74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • DecenS
    AhoY...
    Na mi van Peet, lesben állsz, hogy mikor indul be a topic, aztán tékelhess egyet újra? :))
  • peet69
    heh :D

mondom én kellek oda :PPP
  • MIMACSKA
    Szerintem lesz olyan éhes mire hazaér, én meg jól itthon punnyadom a legótvarabb mégcsakmelegítőnekse lehet nevezni ruhadarabban. Direkt ilyen alkalmakra tartogatom!! :DDD

Aztán persze végül elmegyünk vacsorázni :DDD
  • peet69
    látom unod magad :P

átmenjek ? :PPP
  • peet69
    LOL :-DDD
  • MIMACSKA
    Nem szívózom :DDDD
    Csak utaltam a ma du. panagásra.
    Várom haza a pasim, hogy elvigyen vacsorázni, erre meg valami hülye konferencián ül, én meg már olyan éhes voltam, hogy bevágtam két üres zsemlét! :DDDD
    Már alig várom, hogy ha hazaér, az orra alá dörgölhessem, amire persze pipa lesz mint állat, én meg tudom, hogy nincs igazam!
  • peet69
    szívózol még ? :P
    me szójj ha befejezted :P
  • MIMACSKA
    így sosem lesz 37K
  • peet69
    csács
  • Z
    Ilyenkor a "gyökér" használata még határeset? Vagy már elfogadhatatlan?
  • [Walaki]D`Lair
    retek...:D
  • peet69
    nemizs :P
  • MIMACSKA
    téker!!
  • peet69
    nemtom de minnyá 37k :D
  • MIMACSKA
    Miét sz@rakodik megint az sg???
  • MIMACSKA
    Pedig nem annak szántam. Komcsi!!!
    Miért nem onnan a legszebb Buda?? Persze ez fordítva is igaz. Pest pedig Budáról nézva a legszebb.
    Nincs igazam???
  • repro
    ez megint gonosz volt
  • MIMACSKA
    Végülis igaz ami igaz, Pestben az kétségtelenül jobb, hogy onnan a legszebb Buda!!
  • Z
    na mentem edzésre, bye!
  • Z
    Eh, há' ez gáz.
  • hykao
    Hát ez az, valami ilyesmiről lehet szó... :)
  • repro
    Jaja, de pont a híre miatt olcsóbb, vagyis a kápit tudják drágábban ajánlani.
  • repro
    jaja. Rendőrbácsi mondta. A történet:

Haver megy le reggel a parkolóba (Pesti út. a McDöglesz felé).
    Nézi sehol a kis Suzuki!
    Felhívja a zsarukat, azok mondják:
    -Igen! Itt van nálunk!!
    Ellopták a rendőrök "Személyi vagyon megóvása" címén.
    Ugyanis valaki kihívta őket, h 1 alak matat a kocsi körül.
    Kiszerelte a jobb oldali zárat, elment és csinált kulcsot, amivel már könnyedén elviszi a járgányt. DE mire visszaért volna a kulccsal, a zsaruk elvontatták a kocsit (csak azért, mert a srác adatai szerint Fóton lakik).
    Na mikor Lkísértem ott mondta a rendőrbácsi, h ezért lopnak rohadt sok Suzukit.
  • hykao
    Hát nem tudom.
    Elég sokat járok arrafelé még mostanában is, de én nemigen látok különbséget Káp és a Havanna közt, mint ahogy egyéb pesti külvárosi lakótelepek között sem nagyon.
    Igazából a Havanna sem olyan már, mint ahogy a hírneve sejtetné.
    Van saját rendőrőrse, az egész lakótelepet térfigyelő kamerákkal aggatták tele.
    Pár perces közelében van McDonalds, Honvédpálya, TESCO, Auchan, a Fővárosi Autópiac, az Ecseri piac, egy hatalmas (talán még a Kápiénál is nagyobb) erdő, rengeteg pihenővel, turistaútvonallal, játszótérrel, akadálypályával stb., ezen kívül magán a lakótelepen is rengeteg játszótér van, hatalmas fákkal, füves részekkel, füvesített kisdombokkal, teniszpályával, kosárpályával, több régi templom is található még a lakótelepen.
    És közvetlen szomszédságban van a kertváros.
    Szal a híre rosszabb sztem, mint a valóság.
  • MIMACSKA
    Vekerle a környék aminek hívják azt, ahol az a csacskaság játzódik.....
  • Z
    azért ott csak nem ismer mindenki mindenkit...
  • Z
    ezt most kamion mondod?

Nem elképzelhetetlen. De ha itthon van gyár, akkor talán alkatrészből is gyártanak annyit, hogy elég óccsón adhassák ahhoz, hogy ne érje meg a lopottat megszerezni, "úrjaeladni", nem?
  • repro
    Na a haverom is arra lakik... ugyan az a haverunk?!
  • Z
    Jah, már ezért sem laknék Budán, mert oda járnak autót lopni a nagyobb zsuga reményében... (na jóvan, becsszóra nem szívom többet a budaiak vérét)
  • repro
    nana! Suzukit lopnak a legtöbbet!
    mert olyan rohadt sok lett és köll az alkatrész!!!
  • repro
    Nem akartam írni, de valszeg ezért alacsony a bűnözés kápon
  • Z
    A rönóról valóban nem hinném, hogy olyan előkelő helyen áll a khm, az ellopandó autók márkájának listáján, mint a bömös. De vannak, akiknek csak azért kell a kocsi, hogy kicsit menjenek vele, aztán ott is hagyják az út szélén. Ebben az esetben viszont már lehet, hogy a könnyebb prédára hajtanak.

Mit pakoltatok, hogy 3 bömbi volt ott? Hernyót? :DDDD
  • DecenS
    Vihar a biliben?
  • hykao
    Azt hiszem az pont a Kós Károly téren van, amit a reklámkor dobnak be, vagy mikor.
    Egyébként ugyanitt forgatták a Hevesi féle klipet is annó.
  • peet69
    Macs Hyk mind2 en leálltatok akkor jó és most kérek egykézfogást amit 1 puszi követ !!!

Nehogy neekm itt össze kapjatok mert lesz ne mulass !!!

bocs h beleszólok de nemkéne !
  • hykao
    Annál is inkább, mert a tolvajok általában nem a helyi lakosok...legalábbis a helyi tolvajok biztos nem a szomszéd elől fognak "autózni"...inkább átmennek Budára portyázni, ahol nagyobb zsákmány kecsegtet... :))
  • G_ArchAngel #36946
    nem csak örültem havernak, meg pakoltunk, aztán úgy maradt...:)
    szép lett volna, ha a 3 bömbi mellöl a rönyót viszik el:)
  • DecenS
    Wekerle-telep - a 3-as metró Határ úti megállójától kezdődő városrész. Arrafelé forgatják a Barátok közt epizódjait. Elég békés, rendes környék. Kb. 80-100 éves családiházas övezet.
  • Z
    bug
  • Z
    olyan környék mint a mesében, kicsi színes házak, kicsi színes kertekkel, és kicsi színes fakerítésekkel...érdekes hely.