74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
DecenS #36980 AhoY...
Na mi van Peet, lesben állsz, hogy mikor indul be a topic, aztán tékelhess egyet újra? :)) -
peet69 #36979 heh :D
mondom én kellek oda :PPP -
Szerintem lesz olyan éhes mire hazaér, én meg jól itthon punnyadom a legótvarabb mégcsakmelegítőnekse lehet nevezni ruhadarabban. 

Direkt ilyen alkalmakra tartogatom!! :DDD
Aztán persze végül elmegyünk vacsorázni :DDD -
peet69 #36977 látom unod magad :P
átmenjek ? :PPP -
peet69 #36976 LOL :-DDD -
Nem szívózom :DDDD
Csak utaltam a ma du. panagásra.
Várom haza a pasim, hogy elvigyen vacsorázni, erre meg valami hülye konferencián ül, én meg már olyan éhes voltam, hogy bevágtam két üres zsemlét! :DDDD
Már alig várom, hogy ha hazaér, az orra alá dörgölhessem
, amire persze pipa lesz mint állat, én meg tudom, hogy nincs igazam!

-
peet69 #36974 szívózol még ? :P
me szójj ha befejezted :P -
így sosem lesz 37K -
peet69 #36972 csács -
Ilyenkor a "gyökér" használata még határeset? Vagy már elfogadhatatlan?
-
[Walaki]D`Lair #36970 retek...:D -
peet69 #36969 nemizs :P -
téker!! -
peet69 #36967 nemtom de minnyá 37k :D -
Miét sz@rakodik megint az sg??? -
Pedig nem annak szántam. Komcsi!!!
Miért nem onnan a legszebb Buda?? Persze ez fordítva is igaz. Pest pedig Budáról nézva a legszebb.
Nincs igazam??? -
ez megint gonosz volt
-
Végülis igaz ami igaz, Pestben az kétségtelenül jobb, hogy onnan a legszebb Buda!!

-
na mentem edzésre, bye! -
Eh, há' ez gáz. -
Hát ez az, valami ilyesmiről lehet szó... :) -
Jaja, de pont a híre miatt olcsóbb, vagyis a kápit tudják drágábban ajánlani. -
jaja. Rendőrbácsi mondta. A történet:
Haver megy le reggel a parkolóba (Pesti út. a McDöglesz felé).
Nézi sehol a kis Suzuki!
Felhívja a zsarukat, azok mondják:
-Igen! Itt van nálunk!!
Ellopták a rendőrök "Személyi vagyon megóvása" címén.
Ugyanis valaki kihívta őket, h 1 alak matat a kocsi körül.
Kiszerelte a jobb oldali zárat, elment és csinált kulcsot, amivel már könnyedén elviszi a járgányt. DE mire visszaért volna a kulccsal, a zsaruk elvontatták a kocsit (csak azért, mert a srác adatai szerint Fóton lakik).
Na mikor Lkísértem ott mondta a rendőrbácsi, h ezért lopnak rohadt sok Suzukit. -
Hát nem tudom.
Elég sokat járok arrafelé még mostanában is, de én nemigen látok különbséget Káp és a Havanna közt, mint ahogy egyéb pesti külvárosi lakótelepek között sem nagyon.
Igazából a Havanna sem olyan már, mint ahogy a hírneve sejtetné.
Van saját rendőrőrse, az egész lakótelepet térfigyelő kamerákkal aggatták tele.
Pár perces közelében van McDonalds, Honvédpálya, TESCO, Auchan, a Fővárosi Autópiac, az Ecseri piac, egy hatalmas (talán még a Kápiénál is nagyobb) erdő, rengeteg pihenővel, turistaútvonallal, játszótérrel, akadálypályával stb., ezen kívül magán a lakótelepen is rengeteg játszótér van, hatalmas fákkal, füves részekkel, füvesített kisdombokkal, teniszpályával, kosárpályával, több régi templom is található még a lakótelepen.
És közvetlen szomszédságban van a kertváros.
Szal a híre rosszabb sztem, mint a valóság. -
Vekerle a környék aminek hívják azt, ahol az a csacskaság játzódik..... -
azért ott csak nem ismer mindenki mindenkit...
-
ezt most kamion mondod?
Nem elképzelhetetlen. De ha itthon van gyár, akkor talán alkatrészből is gyártanak annyit, hogy elég óccsón adhassák ahhoz, hogy ne érje meg a lopottat megszerezni, "úrjaeladni", nem? -
Na a haverom is arra lakik... ugyan az a haverunk?!
-
Jah, már ezért sem laknék Budán, mert oda járnak autót lopni a nagyobb zsuga reményében...
(na jóvan, becsszóra nem szívom többet a budaiak vérét)
-
nana! Suzukit lopnak a legtöbbet!
mert olyan rohadt sok lett és köll az alkatrész!!! -
Nem akartam írni, de valszeg ezért alacsony a bűnözés kápon
-
A rönóról valóban nem hinném, hogy olyan előkelő helyen áll a khm, az ellopandó autók márkájának listáján, mint a bömös. De vannak, akiknek csak azért kell a kocsi, hogy kicsit menjenek vele, aztán ott is hagyják az út szélén. Ebben az esetben viszont már lehet, hogy a könnyebb prédára hajtanak.
Mit pakoltatok, hogy 3 bömbi volt ott? Hernyót? :DDDD -
DecenS #36950 Vihar a biliben? -
Azt hiszem az pont a Kós Károly téren van, amit a reklámkor dobnak be, vagy mikor.
Egyébként ugyanitt forgatták a Hevesi féle klipet is annó. -
peet69 #36948 Macs Hyk mind2 en leálltatok akkor jó és most kérek egykézfogást amit 1 puszi követ !!!
Nehogy neekm itt össze kapjatok mert lesz ne mulass !!!
bocs h beleszólok de nemkéne ! -
Annál is inkább, mert a tolvajok általában nem a helyi lakosok...legalábbis a helyi tolvajok biztos nem a szomszéd elől fognak "autózni"...inkább átmennek Budára portyázni, ahol nagyobb zsákmány kecsegtet... :)) -
G_ArchAngel #36946 nem csak örültem havernak, meg pakoltunk, aztán úgy maradt...:)
szép lett volna, ha a 3 bömbi mellöl a rönyót viszik el:) -
DecenS #36945 Wekerle-telep - a 3-as metró Határ úti megállójától kezdődő városrész. Arrafelé forgatják a Barátok közt epizódjait. Elég békés, rendes környék. Kb. 80-100 éves családiházas övezet. -
bug -
olyan környék mint a mesében, kicsi színes házak, kicsi színes kertekkel, és kicsi színes fakerítésekkel...érdekes hely.