Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hajt a tatár...
Az lett a vége, hogy mindkét színt lehet használni 😛
Felül van a színválasztó, de szerintem az elsõ szebb...
Felül van a színválasztó, de szerintem az elsõ szebb...
shit happens
olyan legyen! 😄D
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Pl: 6495ED ; 8FBC8F ; 1E90FF ; ADD8E6 ; 87CEFA ; 4169E1 ; 4682B4 ; B0C4DE; 0066FF
(Személy szerint nekem az utolsó kettõ tetszik leginkább)
(Személy szerint nekem az utolsó kettõ tetszik leginkább)
Szerintem a régi elég snassz volt 😊
Valami szebb kék nyerõ lenne 😊)
Valami szebb kék nyerõ lenne 😊)
régi az tökéletesen megfelel...😄
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
JÁÁÁÁJ!!!! RANDA HÁTTÉR!!!!! VÁÁÁÁ
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Hát én valami szép világos-középkéket jobban el tudnék képzelni 😊 Vagy valami izléses zöldet 😊
Ez a háttérszín azért egy kicsit... hogyismongyam... szóval olyan izé... 😊
Szerintem még utána sem gondolkodnak... Csak reklamálnak.
"Faq? Az meg mi? Ugyan ne fárasszanak már engem, hogy ezt mind végig kelljen olvasnom!"
"Faq? Az meg mi? Ugyan ne fárasszanak már engem, hogy ezt mind végig kelljen olvasnom!"
hát ja, ez így van. 😞
mi lett volna, ha nem is ír be ide? addig vár, amíg be nem kerülnek a képei? 😄
mi lett volna, ha nem is ír be ide? addig vár, amíg be nem kerülnek a képei? 😄
shit happens
Nézd! Ez a szindróma az élet más területein is elõfordul: AZ EMBEREK ELÕBB NYOM(KOD)NAK, S CSAK AZUTÁN GONDOLKODNAK...

ja, télleg
Nem értem, szerintem elég szájbarágósan elmagyaráztam a faq-ban, hogy mit kell csinálni. Aki ezek után sem érti meg, azt sajnálom...
Nem értem, szerintem elég szájbarágósan elmagyaráztam a faq-ban, hogy mit kell csinálni. Aki ezek után sem érti meg, azt sajnálom...
shit happens
Errõl beszétem álá #24333
hmmmm. Az egy dolog, hogy feltöltöd a képeidet. De ha nem másolod be ide a feltöltéskor kapott linkeket, akkor sosem fogsz átkerülni. Feltöltesz egy képet, és amit a script kiír, azt bemásolod ide, akkor tudunk kitenni.
(lehet hogy változtatni kéne a feltöltési módszeren?)
(lehet hogy változtatni kéne a feltöltési módszeren?)
shit happens
:o)))
pff 😄DD LOÁL na ez az 😄DDD
mindenki szokott csak van aki gyakrabban PL: ÉN 😄DD
mindenki szokott csak van aki gyakrabban PL: ÉN 😄DD
Ááá, nem szoktam én hülyeségeket beszélni... 😊 :-P
majd az is eljön 😄DD
Mé ne? Siiimán! Amikor valaki feltölt egy képet, az adminoknál csilingelni kezd egy aranycsengettyû, hogy ugyanmá munka van! 😊
Aszittem hülyeséget mondtam, azon nevetsz. 😊
Más lészlõl aszongya feltöltötte és lögtön válta hogy képtálba kelüljön 😊)) hát LOÁL 😄DD
Meméne ????
Mé loál?
joc3 nincs. most néztem meg a tárhelyen. Amúgy jó sokat vártál vele, mert a képek mellet. 13 órási dátum van... 😊
shit happens
loál 😄DD
Jah, nem ártott volna elolvasni feltöltéskor a szabályokat.
Ha megadod a fájneveket, cselekszem.
Ha megadod a fájneveket, cselekszem.
Feltöltéskor meg kellett kapnod a feltöltött képeidhez tartozó ubb kódot (linket), aminek segítségével ide beillesztheted õket.
...remélem nem fordult a kocka...
Bár a mai éjszakából még nem lehet majd messzemenõ következtetéseket levonni, hisz a szezon még nem indult be igazán...
Bár a mai éjszakából még nem lehet majd messzemenõ következtetéseket levonni, hisz a szezon még nem indult be igazán...
Hmmmmm... 

ok. holnap jelentek.
tavaly iszonyat volt tényleg! csak úgy érkeztek a 4-es 5-ös csajcsoportok! Olyan is volt, hogy egy asztalnál 8 gáré csücsült madár nélkül...és ahogy az este haladt elõre, meg az alkohol kúszott le a torkukon...má' ilyeneket dumáltak, hogy: "...má' mindegy, csak jöjjön má' valami csávó..." -> na erre gondolhatod, egybõl akadtak jelentkezõk szép számmal...LOL (ja, és nem szar csajok voltak ám!)
tavaly iszonyat volt tényleg! csak úgy érkeztek a 4-es 5-ös csajcsoportok! Olyan is volt, hogy egy asztalnál 8 gáré csücsült madár nélkül...és ahogy az este haladt elõre, meg az alkohol kúszott le a torkukon...má' ilyeneket dumáltak, hogy: "...má' mindegy, csak jöjjön má' valami csávó..." -> na erre gondolhatod, egybõl akadtak jelentkezõk szép számmal...LOL (ja, és nem szar csajok voltak ám!)
Na majd kérek tõled holnap beszámolót, aztán ha a tavalyi állapotok még mindig fennálnak, akkor lekukkantok én is, amint vége ennek a ...... félévnek. 😊
Mondjuk tavaly a zenénél sokkal inkább megfogott az az irdatlan facér nõ mennyiség, amit én még életemben nem tapasztaltam más szórakozóhelyeken...pedig voltam már jópárban.
Nem tudom, én tavaly voltam elõször. A haverom ott portázik. A zenék mintha nem lettek volna rosszak, de hogy a dj hogyan vezette át õket arra nem emlékszem, mert annyira nem izgat a zene sem.
Most pár haverral meg csajjal lecsapunk, mert a haverom lehívott. Végül is van vele beszélnivalóm is.
...viszont szigorúan legkésõbb 1-kor irány haza.
Most pár haverral meg csajjal lecsapunk, mert a haverom lehívott. Végül is van vele beszélnivalóm is.
...viszont szigorúan legkésõbb 1-kor irány haza.

Úú, vagy két évvel ezelõtt voltam a Partside-on, de elég gázos volt a dj. Egyáltalán nem tudott átvezetni egymásba két számot, ezért minden váltást agyon effektezett. Élvezhetetlen volt. Pedig yo lemezeket tett fel, de ha minden 5 perc után 2 perc kiállás következik, az valahogy nem az igazi. 😞
Azt mos felujították nem ???