Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"csak nem értem, minek kötözködsz ok nélkül. Ahogy én láttam, senkinek sem szólt be..." - ez hajnalra vonatkozott.
MJ rulz Pink Team The Only One
MJ rulz Pink Team The Only One
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
erre õ " én jól nézek ki "
vagyis... " vrsdm, te meg nem "
meg eleve, egy kis egoista : ) még jó hogy kukacoskodok ha már ilyen modora van ;)
u dont have to listen anybody else but me
csak nem értem, minek kötözködsz ok nélkül. Ahogy én láttam, senkinek sem szólt be...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Oké. Hellószia.<#wave>#wave>
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
/csak azért tettem be hogy menõnek tûnjek :(/
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ha ezt megteszed rá is jösz hogy a képedet semmien okból nem lehet berakni :D
na de ha már itt vagyunk raknék még egy képet a képtárba ha lehet (:
KÉP
dixitque deus fiat lux
ennyire csórónak nézel? :P de eddig már 3szor átment rajta a traktor (:
talátam egy új RB Aviatort, tükrös 11k-ért (mint a vaterás amit belinkelt egy pajti) hétfõn ~este nézem meg, elméletileg M-es az nemtudom h jó lesz-e :-/
dixitque deus fiat lux
ajánlom hogy mennyen ki a hungaroring melletti búzamezõsbe :D
apuval egyszer húztúnk f1-es idõben transzparenst, és ahogy hátranézett megnézni nincs-e megcsavarodva szépen lekapta a szél róla...
szerintem azóta is ott hever valahol a több hektár táblarengetegbe ;)
/szerencsére nem az volt amit kapott,"csak egy olcsóbb" fajta (10.000)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3