Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shit happens
shit happens
Sikertelen belépések
8 csuwwi sg 2004.04.18 - 12:15:33 81.182.11.129
7 sg sg 2004.04.18 - 12:15:27 81.182.11.129
6 csuwwi csuwwi 2004.04.18 - 12:15:21 81.182.11.129
Ennél azért bonyultabb jelszót is ki tudok találni 😄
A másik meg az, hogy nem én nem 'csuwwi' azonosítóval lépek be...
heh, amatõr. 😄
shit happens
Sajnos a múltkori eset miatt nullázni kellett minden tag letöltési mutatóit, úgyhogy most minden leendõ tag egyenlõ eséllyel indulhat 😊
shit happens
....................................................................................................

lehuzos az ido:\
....................................................................................................
shit happens
velem is ezvolt még a "TÉL" végefelé ugyanis nekünk is egymás után hunytak el ismerõsök meg családtagok és mind
a nagyon közeli környezetbõl !!!
és még most azok is megharagudtak rám akiket nem akartam megbántani...
ilyen az én szerencsém...
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Bár Hykao megköszönte mindenki nevében a képtáras dolgot, de én is külön szeretném megköszönni az intézkedést. Szeretem a humoros dolgokat, nem is szoktam mellreszívni mindent, hisz én alapjában elég vidám, huncut természet vagyok, de ez tegnap igen rosszul érintett. Tehát kösszike.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Jó éjt mindenkinek!
cSuwwi jobbulást!
képtárprobléma elhalaszva holnapra...
addig visszakapcsolom, de csak nézegetni lehet, piszkálni nemnagyon...
shit happens
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Az Army topikban találkoztunk elõször.
Nem igazán G-vel vesztem össze, inkább (majdnem) mindenkivel, aki éppen ott volt...
Néhány Armys haveromnak beírt karácsonyi jókivánságaimból robbant ki a vita, mert azt hitték az emberkék, hogy flémelek...pedig nem, csak haveri körben ilyesmi stílus dívik...(LAS)

Vele itt találkoztál igazán ebben a topicban nem??
www.extragyongy.hu
Van egy pár emberke, aki óriásira tartja magát, és azt hiszi, ha nem trágár a stílusa, akkor már nem is tahó...pedig dehogynem...
Aztán meg pár emberrel akikkel jóban vagyok, úgy indult a kapcsolatunk, hogy jól össszevesztünk elõször...milyen érdekes, hogy velük sohasem fajult ordenáréba a vita...
pl: Imyke, és Gfreiter.