képtárprobléma elhalaszva holnapra...

addig visszakapcsolom, de csak nézegetni lehet, piszkálni nemnagyon...

shit happens

Kata
éjt

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
szia

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kata
üdv

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Americas Army.
De nem akarom bántani õket, akkor és ott elástuk a csatabárdot.
hykao
Szerintem MIMACS nekem szánta, csak félrenyomta.
Gyiik
bulitopik?😄D melyik az?

Gyiik
raktam en is, nem veszem fel az effeleket😄

hykao
Igen, de eben az esetben ez azért volt így, mert abban a topikban valamiféle furcsán értelmezett bajtársiasság dívik...
Gyiik
pfehehe, volt mar hozza szerencsem nehanyszor (meg az illetoknek hozzam)

hykao
Dehogy kötekszem! Fõleg ebben a topikban nem! Három szmájlit is raktam...
MIMACSKA
Az jó amikor mindenkivel összeveszel.....😊)

www.extragyongy.hu

Gyiik
es most velem kotekszel, hogy piros meg ezustfelso?😄

hykao
Nem.
Az Army topikban találkoztunk elõször.
Nem igazán G-vel vesztem össze, inkább (majdnem) mindenkivel, aki éppen ott volt...

Néhány Armys haveromnak beírt karácsonyi jókivánságaimból robbant ki a vita, mert azt hitték az emberkék, hogy flémelek...pedig nem, csak haveri körben ilyesmi stílus dívik...(LAS)
MIMACSKA
Mér G-vel min vesztél össze??
Vele itt találkoztál igazán ebben a topicban nem??

www.extragyongy.hu

hykao
Hehe, én már jópár kultúrbarommal összerúgtam itt az SG-n a port.
Van egy pár emberke, aki óriásira tartja magát, és azt hiszi, ha nem trágár a stílusa, akkor már nem is tahó...pedig dehogynem...

Aztán meg pár emberrel akikkel jóban vagyok, úgy indult a kapcsolatunk, hogy jól össszevesztünk elõször...milyen érdekes, hogy velük sohasem fajult ordenáréba a vita...
pl: Imyke, és Gfreiter.
MIMACSKA
Nekem itt a fórumon még csak egyetlen egyszer volt szerencsém igazi bunkóval találkozni, mással meg nem beszéltem úgy, hogy így kellene rá reagálni. Ezért biztos csak valami találomra jópofiskodás

www.extragyongy.hu