Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Ezen melyik vagy te?A mobiltelefon, a pálmafa vagy a nyomtató?
[HUN]PAStheLoD
szerintem nem rád gondolt :))

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

MIMACSKA
Minden kedves tárgyadat összegyüjtötted az asztalra???

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
1000% hogy nem én voltam

www.extragyongy.hu

FtranX
hehe, úgy nézel ki, mint a "Spartakus and The Sun Beneath The Sea" meseében Spartakus. :D

CSOCSO
Jaaaa!! es a hajam nem kicsit van elbaszva!
ez narancssarga haj.. es feher szokott lenni.. es a palmafas kepen latszik hogy felul ennyire nem szokott vekony csikba vagva a hajam...lenni.. vagy mi:) lol.. ki se javitom a mondatot..ez igy szepen csocsos:)
CSOCSO

ezt is tegyetek fel pls!
CSOCSO
laol:) hulye allat.. me mire gondoltal valami rozsaszin polos nyurka kolokre:)
izmos azert tulzas...gyurni gyurogatok..de le kene kicsit (nagyon) fogyni hogy latszodjon valami...es nem vagyok annyira kopasz se...
PResident Evil
hát mert az emberek hozzászólásaiból felépíted magadban az embert kábé hogy nézhet ki... és tök jól eldumálgatok egy csávóval akinek ráadásul tök "izé" nickje van... erre kiderül hogy olyan izmos meg kopasz mint Vin Diesel !!! :D

CSOCSO
miert illuziorombolo?
PResident Evil
gyóóóóóó csocso mehecc csirketápnak :)))

PResident Evil
csocso lol :) amugy jók a képek... de azért illúzió romboló is :)

CSOCSO
arghh.. mimacska is lenyomott.. nembaj 3. vagyok
CSOCSO
hja es meg annyit ha mar mindenkinek ugy van irva a neve ahogy itt a forumon akkor en is legyek man CSOCSO-kent irva..thx:) ( a nevem nem Csocso ( mint a film hosszu o val )
CSOCSO
gecc ha jol latopm csak Kata birt lenyomi:))) MUHAHA.. mindenhol tarolok:)
CSOCSO
jobb oldalon csavo feje
CSOCSO
hen-tes
elvileg hétfõn megcsodálhattok :D

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Al Bundy23
báááááááááz ki(kik)az (azok) az elvetemültek akik engem ennyiszer megnéztek? :)))

IBANEZ UV777 Rulez

IMYke2.0.0.0
Ki az a fütyi aki egy xaros ügyvédi levelezés-kópiáért ad több, mint 100.000 $-t?
Mekkora fütyik élnek a Földön, úristeeeeeeen!

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PLaci
Hûbakker! Ezt figyuzzátok!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=999883186

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Szzép baleset! Tényleg te vagy?

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

[HUN]PAStheLoD
mivan elestél? :DDD

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

cSuwwi
Remélem, hogy nem akarod, hogy ezt a képet feltegyem... :)

shit happens

cSuwwi
Mivel a házigazda holnap estig nem lesz, felrakom az új képeket...

shit happens

Gfreiter
Te melyik vagy?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Íííííí, szarul nézel ki

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

zsea
hehe

Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.

Davidka
Ez vagyok én :)))

neozed

Bandew
Ja! Az ujjaidat mi???

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

neozed
Szimpatikus

Dutch Flander
Hátakkó... Szevasztok!

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

Ajjaj, nem láttam hogy ekkora a tördelése, sry mindenkinek! Ha van itt admin törölje nyugodtan, szerzek egy kisebb képet.

Ez még kb két - három hete készült az "osztály mikulás ünnepségen" (ami mellesleg nagyon sz.ar volt). A baloldali koma épp az ujjaimat tördelte.

wEEn
Mimacska! Pénteken 12:00 körül nem te voltál Nyíregyháza - Sóstófürdõnél egy zöld Mitsubishi Pajeroban?

SoDI---
Azért a végén "a szegény galériatulajdonos bácsi pogrom áldozataként vérzik el" befejezés kicsit hatásvadász volt a forgatókönyvíró részérõl.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Carlos
DVD?
Hun vetted, mennyiért, mikor?

Þór vígi þessi rúnar

Nekem megvan DVD-n télleg nagyon durva, nem jellemzõ a happy and, dehát a háborúra sem...
Nagyon jó film szerintem a valósághûség elég erõsen jellemzõ, habár ki tudja mi történt pontosan...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Carlos
Igy igaz!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A sztálingrád megvan valakinek???
1000 éve nem láttam, csak vagy 8-10 évesen. Akkor nagyon durvának tartottam és megnézném meginn' !

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mert? (jó vagy rossz értelemben?)

Þór vígi þessi rúnar

FREAK
ja sorry, abba már nem ugatok bele :D

Riszpekk

De õ nem a topik linkjét akarja a fõoldalra, hanem a forumozók fényképeit: sgtagok.srv.hu-t.

Adam5
bocsika ez nem jön ide de LLLOOOLLLL!!!!!
tegnap nyitottam egy Savage eden topicot
erre 5órával késöbb nyitottak egy másikat
hát nem hülye?
az enyém:
link
a második:
link

Nagyon jó a Max címû film, én kb 3 hónapja láttam de semmi információ-t nem tudtam róla, érdekes a párhuzam, mennyin múlik hogy az ember festõ lesz (akar lenni), vagy a világ ura, engem is érdekelt ez a téma filmben és könyvben is, de miután láttam egy két kemény filmet (Stalingrad), most úgy vagyok vele nem is akarom tudni mi történt akkor...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

magus
carlos, te pont olyan vagy mint ahogy elkepzeltelek

FREAK
csak annyi, hogy lenne 159 sokkal értelmesebb topik, ami megérdemelné a kiemelést, nem pont ez a gumiszoba szagú szemétlerakóhely...

Riszpekk

Mi bajod az ötletével?

FREAK
az kéne csak...

Riszpekk