74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • CoolStuff
    ték,lol!:D
  • DecenS
    Úgyhogy asszem a köv. logon valami angyalkának kéne szerepelnie - hogy érzékeltetni tudjam az igazi személyiségem! :DDD
  • DecenS
    Az most épp talonban van... mostanság töröm a fejem valami újon. Ördögpofát most hagyni kéne egy időre pihenni.
    Egyre inkább kezd miatta kialakulni az tévhit, hogy én tényleg rosszindulatú geciek vagyok :D
  • CoolStuff
    Még mindíg ez a logód, amit én csináltam?:)
    Tök jó!:D
  • DecenS
    LoáL :)
  • CoolStuff
    Én, hisz nem is ismerlek!:D
    Minden kép felhasználható ellenem a bíróságon!:DDDDDDDDD
    Na télleg bye!
  • hykao
    Nem leszek genyó, ha te sem leszel genyó! :)))
  • CoolStuff
    Ne legyél már genyó! Ahogy az a Rózsaszín Pitbull szám is mondja!:DD
    Na én léptem csáó!
  • CoolStuff
    Csak totál káoszosak vannak, mivel általában bulik után fotózgatunk jól bebaszva, és haverok remegő kézzel elrántják a szar régi fényképezőt és ilyen elmosódott gecik vannak...:P
    Na meg családi fotók, de azokat nem csípem!:)
  • hykao
    Ne próbálkozz! :))
    Különben már föltöltöttem, nem a vinyón van, ha úgy adódik bármikor belinkelhető... :)))
  • hykao
    LOL! Akkor milyen lehet a többi? :)))))))))
    Egy arckép elég lenne...
  • CoolStuff
    Nem baj, de akkor sem normális dolog ilyen képeket tárolni idegen fiúkról!:PP
  • CoolStuff
    Kabbe!:D
    Ez volt az egyetlen, amin normálisan láccom!:DDDDDDDPPP
  • hykao
    Mindenesetre sokat elárul, hogy ezt a képedet (ha a tiéd egyáltalán...) tartottad felrakásra legérdemesebbnek... :))))))))))))))
  • hykao
    Úgy látom nem egészen vagy tisztában a pedofília jelentésével.. :)
  • CoolStuff
    Tulképpen nincs mit szégyellnem, mivel arcom úgyse láccik, ráadásul pixeles is a kép... De azért nem kérem, hogy föltegye hyk!:D
  • CoolStuff
    Hát nem tom, ha vállalnám, hogy fölteszem, akkor szarnék mások vélenyényére, mivel én legalább voltam olyan tökös, hogy bevállaltam, hogy fölteszem!:PP
  • CoolStuff
    Látom már alakulóban van a melegséged, ráadásul pedofilitásod, hogy nálad fiatalabb pucér fiú képét tárolod a vinyódon!:DDD
    Följelentelek te...:DDDDDDDDDD
  • CoolStuff
    Gecie-e vagy?
  • hykao
    Homo sum, humani nihil a me alienum puto. :DDD

Mellesleg te voltál az első ilyen idióta...

Pucér kép - a tiéden kívül - csak hölgyekről van a gépemen.
  • Z
    Ezek ám a kemény postok, kíváncsi vagyok, hogy mit szólnak majd hozzá a többiek. És csak röhögök, mint egy vikunya...
  • CoolStuff
    Egyébként más is akart már ilyen képet feltenni magáról, vagy én vagyok az első ilyen idióta?:))
  • CoolStuff
    Fúha, biztos látni szeretné ez a sok MÁS fórumozó a képemet!:DDDDDD
    Csak átneveztem, nem töröltem!:P Te kis homo, már gyűjtöd az ilyen pucér képeket!:DDDDDD
  • Z
  • Z
    ejh, én tisztelem a másságot, de ha átcsap a fórumozók fényképei topik ilyen más témába, akkor leiratkozom a hírlevélről! :DDDD
  • hykao
    Azé' má' nem menekülsz ám! A képet lementettem mielőtt törölted volna! Úgyhogy ha nagy lesz az érdeklődés, felkerülsz!!! :DDD
  • Z
    VEEEEE-HEHEHEHEHE, MUHÁHÁHÁHÁ

DÚRVA, láttam egyszer egy filmet a duna TV-n a fiatalkorúak brötönéről. Íjh, hogy mit ne mondjak, fossá verték az újonc gyereket. És aztán azt mondta az egyik, hogy jól van, ne legyünk már szemetek. Aztán jött 'A' nagy börtönkérdés...
  • Z
    ehh, lebuktam, és csokit eszem, amikor rossz a kedvem!
  • hykao

(buzi-e vagy alapján :DDD)
  • CoolStuff
    :DDDDDDD
    ne rakd inkább köszi!:)
    (LOL dalocska ez:))
  • hykao
    meggondoltad, és rakjam, vagy meggondoltad, és ne rakjam? hmm???

(...az asszony ingatag, úgy hajlik mint a nád...ta ta ta tatata, ta ta ta tatatam... :DDD)
  • CoolStuff
    Az is igaz!:DDDD
    Arcom nem láccik, szal így xart se ér!:P
    Na mind1, nem kell egyenlőre köcce, majd jó minőségű képeket rakok inkább később!:D
  • hykao
    Súgás nélkül is megvan a kép.
    Én felrakom, ha vállalod a következményeket, és az arcodat is.
    Mert ennyi erővel mármelyik homo oldalról is szedhetted...szal :DDD
  • CoolStuff
    [meggondolta]
  • CoolStuff
    Megsúgom, hogy véletlen a http:// három / jellel ment!:)
    De inkább csak halkan mondom...:D
  • hykao
    Na jóvan, ne szórakozzá' má! Képet rakjál be, ha akarsz, ha meg nem akarsz, akkó' ne pirosixezzé' itt nekem! :)
  • CoolStuff
    LOÁL!:DDD
    Nézegettem a fényképalbumom, és egyetlen kép volt, amin nem rántották el a fényképezőt, vagy nem baromkodom!:D
    Nagyon cinkes ez a kép is, főleg azért, mert pucér vagyok!:P
    Ezt 2 éve nyáron Törökországban készítette egyik spanom, amikor állítólag party után meztelen elaludtam a parton, és reggel így ébredeztem...:DDD
    Sztetek ez berakható a fényképalbumba, vagy ne is próbálkozzak! (Amíg meg nem kapom digi fényképezőm, addig ez lenne bent) Na mind1, beszéljen a kép:

Ha nem sikerülne beszúrni, akkor többet nem is próbálkozom inkább, mert már meggondoltam magam!:PP
  • hykao
    Nyissak egy: "Dugás a börtönben" c. topikot, ennek mintájára unalmamban én is? :DDD
  • hykao
    Te is csak unalmadban írtál oda, valld be!
  • Z
    htx!!! én is írtam bele! :DDDD

de eléggé muháháhá az egész miliő