74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
DecenS #36903 Majd nézz körül Cinkotán, Mátyásföldön, Erzsébetvárosban... és társain. (Hozzáteszem én is Budán lakom, igaz már vidéken) :)) -
G_ArchAngel #36901 Miénk kisváros, mégis van itt is eastside-westside konfliktus: eastside a panelvilág, westside a kertesházaké...
valahogy jobban érzem magam a zöldövezetben, mint a betontemetőben...
lehet, hogy durva hasonlat, de Pestet az ország csóróbb részével azonosítják (értsd: Kelet-Magyarország) - ettől függetlenül inkább laknék Havanna lakótelepen, mint Ózdon... -
Mert fel szeretném tölteni cdről mp3 formátumban egy szerverre!! -
Ha valaki elmagyarázza nekem, hogy miért jobb 20 millióért Budán lakni, mint 10-ért Pesten, ill. Pesten belül 10-ért a Káposztásmegyeri Ltp.-n, mint 7-ért a Havanna Ltp.-n, akkor lehet, hogy nem 7-ért inkább a Havannát választom...
Szal, miért is? -
jaj, szorri... nem szóltam! 
Winamp-pal nem is lehet!
-
winamp-pal tucc. preferences -> plug-ins -> output -> Null-soft disk writer plug-in -> onnan meg force format, vagy ilyesmi, output directory-t meg kell még adnod, utána bedobod a lejátszási listába a számokat, és play!
Csak ne felejtsd el visszaállítani a plug-inek között a Direct Sound-ra! mert különben mindig mp3-ba próbál majd tömöríteni. -
G_ArchAngel #36896 nem igaz, hogy nincs grabber progid...
eh, nem is kell, majd elmegyünk együtt Katával és veled vhová, és szépen hozol nekem egy biztonsági másolatot:))) -
DecenS #36895 Pedig a cda a standard audio cd kiterjesztés. Nekem is az összes filekezelő program (wincmd, totalcmd stb) mindig cda-ként jelöli az audiotrackeket.
De sosem volt gond a grabbeléssel.
Próbáld az EAC-ot, vagy az Easy cd-da extractort.
Mellesleg miért nem másolod át mezei egyszerűséggel cd-re? Azt majd yol mekkapja Garch... -
De semmivel nem tudok cda.-ból mp3at csinálni :CCC
Neroval sem lehet, mielőtt rákezdenél... -
G_ArchAngel #36893 mikó' kapok bacardi-mjúzikot?:) -
Cibálom lefelé azt az izét!!!:o -
Asz is pórnépö
:O -
G_ArchAngel #36890 én vidéki maradok, de talán egy-két év múlva eltudok vegyülni - mikor az istállószag kiszellőzik a ruhámból...:))) -
könnyű a budai nemeszeknek lenészni a pórnépet...
-
Szépö
Csak én nem szeretnék ott lakni, ill mind1. Most nem ott lakom, és most jó! :DDDDD -
gyaj már! nem kell mindenben a szúrkálódást kereseni. :PP
Csak azért kérdeztem, mert meg akartam kérni GArchot, hogy linkeljen pár, az új gépével készített képet. -
[Walaki]D`Lair #36886 szted nem? -
pfffff :DD -
Jó!! Én is ott lakom! :DDD -
peet69 #36883 reteg :P -
grat! Akkor a fényképes topikba is visszaköltözöl? :DD -
G_ArchAngel #36881 el, már vettem is egy Canon EOS-D30-at... - ettől profi fotósnak tűnök :PPP -
hja! re, mijót csináltál?
Elpasszoltad a Pana-t? -
G_ArchAngel #36879 nem...
lassan egy hónapja nem írtam a topicba...
vót jobb dógóm is:) -
jó reggelt! -
DecenS #36877
-
Pest a legjobb hely! :D -
Hmmm...
Nem te voltál véletlenül az a nemrég felbukkant másik angyalos nick-es illető? :)))))))))))) -
[Walaki]D`Lair #36874 Jó hely...:DD Pest is egy jó hely...:D -
G_ArchAngel #36873 természetesen:)
persze az első nekem az a lakás felújítása lesz - hülye lennék kihagyni, hamár elengedik a bérleti díjból:)
imádok barkácsolni:) -
Szuper! Akkor össze is futhatnánk! :) -
G_ArchAngel #36871 re,
párezer olvasatlan hozzászólás - asszem nem állok neki:)
jövőhéten költözöm a Főfaluba - de jó is lesz:)
II.ker-ben lett az albim, jó hely az? -
[Walaki]D`Lair #36870 Reggelt! Már voltam a régi sulimban is...:DDD -
-
peet69 #36868 mész ? -
Pizony indulandusz van!! :DD -
peet69 #36866 a lényeg hogy CSÁ :-DDD -
mától van suli. szegények :) -
jó estét/reggelt, kinek mi. :) -
peet69 #36863 inkáb örülnél hogy lácc!!!...:DDDD