74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Hmmm, eddigi tapasztalataim alapján ált. nincsenek oda az ujjal való döfködésért (érthető módon), sokkal inkább a molyolgatásért, vagy méginkább az orális molyolgatásért... 

-
Mondom, hagyd a fenébe!!!
Válts alsógatyát bazz.
Ne akard már állandóan ugyanazt a szaros alsógatyát visszavenni!!!
...ha nem megy, menj el emlékezet törlésre (A'la Total Recall)
-
disgust #3676 azé jó az elírás. a ki perverz buxa...
-
*őrülten*!! -
Szal egyik percben mintha odalenne értem, és őrölten szeretne, a másikban pedig mintha a legszívesebben örökre megszabadulna tőlem...
-

Az a baj, hogy mintha két egyénisége lenne, de erről már nem akarok nagyon beszélni... -
disgust #3672 ujjazod vaze. -
háháááh .. alkeszes kép ro000xx ;]]]]]]]]g -
Molyolgatsz!
...alul neki, azzal a kezeddel...

-
Én úgy gondolom, hogy kárpótoltak a szájukkal... 

-
Micsinálok?? 
-
#3663 -
Lehet, hogy azért, mert jól molyolgatsz...
-
disgust #3665 hogy -
disgust #3664 mer óccsó buziqrva vagy. amolyan bableveses. gondulom én marha te higy gondulod? -
LLLOOOLLL :DDD 

-
Hmmm, akkó' lehet, hogy átvágtak?
...mert még egyik gáré sem adott pénzt a szexért... -
disgust #3661 aszitte te vagy a pápa. vagy herpeszes a szád, és inkább a kezed. -
De mér csókol nekem kezet???
-
disgust #3659 hanyadszor? -
Ez nem büdös fa**, ez maga a NŐ: játszik egyet, továbbáll... -
disgust #3657 akkó buzi qrva vagy.
-
Hát a homoszexuálisok legnagyobb bánatáéra, én egy olyan buzi vagyok, aki leszbikus!!! 

-
Még ha nem is akar egy pasit azért baromi jó ha döglik utána.... Hát a nő már csak ilyen
-
pont ezért írtam, hogy kemény csávó vagy.
-
Még szűz vagyok...
-
Egy nőnek senkit sem könnyű kiengedni a befolyása alól!!!
Ezt én mondom!!
Ne legyél a játékszere!! -
disgust #3651 ne ugass be puhapöcs. lépten nyomlak! -
[Walaki]D`Lair #3650 Nem....:( -
disgust #3649 egyébként? -
Csjozzál hajráááá!!! 

Ez de komoly!!!!! :
-
Akkor nem. -
LLOOLL :D
-
disgust #3645 megdugtad? -
na ja.
amúgy nagyon kemény csávó
-
Már most kezd előkerülni. Minden nap felhív valami miatt (nemk tom megnyitni a dokumentumot, olajat kéne cserélni a kocsiban, elmennék e vele gyakorolni a vezetést, nem iszunk e egy kávét, ne megyek e vele szánkózni, vásárolni...). Aztán talizgattunk néha, és az arcomra adott puszit. Mondtam neki, hogy nekem ez nem jó, én nem akarok a haverja lenni, szal gondolkozzon el, hogy nem lenne e jobb, ha inkább nem találkoznánk többet. Másnap megin taliztunk, és a számra adott puszit... Este meg már az arcomra sem akart. Aztán másnap reggel felhívott, hogy van egy órája melóig, nem jöhetne e fel inni egy kávét. Mondom jó. Feljön, dumálunk, egyszer csak elkapja a kezem, és megcsókolja (a kezemet...) Ez most mi a büdös fa**? -
disgust #3642 ne cikizd a fejem, meg a dobozom, buzi. -
disgust #3641 yesss! -
Na jó de neki van: Frigyes mester ábrázata, meg okosító fej-doboza...
-
Ez egy régi jó haver :) Külföldi a srác, és itt van barátnője. Itt volt három hétig, és én felé sem néztem, mer meg voltam kicsit zakkanva. Ma ment haza, de megdumáltuk, hogy minden okés :)
Ne félj, nem csavarodok el :)))