74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
peet69 #21438 Az biztos többet nem lenne velegond
-
...na akkor gondolom arra is rájöttél, hogy az a másfél év hiábavalóság volt...ugye? -
Ööö, lehet...de azért sosem engedem, hogy odáig fajuljanak a dolgok, hogy hiányom legyen...az semmi jóra nem vezetne... -
peet69 #21435 Amúgy meg már tök OK vagyok olyan mint RÉGEN party arc meg minden !!!
[tökjól érzi magát] -
Öööö igen, de a legjobb, ha megismerkedéskor, kapcsolat elején kisördög...aztán meg a kapcsolat beállásától egy angyal!!! 

-
Egy kiadós szexkúra helyretenné a vérnyomásod. :) -
köszönöm a jókívánságot -
peet69 #21431 Éljenek az ördögi nők :DDD -
peet69 #21430 Jajjj Jajjj :DDD -
Drága vagy! Hmmm, nem is tudom melyik "éned" tetszene jobban...mindkettő!!! (de lehet, hogy a baloldali...egy picit jobban)
-
Hykipuncsomnak soxeretettel és nagy köszönömmel, hogy milyen is vagyok igazából!!! :)))

katt -
DecenS #21427 Azért remélem, mielőbb rendbe jössz teljesen. -
DecenS #21426 Nekem is kimondottan aranyosnak tűnik 

Milyen az a csúnya zene?
-
Á, de hagyjuk a témát, nem akarom itt ilyenekkel rontani a hangulatot! -
...ez a harmadik. a kerületi rendelőből, ultrahang, ekg, pulzus, vérnyomás mérés után szó szerint kitessékeltek, hogy ne fárasszam őket, nincs semmi bajom. -
De egyébként nagyon aranyos csaj...és nagyon csúnya zenét játszik! -
DecenS #21422 Ehhe!
-
DecenS #21421 Azért ez elég húzós... Másik dokival próbálkoztál már? -
Ez talán segít! -
-
szia! :-*** -
-
...hogy milyen gyógyszer lenne jó nekem.
A dokicsaj azt mondta, ilyen furcsa mókussal mint én még nem találkozott...
Elméletileg amit legelőször felírt, fél adag bétablokkolót, hatásosnak kellett volna lennie...
...de mégse...(azon kívül, hogy fáradékonyabb lettem, és potenciál ingadozások léptek fel...)
Rám rakták azt a 24 órás EKG-t vagy mifaszt...úgy néztem ki mint egy droid, a sok vezetékkel a mellkasomon...ennek az eredményeinek a kiértékeléseinél, meg riadóztatott, hogy azonnal menjek be, mert egész éjszaka - kisebb rohamok formájában - 120-ra ugrál a pulzusom...
Bementem, gyógyszeradagot felemelte 3x-osára...namost ettől elméletileg úgy le kellett volna, hogy menjen a vérnyomásom, pulzus stb., hogy egy hirtelen felállás is eszméletvesztést okozott volna...de nem...bazz nekem úgy felment a pumpa, hogy azt hittem szétrobban az agyam, és félve mentem ki az utcára szabadidőgatyában, mert nem várt erekciók riogatták a jónépet...LOL...
Na erre most kipróbáltunk másfajta gyógyszert -> kálciumcsatorna blokkolót...de nem nagyon érzem, hogy használna...
-
-
DecenS #21414 Sziaaa :)
-
nah, megint többszáz hozzászólás, megint nem olvasom vissza... -
-
DecenS #21411 Kísérletezés? Mivel kísérleteznek? Egyáltalán: tudják már, hogy mi a baj? -
DecenS #21410 Ej-ej Rasszel... Milyen karikásak lettek a szemeid?! Hol hagytad a LorelájMaxfactorUltraBifiduszEsszensziz-t használó sminkmestered?
-
Köszönöm kérdésed...egyelőre a helyzet változatlan...további kísérletezés folyik...sajnos -
Csak a Te kedvedért :D
-
DecenS #21407 Egyik név sem mond semmit 
Biztos túl öreg vagyok már ehhez...
Leragadtam Luke Slaternél, Commander Tomnál és Aphex Twinnél -
peet69 #21406
Má megint skizo vagyok
-
peet69 #21405 hááát ez nemigaz :(
3 Dj-z partyvolt de már sírok magamon -
peet69 #21404 ok ebasztam mert 2 Dj-s partyvolt -
peet69 #21403 + Dj-s party Volt Niki Belucci Ákzi Enrico Difrankó :DDDD -
DecenS #21402 Szia Peet, no milyen volt a technoparty?
Kik játszottak? -
peet69 #21401 Reggelt all -
DecenS #21400 Az már cinkesebb. Végignéztétek, hogy mi az ami zabálja a processzort? (Elsőnek arra tippelnék, hogy van vmi rezidens program, ami fut a háttérben, és 100%-on van a processzor kihasználtsága ilyenkor.) -
nem azzal van a probléma(bár úgy tűnhet, de tényleg nem). kisebb fagyásokat csinál a gép, és ezért nem reagál a klaviatúra sem sokszor.