74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • G_ArchAngel #36942
    az a négyszintes fehér ház - haggyá vazzeg nem nézem azt ratyi szart...:)))
  • hykao
    "ugyis neked van igazad" - ez számomra sértő.
    annál is inkább, mert nem először puffogtattad el.
    elsőre nem vettem fel, bár már akkor is idegesítő volt, pont tőled, akit soha nem bántottam!
    [én IS BEFEJEZTEM]
  • peet69
    nem csak reálisan :DDD
  • peet69
  • Z
    muhahahahaha

Fogaggyunk, hgoy Degecen születtél! :DDD
  • MIMACSKA
    Vekerle!!
  • peet69
    szerintem ugy felejtette mer jól beba**ott :-DDDDDDDDDD
  • Z
    húúúú banyek! azé bátor vagy...én sehol nem merném így hagyni...még Budán sem! muáháháháháháháá (bocsi)
  • repro
    Az 3 különböző helyszín:)
  • MIMACSKA
    Senki sem sértegetett!
    És kifejezetten bosszantó ahogy kiforgatod a szavaimat.
    [ÉN befejeztem]
  • peet69
    aza robi fia :D
  • G_ArchAngel #36932
    Nekem is lakik egy haverom Pesten ilyen helyen - vhol arra, ahol az Anyátok Közt-et forgatják: egész éjjel nyítva hagytam a verdát, lehúzott ablakkal, de senki nem nyúlt hozzá...
    Tudom Renault, de mégis...:)
  • MIMACSKA
    amibe a gyerekek pitsognak!! :DDD
  • repro
    :) ld: #36925. Csak Káp említése miatt:)

Valszeg pont azért kerül többe, mert az ügynökök szerint jobb.
    Havannán statisztika szerint nagyobb a bűnözés és a levegőszennyezettség, valamint sokkal régebben épült az a lakótelep, Kápon meg most van az xedik menet:)
    Akit ez mind nem érdekel, jobban mondva kevésbé, mint az ár, az az olcsóbbat fogja választani.
  • Z
    Na ne civakodjunk mán itt!

Persze, hogy része az életnek az ellentétes gondolatok érvekkel, vagy mással való ütköztetése, de minnyá megfagy itt a levegő...
  • hykao
    Hehe, ezt miért nekem címezted?

Én nem írtam sehol olyat, hogy bajom lenne Kápmegyerrel (1 vagy 2? hmmm?), hogy hámoztad ezt ki? :))
    Az egyetlen bajom vele (azon kívül, hogy hozzám képest a város másik végén van :DD), hogy 3 millával többe kerül ott egy ugyanolyannak mondható ltp-i lakás, mint a havannán.

Ja egyébként én nem lakótelepen lakom, már idestova 12 éve, hanem családi, kertesházban, olyan zöldövezetben, hogy az utcánkban kb. 3 óránként megy el egy autó csúcsidőben...
  • DecenS
    Yamaha CDX-900; Pcm56 Burr-Brown DAC chipekkel...
    9 kilós szörny... állítólag High end készülék. Kiderül :)
  • peet69
    milyet ?
  • repro
    jah ez nem egyedül hykaonak szólt, csak a Kápmegyerre válaszoltam, meg remélem egy kicsit a kérdésére is :)
  • DecenS
    Én meg egy ősrégi Trance nationt.
    Tegnap vettem cd lejátszót, azt tesztelem most a csengő-bongó magasakkal.
  • peet69
    má megin a 23 AM at hallgatom :PPP
  • DecenS
    Pacsi Peet :)
  • repro
    Most mi baj van Kápmegyerrel?? :D

Komolyan:
    Emberek teljesen szubjektíven döntenek, h hol lakjanak.
    Jobb levegő, jobb közlekedés, centrumhoz közel, zöldövezet, bűnözés, ár.
    Mindenkinek más a fontos és természetesen nem lehet meg az összes pozitív tényező.
    Káposztásmegyeren lakom:
    - Csendes környék (kedvesem belvárosból költözött hozzánk és hetekeig nem tudott aludni, mert zavarta a csend)
    - Jó közlekedés (14es villamos közel áll meg, pillanat alatt bent van Újpest központban)
    - Közeli beásárlóközpont (Auchanhoz 10 perc alatt kint van közvetlen busz)
    - Több száz hektáros erdő és zöldterület rögtön a lakótelep szélén.
    - Bűnözés alacsony, főleg most, h bevezették itt (és még 2 kerületben) az újfajta rendőri járőrözést.

Most nem akarok mindenki idecsábítani, csak leírtam, h mi miért választottuk.

Le lehet még írni a panel és családiház pozitívumait, negatívumait, de akkor is az egyén, család dönt, h ezek közül melyikek fontosak és melyek nem annyira, ill. melyek elviselhetők.

Ezt a Buda<->Pest baromságot is be lehetne már fejezni. Budán is ismerek cigánytelepet és Pesten, sőt Újpesten is vannak 100millás házak. És nehogy azt higyétek, h az arány beli különbség más. Amennyi van az egyikből az egyik oldalon ugyan annyi van a másikon is, csak meg kell találni.

Na aki most belém köt az egy kötekedő genyó és be fogom árulni! :P
  • hykao
    Látom sikerült a lényeget kiemelned a hozzászólásomból...

Mégegyszer akkor a lényegre fókuszálva: Mivel én úgy érzem, hogy nem sértegettelek téged soha, így tőled is elvárom ugyanezt!!! (mégha sokmindenről más is a véleményed, mint nekem, akkor is)

Én egy kérdést tettem fel, amire - ha te nem akarsz belefolyni - akkor ne válaszolj!
    Nem neked címeztem, ezért nem értem, hogy mi alapján kaptam a sértegető megszólítást tőled!
    Ha valami problémád van, akkor közöld, de ne sértegess megfoghatatlan, sefüle-sefarka frázisokkal, mert úgy érzem nem adtam rá okot neked!
  • peet69
    :D pacsee :DDD
  • Z
    :) úgy van
  • peet69
    főleg az everyday life a freedom és a flyin away :D és persze a textures :DDD
  • peet69
    én mondtam :)
  • MIMACSKA
    Nagyon fasza!!!!
  • MIMACSKA
    Tudod mit?
    [KIFOGYTAM AZ ÉRVEKBŐL]
    Nekem elég annyi amit akkor látok ha kinézek a terasz ajtón. És senki mást nem akarok meggyőzni!!
    Én Budát szeretem és ennyi!!!
  • DecenS
    4-5 év, bah! 1 év, komám, és vérbeli fővárosi ősparaszt leszel te is, mint ez a 2,5 millió...
  • Z
    más lehetőség nincs... :DDD

Nem kell vidéki gyerekezni, ugyanúgy ember vagy Te is, mint bárki, aki itt született. Csak a zsúfoltságnak más léptékéhez szoktál. Ettől nem vagy sem több, sem kevesebb...

És szvsz nem kell 4-5 évet itt élni ahhoz, hogy hozzászokjon az emberfia.

De a csórós részét még mindig nem értem.
  • MIMACSKA
    PEST a KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[KIFOGYTAM AZ ÉRVEKBŐL]
  • MIMACSKA
    PEST a KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[KIFOGYTAM AZ ÉRVEKBŐL]
  • G_ArchAngel #36909
    ezt csak egy sztereotipia...
    egy vidéki gyerek úgysem érti meg addig, míg nem húzott le 4-5 évet a fővárosban...
    én is vagy megszokom, vagy megszököm - vagy azt teszem, mint a legtöbb Bp-en élő/dolgozó haverom: kiköltözök vmelyik csatolt településre és simán felhúzok 20millából egy 100m2-es családi házat...
  • hykao
    1. Én nem kértelek fel téged vitára!
    2. Kicsit kezd már fárasztó lenni ez az "úgyis neked van igazad" duma! Ez egy érvekből kifogyott ember frázisa! Én egy kérdést tettem fel, amire válaszokat várok, nem feltétlenül tőled, de nem értem, hogy hogyan lesz "úgyis nekem igazam", mikor egy kérdést tettem fel!!!
    3. Szal, azt hiszem én nem sértegettelek téged, úgyhogy ezt elvárom viszont is!!! Mégha kifogysz is az érvekből egy vita során, akkor is!!!
  • Z
    szerintem nem stimmel...

"Pestet az ország csóróbb részével azonosítják " - Nógrád megyében voltál már?

Lehet, hogy Pest egyes részeit azonosítják a csóróbb részekkel. De nézz körbe, hogy milyen lakóparkok épülnek. Itt XIII. kerületben szvsz elég korrekt a környezet.

Igaz, hogy soha nem lehet olyan zöld, mint egy kisebb város, vagy olyan nyugis, mint egy falu, de azért nem kell annyira lehúzni a zajos-büdös-Pestet. :)
  • hykao
    Na várjunk csak egy pillanatra!
    Egyelőre zöldövezetről még nem beszéltünk ezek mellett az összegek mellett!!!
    Hol élsz te? 20-ért Budán zöldövezet? Egy mosókonyha esetleg... :)))

Na meg: "Pestet az ország csóróbb részével azonosítják" - azért ez elég LOL, ha így van.
  • MIMACSKA
    Na pont ez az a téma amiről nem fogok veled vitatkozni.
    (szokásos úgyis neked van igazad)

Remélem sosem kell a havanán laknom, nekem az a lakótelep tetszik a legkevésbé! sry

Hyk! Mint már beszéltük maradj Pesten, úgysem férnénk el mind Budán!!!

:DD
  • peet69
    IZÉÉÉ ??? :P