Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor nézd meg a mi kutyánkat 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szerintem jó ez a galéria dolog! Jól kiegészíti a képtáras bulit! A galériába mindenki azt rak fel, amit akar!
B@szik ez eltûnni...
Elvileg ha 3x rákattantok erre a reklámra, akkor eltûnik a reklám (amíg a következõ hirdetés meg nem jelenik)...
shit happens
Én már megnéztem, bár nem vagyok egy nagy macskarajongó...
A kutyák közelebb állnak a szívemhez 😊
A kutyák közelebb állnak a szívemhez 😊
Na miva'? Ellenkezünk ellenkezünk?? 😊
<--- Galériámban macskáim ha vkit érdekel ;-)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
mér nemá saját galéria? 😊)
Nemá nemá!!!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
*hirdetési*
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Nebasszmá... Most ezentúl ide is beraknak ilyen hordetési bannereket? Pff....
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
reggelt
szerintem ennnek a kptárnak nagyobb a fílingje .)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
DE ez mindig így van
Szar az élet! Megin' itt a nyakamon a vizsgaidõszak és most jöttem rá mennyi mindent kellet volna tanulni!
...másrészt, amint a mellékelt ábra mutatja, a Galériába nem kötelezõ saját képeket feltölteni.
Semmiképp ne! A kettõ nem konkurenciája egymásnak.
Hisz van aki egyben szeretné nézegetni a fórumozók fényképeit, és akkor a Képtár a nyerõ, ha viszont teszem azt, valaki épp cseveg valakivel, és rá kíváncsi, akkor csak rákattint az illetõ Galériájára.
Hisz van aki egyben szeretné nézegetni a fórumozók fényképeit, és akkor a Képtár a nyerõ, ha viszont teszem azt, valaki épp cseveg valakivel, és rá kíváncsi, akkor csak rákattint az illetõ Galériájára.
amikor a tárhelyet kaptuk, St már akkor mondta, hogy õk is csinálnak egy ilyen jellegû oldalt, mint én, csak beleintegrálva az SG-be. Most lett kész.
Kíváncsian várom, mit fog mondani 😊
Kíváncsian várom, mit fog mondani 😊
shit happens