74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Szia
a fölső (UBB kódos) sort kell bemásolni a hozzászólásodba!
A fájlnévben ne legyen ékezet, kapcsoszárójel, és nem árt, ha szóköz se. -
patek #20510 hello mindenki
-
miért kéne szégyelni azokat? az én gyerekkori képeim se különbek. -
Köszönöm szépen.
De kár hogy nincs itt pirulós smile, idebiggyesztettem volna, mert ma biztos szégyenleni fogom magam egész nap, a képeim miatt, de holnap már csak nem.
-
Átkonvertáltam őket .jpg-be (így kb. 1/4 akkora lett a fájlméret), frissítettelek! -
jéé, sikerült
-
Az egyik kép megviselt szegénke 
kb. 10 éves voltam
itt is -
ha nem tudod átméretezni, akkor is szúrd be ide.
ha túl nagy, akkor majd én átméretezem, és beszúrom kisebb méretben (és fájlméretben) -
de sztem mostmár linked ki
de címként !!!! -
mielőtt feltöltöd méretezd át -
Mit csináljak, egyet feltöltöttem. de szerintem nagy, ilyen széles mint a csik szélessége, és 291385 bájt a mérete, ez nem jó igy igaz? -
Egyelőre még nincs szétválasztva a képtár. Külön topik nem lesz (remélem).
Szúrd be ide őket a képfeltöltő segítségével, és ideiglenesen felrakom a képeid közé (mint ahogy nekem is van) -
Szia :)
Köszi :) Na ezennel megyek is :) Majd még benézek!
-
Memphis!
Capella ügyben -> KATT IDE!
Kicsit gördülj lejjebb a topikban, ahol már előjönnek a képek hamar. -
Akkor ébredésztésképpen megkérdem, hogy a gyerekkori fotót hova kell tenni? Van topicja, vagy mivan most?
-
...nekem még reggel van (sőt közérzetre hajnalok hajnala...) -
Délben jóreggelt? Ahhh, már a melóban el is fáradtam
Egyébként jónapot
-
"Buli a Capellában" jól hangzik??? 

Te is fiam Brutus???
-
Miért is ??? :DDD -
A szlovák téma normál.
A capella, már kevésbé...a csajom állandóan azzal hajt, hogy menjünk le...pfffff
Miért mániája minden csajnak ez a szar??? ...bár azt hiszem tudom... -
Relletz ! Ja wrong tápikk ! :DDD -
Jáúreggelt!
-
Na megnyugodtál ?!! :DDD Múlt hét vége felé már nagyon túlfűtött hangulatban voltál ! Persze én próbáltalak lehűteni, dehát.... :DDD -
Hello! 

Szia G! :) Üdv. újra itthon. :) -
sziasztok -
jó volt nagyon!! -
peet69 #20485 A buli a capellában jól hangzik ugyis régvoltam ott a szlovákiai cuccost még nem próbáltam A munka pedig szombatonvolt :P
Amúgy meg szio -
ki korán kel......tudod a végét... :))
Mondjuk eddig még nem találtam de még nincs vége a napnak.
Szombat este voltam bulizni a Capellában...tegnap meg átruccantunk szlovákiába vacsizni meg sörözni :))))
Ma meg dógozom :(( -
ennek én nem örülnék annyira :)
-
Én keltem a legkorábban :)) -
Jó éjt!
-
Na elbúcsúzom, mert holnap korán kelek! Jó8!
-
Persze nem hívom fel őket, mer az egyik nem tetszett annyira, a másikkal meg nem volt jó dumálni. -
Két csaj számát :) -
mit szerváltál be??? -
Aztán péntek-szpmbat este itthon voltunk, elmentünk ide-oda, és fogadásból (mer a többiek szerint "pussy" voltam) beszerváltam két számot is :))) Úgyhogy azután kussban maradt mindenki :D -
Az kifli :(
Mariborban egy ótvar bár sem volt :( Vagyis volt, csak nem volt benne senki. Egy kis sörözőt találtunk egyedül, ahol a pultos pina jól nézett ki, de ezen kívül semmi :(
Azért mentünk oda, mert több helyről hallotuk, hogy az milyen kira város. Faszt az. Télen meg nyáron lehet, de ilyenkor lóf... sincs ott :( -
...nem vótak??? -
pinák??? -
Jó az :) A héten próbálok scannelni, csak nem nagyon fogok ráérni... Neki kell ülnöm tanulni + elkezdtem kondizni megint :)