74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • hykao
    hááát nem tudom.
    ahhoz az kéne, hogy jelen állapotomban is ábrándozgassak róla, vagy eljátszak a gondolattal...DE NEM...nem vágyom kényelmetlen, komforttalan autókra...akkor már inkább egy BRABUS MAYBACH...de komolyan.
  • hykao
    lehet itt szülői házból hozott gyermeki okosságokat puffogtatni...de azért nem csak erről van szó.
    aki már ferrari vásárlásra adja a fejét, az nem azért teszi, mert jó autóra vágyik...
    a többi olaszról meg annyit, hogy akinek van pénze mercit venni, az nem valószínű, hogy bármely olasz mellett fog dönteni...hacsak nem szerelemből...de mint tudjuk: a szerelem vak... :)

mellesleg azt hiszem eldöntöttem, soha többé nem fogok új autót venni, csak ha milliárdos leszek, és rákényszerülök, mert amit akarok majd, az nem lesz használtban... :)
  • Aspyrin
    Topic OFF
    Valaki tudna adni egy linket egy "ijesztegetős" flash animációhoz? Múlthéten láttam valamelyik topicban kettőt is, de nem találom, itt pedig sok jó ember van
    Topic ON

• Kit--Kat
    szerencsére a világ sok hülye emberrel van tele és jól megélnek a gyárak, még a vásárló erőd nélkül is:)
  • hykao
    röhögni fogsz: mindháromban ültem! sőt diabloban is. kényes szar mindegyik! ezernyi konstrukciós nyavajával, szervízigénnyel stb...

meggyőzni meg nem fogsz tudni, még ha akarnál akkor sem!
    én nem újság, meg képnézegető tini vagyok, ha nem haragszol, ebből már kinőttem...
    én saját seggel teszteltem jó pár verda ülését, amire kialakult a sorrend...ahol az olaszok a legvégén kullognak...
    korábban jópár olasz autóm is volt, annyira hiányoznak, mint púp a hátamra...
  • Kit--Kat
    múltkor is meghalt 1 hokis mert nekiszállt egy sziklának simán.
  • Kit--Kat
    17
  • Kata
    nézdmá a kis 16 éves taknyot... :)
  • Kata
    Már miért lenne olyan, te idióta?!...
    A növésben meg te fogsz megállni, ha jól pofánváglak! :)
  • Kata
  • Kit--Kat
    nem... azért 1 Ferrarié szééjelnyomná eléggé, elhiheted ebben nem a legjobb a kis vörös masina.
    Ezért mondtam, hogy nem Volvo, ettől ha rosszul találná el olyan lenne mint 1 tízgyerekes anyáé estiszoptatás után, megaztán megállnál a növésben is:)
  • Z
    Jó éjt pípz!
  • Z
    Ha nyerek a lottón, akkor elviszlek oda. Sőt még szívgyógysz@r sem kell. :)
  • Kata
    Nem értem az összefüggést a légzsák és a mellplasztika között... Lehet, mert erőltetett volt?
  • Kit--Kat
    jó mind1 ez nálad elvan döntve, és istenments, hogy meggyőzzelek vagy ilyesmi:))
    Deeeee ültél már Maseratiba vagy Ferrariba, és Lanciaba?:)
  • Kit--Kat
    na azért, ez nem Volvo, szóval 200 milla ez autó, de ha beleveztede 1-ből a másikba, háát, a légzsák eléggé baszkurálná a dekoltázsod, azt milyen lenne ha utána mehetnél plasztikáztatni?:)
  • hykao
    álmodozik a jó franc, miről beszélsz te? csupán az álmaidra kaptál válasz merciket...

a lényeg: olasz autó = szar ...legyen az alfa, lancia, maserati vagy éppen ferrari...
  • Z
    LÓL! Nem is ismerlek, még csak nem is találkoztunk... hihihi
  • Kata
    Egyikkel a másiknak megyek, aztán átülök, és csere... Addig, amíg mennek. A végén meg a maradékot felaprózni pöröllyel. :DDD
  • Kata
    Le van xarva! :DDDD
  • Kata
    Veszek neked egy szatyor szívgyógyszert, csak menjünk el oda szilveszterezni!!!!! Könyörgök, plíííz!
  • Kit--Kat
    De Letti, ha úgyérzed ennyivel tartozol nekem, akkor 400milliód a 1,2 milliárdból bánnifogja:)
  • Kit--Kat
    hallod, amikor elkezdtem olvasni "Ha nyerek a lottón, veszek két enzo ferrarit" már tudtam, hogy az lesz a véga, hogy darabokra töröd:D
  • Z
    Látom, hogy milyen nehéz lenne megszokni a klímaváltozást...innen a -20 °C-ból oda az esti 30°C-ba megérkezni... ejjj, és utána a tábortűz mellett mambózni a homokban, Long Island Ice Tea-t inni, ráadásul Veled? ÁÁÁÁ, ilyen stressznek nem teszem ki a gyenge szívem! :DDDD
  • Kata
    Ha nyerek a lottón, veszek két enzo ferrarit, és a szemed előtt fogom pozdorjává kalapálni. Csak azért, hogy neked rossz legyen. [gonosz] :)
  • Kit--Kat
    én is összetudok szedni 7ért egy sérült vöröfejet:)
    de amikről ti álmodoztok azokra sem elég a dugi pénz:DD
  • Adi
    Adnak az amcsik kest, hogy kitegyék a japok!:D
  • Kit--Kat
    szerintem is csak utóköhögés, irgylik amcsitól
  • hykao
    nem csak 40 millás Brabus meg AMG mercik vannak.
    olyannyira nem, hogy nekem volt is egy AMG-m már, a haverom most árulja 2 gurigáért...
  • hykao
    hát a fene tudja, azért azt nem hiszem!
    hisz európa és kína is valószínűleg nemsokára holdraszáll...és akkor nagy bukta lenne, ha nem is lenne ott amerikai zászló, meg holdkompmaradék stb...
    ezen kívül az Uránusz csillagvizsgálóban azt mondta az egyik öreg madár, hogy amikor volt az egyik Holdraszállás, látták a csillagvizsgáló teleszkópjával, ahogy az űrhajó közeledik a HOLD felé.
  • Kata
    Királyság! Menjünk! :)
  • Kit--Kat
    valszeg:D
  • Kit--Kat
    jó van most akkor nem elérehető a Ferrai meg szar:)))
    De a 40millás BMW-k meg brabusAMG meg tökömtudja Tunigolt merdzsók, azok itt sorakoznak az utcában végig:DDD
    Osváth fannak és crybébinek:))
  • Z
    Jó hely szilveszteri kikapcsolódásra...
  • Kata
    Ha csak a kocsi felé nyúlnál is levernék a kezed! :D
  • Kata
    Már azt is kitalálták, hogy a holdraszállás is kamu volt.
  • Kit--Kat
    ez télleg gáz:))
    én is unom, hogy mindig nekem kell beállítanom Schumi ferrariját
  • hykao
    Ne álmodozz már annyit banyek! Próbálj olyan autók felé orientálódni, amik használhatóak a hétköznapokban is, forgalomban...na meg a magyar utakon is...
    Ennyi erővel beszélhetnénk vadászrepülőkről, meg űrsiklókról is (amik 28 000 km/h-ra gyorsulnak), vagy a HOLDraszállásnál használt űrhajókról, amik meg 40 000 km/h-ra gyorsultak (minimum ennyivel kell mennie bárminek is, ami el akar szakadni a Földtől...)
  • Kata
    ÁZ. :) Helyes pici szarvakat növesztettem. :)
  • Kata
    Nem vagyok oda az F1-ért. Pláne, hogy a Ringen mindig dolgoznom kell olyankor...