Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hajt a tatár...

cSuwwi
de még nincs kész... 😞

shit happens

cSuwwi
Az lett a vége, hogy mindkét színt lehet használni 😛

Felül van a színválasztó, de szerintem az elsõ szebb...

shit happens

PAYNE
olyan legyen! 😄D

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

cSuwwi
legyen. nálam a 4682b4 nyert. olyan lesz...

shit happens

Pl: 6495ED ; 8FBC8F ; 1E90FF ; ADD8E6 ; 87CEFA ; 4169E1 ; 4682B4 ; B0C4DE; 0066FF

(Személy szerint nekem az utolsó kettõ tetszik leginkább)

cSuwwi
mondj egy színkódot, és meglátjuk.

shit happens

Szerintem a régi elég snassz volt 😊
Valami szebb kék nyerõ lenne 😊)

[Walaki]D`Lair
régi az tökéletesen megfelel...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FtranX
úgy látom többségben vannak akiknek nem tetszik 😊

[Walaki]D`Lair
JÁÁÁÁJ!!!! RANDA HÁTTÉR!!!!! VÁÁÁÁ

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Hát én valami szép világos-középkéket jobban el tudnék képzelni 😊 Vagy valami izléses zöldet 😊

FtranX
elõször egy kicsit én is megijedtem, de mostmár tetszik. 😊

Ez a háttérszín azért egy kicsit... hogyismongyam... szóval olyan izé... 😊

FtranX
na sziasztok!

Képtár 3.0 rulez! 😄

Szerintem még utána sem gondolkodnak... Csak reklamálnak.
"Faq? Az meg mi? Ugyan ne fárasszanak már engem, hogy ezt mind végig kelljen olvasnom!"

cSuwwi
hát ja, ez így van. 😞

mi lett volna, ha nem is ír be ide? addig vár, amíg be nem kerülnek a képei? 😄

shit happens

hykao
Nézd! Ez a szindróma az élet más területein is elõfordul: AZ EMBEREK ELÕBB NYOM(KOD)NAK, S CSAK AZUTÁN GONDOLKODNAK...
cSuwwi
ja, télleg

Nem értem, szerintem elég szájbarágósan elmagyaráztam a faq-ban, hogy mit kell csinálni. Aki ezek után sem érti meg, azt sajnálom...

shit happens

Errõl beszétem álá #24333

cSuwwi
hmmmm. Az egy dolog, hogy feltöltöd a képeidet. De ha nem másolod be ide a feltöltéskor kapott linkeket, akkor sosem fogsz átkerülni. Feltöltesz egy képet, és amit a script kiír, azt bemásolod ide, akkor tudunk kitenni.

(lehet hogy változtatni kéne a feltöltési módszeren?)

shit happens

:o)))

pff 😄DD LOÁL na ez az 😄DDD
mindenki szokott csak van aki gyakrabban PL: ÉN 😄DD

Ááá, nem szoktam én hülyeségeket beszélni... 😊 :-P

majd az is eljön 😄DD

hykao
Na akkó' 1-2 óra elteltével fel is kerültél...
Mé ne? Siiimán! Amikor valaki feltölt egy képet, az adminoknál csilingelni kezd egy aranycsengettyû, hogy ugyanmá munka van! 😊

Aszittem hülyeséget mondtam, azon nevetsz. 😊

Más lészlõl aszongya feltöltötte és lögtön válta hogy képtálba kelüljön 😊)) hát LOÁL 😄DD

Meméne ????

Mé loál?

marsu
igen az faq azt írta 1-2 óra is eltelhet mire a képek megjelennek.
cSuwwi
joc3 nincs. most néztem meg a tárhelyen. Amúgy jó sokat vártál vele, mert a képek mellet. 13 órási dátum van... 😊

shit happens

loál 😄DD

cSuwwi

shit happens

marsu
06.jpg JOCI.JPG
11.jpg lehet hogy a JOC3-om ebbõl kettõ van.

Ennyi elég??
hykao
Jah, nem ártott volna elolvasni feltöltéskor a szabályokat.
Ha megadod a fájneveket, cselekszem.
cSuwwi
Bahhhh. Ott van a FAQ oldal linkje az oldal tetjén. Olvasd végig!

shit happens

Feltöltéskor meg kellett kapnod a feltöltött képeidhez tartozó ubb kódot (linket), aminek segítségével ide beillesztheted õket.

marsu

Feltöltöttem magamról 3-om képet, de itt nem találom?

::: SuperGamez Fórumozók Képtára :::
hykao
...remélem nem fordult a kocka...
Bár a mai éjszakából még nem lehet majd messzemenõ következtetéseket levonni, hisz a szezon még nem indult be igazán...
Hmmmmm...

hykao
ok. holnap jelentek.
tavaly iszonyat volt tényleg! csak úgy érkeztek a 4-es 5-ös csajcsoportok! Olyan is volt, hogy egy asztalnál 8 gáré csücsült madár nélkül...és ahogy az este haladt elõre, meg az alkohol kúszott le a torkukon...má' ilyeneket dumáltak, hogy: "...má' mindegy, csak jöjjön má' valami csávó..." -> na erre gondolhatod, egybõl akadtak jelentkezõk szép számmal...LOL (ja, és nem szar csajok voltak ám!)
Na majd kérek tõled holnap beszámolót, aztán ha a tavalyi állapotok még mindig fennálnak, akkor lekukkantok én is, amint vége ennek a ...... félévnek. 😊

hykao
Mondjuk tavaly a zenénél sokkal inkább megfogott az az irdatlan facér nõ mennyiség, amit én még életemben nem tapasztaltam más szórakozóhelyeken...pedig voltam már jópárban.
hykao
...remélem nem esem kísértésbe...
hykao
Nem tudom, én tavaly voltam elõször. A haverom ott portázik. A zenék mintha nem lettek volna rosszak, de hogy a dj hogyan vezette át õket arra nem emlékszem, mert annyira nem izgat a zene sem.
Most pár haverral meg csajjal lecsapunk, mert a haverom lehívott. Végül is van vele beszélnivalóm is.

...viszont szigorúan legkésõbb 1-kor irány haza.
Úú, vagy két évvel ezelõtt voltam a Partside-on, de elég gázos volt a dj. Egyáltalán nem tudott átvezetni egymásba két számot, ezért minden váltást agyon effektezett. Élvezhetetlen volt. Pedig yo lemezeket tett fel, de ha minden 5 perc után 2 perc kiállás következik, az valahogy nem az igazi. 😞

Azt mos felujították nem ???

hykao
Bár lehet, hogy mégis becsúszik...este egy kevés...lekúszok a PartSzájdba.