74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
megtörtént :) -
naaaaaaaaaaaaa igazi hulyeseg akkor lett volna ha te is ott vagy 
-
De arról már ők tehetnek, hogy amikor előkerültél nem melengettek fel! Hiába, ha nem vagyok ott, valami hülyeség mindig van...
-
Kata ment privi chek and answer pls -
nekem eszembe jutott de a motor inditasa nem az en reszortom.bocsi Kata a kis malorert -
Nem ők tehetnek róla, a boxban kellett dekkolnunk, mert a kancsó (=főszervező) mindig azt mondta, hogy 10 perc múlva jön... -
nem baj tamogattunk volna es legalabb enekeltunk volna egy jot 
-
...vagy mondjuk eszetekbe juthatott volna beszállítani a kibaszott Volvoba, és beindítani a motort bazz! -
35-ösben fagyoskodunk, mire előkerült egy fényképezőgépes japán turista meg a szervező ÚR, úgy fél 10 magasságában... -
Persze, aztán éjjel énekelve, dülöngélve mentem volna haza... :D -
[Walaki]D`Lair #21668 Ott voltál a boxban??? Hát és sasoltalak nagyon, de nem láttalak...:D -
vittem volna valami hordozhato melegitoeszkozt.mondjuk tequilat
-
Halli. Visszajöttem ;) -
o te szegeny.miert nem mondtad?
-
Igen, hogy finoman és nőiesen fogalmazzak, a vasárnap esti esemény szar volt. Káosz, szervezetlenség, töketlenség, nem volt semmi, és senki elérhető. Többet, lehet én sem megyek, hülyére fagytam a kivágott ruhában abban a *** huzatos boxban... :/ -
[Walaki]D`Lair #21663 Már mondtam, hogy sztem annyira nem kiváncsi rám...mind1, így is kurvanagy szopás volt... -
Pedig ott volt. Miért nem beszélted le vele, hogy találkozzatok??? -
[Walaki]D`Lair #21661 Én még csak nem is láttam, még messziről sem...pedíg azért találkoztam volna vele...legalább egy köszönhettem volna...na mind1, többet nem megyek az tuti... -
Jah, szopás...sajnos Kata is lemaradt épp ezért a kocsikáztatásról...
-
[Walaki]D`Lair #21659 Hát ekkora faszságot...és ezt az utolsó pillanatban mondták el!!! Legalább nézhettem volna a többi gyorsulást, így meg ültem végig a sort.... -
Ja, hallottam, hogy csak egy ember ülhetett az autókban... -
[Walaki]D`Lair #21657 Aha, engem meg egy papper kiszálított, szal csak nézhettem...aztán meg röhögtem nagyokat...:DDD -
[Walaki]D`Lair #21656 Amúgy meg kellemes húsvétot görlz...:) -
LOL, mér' ő vezetett??? -
[Walaki]D`Lair #21654 Mert éppenhogy beértünk pályazárásra, a kurva anyját...
a lada nyert, 3 autót vert a Vectrára, mert oszt.társam nem ismerte még a dörgést és jól beragadt a rajtnál...szal 1500Ft és 5 óra elbaszása bánta... -
Hogyhogy egyet gyorsultatok??? Csak nem a kombi Lada nyert??? -
[Walaki]D`Lair #21652 "Spanom volt az egyik aki indult" --->>> Spanom volt az egyik utolsó aki indult -
[Walaki]D`Lair #21651 LÁL...:DDD -
[Walaki]D`Lair #21650 Hát beszámolok...ekkora oltári nagy szart még életemben nem láttam...odaértünk a sor végére kb este 8-ra(!) és kerek 5!!! órát vártunk, hogy gyorsuljunk egyet, azaz EGYET!!! Spanom volt az egyik aki indult...(Mukika, ha láttad: Bordó sötétített ablakos alufelnis Vectra B vs. lepukkant szar kombilada) Én többet ilyen rendezvényre nem megyek az kurvaisten...max illegálisra...hát a faxom kivolt komolyan... -
:D -
az biztos
-
Lehet ittas volt :)
-
minnyá' felkerülsz -
Nnnnnna én is itthon vagyok má' a nagy locsolkodásból!
1 órája na jó 2 :))))
És van 1 ötödik ok hogy mér nem megyek locsolni jövőre!
5.ok:este 19 30kor megyek megállok a stop! táblánál (!!!ki volt világítva a bicóm!!!) és egy hülye gyökér elmebeteg f*sz kalap abba a sávba fordult be amelyikbe én álltam és szeből jött a gyökér majnem elütött az még haggyá hogy beleugrottam az árokba előlede még meg se áll hogy megnézze élek e még Deeeeeeee nem baj a szülei biztos csuklottak! -
Nah ezt adjátok össze:D -
Mennem kell. Majd még jövök. Hali -
peet69 #21642 Szia -
Láttam. Szép :) -
Hali. Megjöttem a locsolkodásból :) -
szia