74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Sajnos sok embernél a csalódás csupán olaj a tűzre... -
DecenS #21115 "Dagadt vagyok, kisöreg; és akkor mi a f@sz?! Nem az a lényeg, hogy ki vagy, hanem, hogy kit szop@tsz!"
:D -
peet69 #21114 Engemmost az vezetett kihogy nem először csalódtam benne... -
Hmm. igazad van Hykao.. dagadt vagyok :(
-
DecenS #21112 Óó igen, a csalódás könnyen ki tud vezetni a mindent felemésztő epekedés erdeiből... Ismerős... :-/ -

-
peet69 #21110 Nem csak kellett a hatás szünet :P -
Sikerült azonosulni Napoleon mondásával??? 
(különben meg: "...a jelenlévők mindig kivételek") -
DecenS #21108 Ennél jobban úgysem tudod :D:D:D -
peet69 #21107 Tudtam h hollesz az illető tegnap este és unszoltam a többieket hogy menjünk oda. Oda mentünk közben megtudtuk hogy vannak még ott ismerősök.
Annyi a lényeg hogy iszonyat könnyűvérü a csaj és nekkem nemteccő "szituációban" leletemrá
ígyzárult le a másfél év aminek idegbetegség lett avége amimajd elmúlik. -
Nyem... nem rombolom le az imidzsemet a nyilvánosság előttttt :))))))))))))))))))) -
DecenS #21105 félután = félúton -
DecenS #21104 Nu mivan öcsk, megint félután nyomtál egyet a Mehet! -re?
-
akkor csak egy pillanatra rakd be, aztán kitörlöm. -
peet69 #21102 Most nemmondom azt h semmi különös csak rájöttem hogy ááá
ezt ide nem írom mert itt vannak kivételek :P
szóval: -
höhö, azt már nem :)))))) -
peet69 #21100 Nem de qrvára elegem van abbóla.......ból
de amúgy majnem mámint a luvnya :P
-
DecenS #21099 Na mesélj Peet, mi történt? (Ha már passzívan végigolvastam a történetet, hadd tudjam, mi lett az epilogus... olyan izgi.) :)) -
Na, végre bevágtál magadnak valami lúvnyát??? -
Jó lesz az is ide. -
peet69 #21096 Csak ugy megemlítem hogy a másfl év tegnap este végleg lezárult. -
Ja, meg van még egy, de azt még anyámnak sem fogom megmutatni, iszonyú hülye fejet vágok rajt
-
Rólam csak ez az egy van :) A többit én csináltam. Meg van még egy, ami Szlovéniában készült rólam, de az még nincs előhívatva. -
Amit éppen lehet kapni ebben a ki szar közértben, ami itt van :))) De a kedvencem a cseresznyés dohány :)
Na jó, nem mondom, hogy piálás közben nem nyomtam el azóta egy stabot, de nem jellemző... Ahhoz nagyon nagy bulinak kell lenni! Meg nekem nagyon részegnek...
-
Na, több nem lesz, vagy mi??? Ezzel az egyel kiszúrod a szemünket??? -
DecenS #21091 Sajnos azt én is
Valahopgy meg kéne szabadulni tőle...
-
Ne tudd meg :) Ez volt az utolsó nap, másnap ment haza at amerikai srác. Naponta 3-4x ültünk be kajálni valahova, meg sok sört is ittam, szal a több mint egy hetes kicsapongás hamar meglátszik :) -
DecenS #21089 Úú, pipa az nagyon ott van... remélem valami finom dohányt használsz :) -
A múltkor azt mondtad, lefogytál...de nekem úgy tűnik kis sportpocakot eresztettél
-
Nemigazán! Néha pipázom :) De az más :))) -
Akkó' te már nem dohányzol egyáltalán? -
Ők pedig a legjobb barátaim :) A jobb oldaon a srác a lány mellett egy amerikai katona :) Most jött vissza Irakból... -
-
A cigi a kezemben a csajé, aki csinálta a képet, szal nem kell beszarni :) -
Rakj. -
Hm... Azért remélem nem sértődött meg nagyon :(
Rakok be képet :) -
Mert szóltam, hogy kicsit kevesebbet trágárkodjanak, főleg ő, walaki, meg memphis, mert nem szeretném, ha bevágnák a topikot a gumiba, mint ahogy egy-két topikkal már megtörtént... -
Sziasztok! Hykao, Bundy mér sértődött meg? -
nm -
köszönöm, láttam! :)