74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • Sir Quno Jedi
    NAGY tévedés. Nekem pl. a nem beállított képek még jobban is tetszenek, mivel természetesebbek, mind témában, mind beállításban, mégha kissé szerény képességű fotós is készítette őket, ráadásul töméntelen hibával ! Ezeken Kata nem pusztán egy szép modell, hanem egy élő, lélegző, "1xi" (:DD) REALWORLD leányzó és szemmel láthatóan így sem kell szégyenkeznie.
  • [Walaki]D`Lair
    persze persze, meg nem két pasi van a logódon mi? ;PPPPPP
  • cSuwwi
    igaz is :)
  • peet69
    És ki szól bele a munkádba ????
    Lemaradtam nincs kedevem vissaz nézni :P
  • ÁjjLe BoBBi
    ígyvan! biztos az túl gyors lenne számukra :DDD
  • rezes
    nahat en igyekeztem de a pillanat heveben csak ennyi tellett tolem.Mivel kint volt vagy hat fok Katan meg csak az a kicsiny ruha nem igazan akartam kerni hogy pozoljon mert lattam hogy fazik.

De en akkor is ugyes fotos vagyok
  • [Walaki]D`Lair
    Hmm...csak hogy úgy globálban engedd meg, hogy válaszolhassak: Nos, szerintem a többiek képeivel azért nem foglalkoznak annyit, mert egyrészt nem mutatnak annyit a testükből, másrészt a te képeid közül mindegyik profin beállított profi fotó...ha esetleg mondjuk a felén hétköznapi viseletben lennél hétköznapi feladatok végzése közben, evés, takarítás ilyenek, akkor nem terelődne rád a szó állandóan...

Köszönöm, hogy szólhattam...
  • cSuwwi
    talán azért, mert csak te jársz ide rendszeresen, és meg tudják mondani a véleményüket egyesek...
  • ÁjjLe BoBBi
    lényegtelen :D
  • Kata
    De. Kíméletlenül.
  • Kata
    Akkor küldjenek egy szál virágot, basszus!
  • peet69
    Nembaj :DDDD
  • ÁjjLe BoBBi
    mert így akarnak közeledni. nyalifali stb. avagy vedd már észre hogy odáig vannak érted :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Remélem ebbe nem számítod bele szerény robotszemélyemet ! :DDD
  • peet69
    Ezt mkost megkapdat :DDD
    De hasznos információk voltak legaláb :D
  • ÁjjLe BoBBi
    áz áz :)
  • Sir Quno Jedi
    Add meg nekik Tia drága ! :DDD

Amúgy ez ABSZOLÚTE így van, magam is óberkodom azért digit géppel és bizony sok minden kell ahhoz, hogy egy kép jó legyen, nem elég sem a jó gép, sem a jó téma, ahhoz profi fotós kell.
  • ÁjjLe BoBBi
    majdnem :D
  • Kata
    Másik dolog, ami többeknek szól itt...

Nem tudom, miért pont az én képeimet kell cincálni, és froclizni? A többi lányéval miért nem foglalkoztok ennyit? Azokat miért nem vesézitek ki az utolsó részletig? Rajtuk nincs smink éppen? Vagy nem beállítottak? Vagy mi? Mert úgy láttam, nekik is vannak ilyen képeik.
    Csak annyit szeretnék kérni, hogy mindenki szépen szálljon le a fotóimról és rólam, meg a szakmámról. Úgy csináltok, mintha olyannyira értenétek is hozzá... Száni, emberek, ez száni.
  • [Walaki]D`Lair
    köszi! :D
  • Kata
    Nem egészen. Mint laikusnak elmagyarázom, hogy a fotók minőségi különbsége általában a jó fényképezőgépen és a jó fotóson múlik, semmi máson. Most amit ott rezesék kattintgattak, azon olyan elemi dolog is hibádzik pl., hogy milyen magasságból fotóz, vagy milyen szögben. Egy profi kép attól profi, hogy tudja az illető az ilyen dolgokat, nem pedig a fénytől, sminktől, esetleges retusálástól, mint azt sokan hiszik - tévesen. A smink takarhat ugyan, de nem mindent. Ha valakinek nincs szép arca, akármilyen sminkkel is látszani fog, hogy gáz van vele. A retus meg úgyis meglátszik egy képen, bármennyire is igyekeznek.
    Összegezve: ha mondjuk Pokorádi jött volna ki képeket készíteni - szintén egy szál géppel - ugyanolyan képek születtek volna, mint amik a képtárban vannak. Erről ennyit.
  • Breki33
    sziasztok
  • [Walaki]D`Lair
    szikszói...:P
  • peet69
    Hehehe A miskolci keménymag :DDD
  • [Walaki]D`Lair
    ÁZ!
  • peet69
    Jóóóóó reggelt mindenkinek !!!
  • Pyx #21853
    Ijjen gyakran elöfordul? :o)
  • PAYNE
    jájjj hát én igen!
  • [Walaki]D`Lair
    bassza meg már megint nem vettem észre, hogy átléptem a 15000-et....>:(((((((
  • DecenS
    Feltételes módot használtam.
    Egy szóval sem mondtam, hogy valamelyik lányt is szebbnek tartanám a másiknál.
  • Random_
    Nekem Kata képei közül csak az első kettő tetszik a többi az nem, de az tény, hogy szép. Hogy ki a legszebb az már más kérdés mert nem tudok dönteni. Nekem három leány tetszik legjobban, de egyértelműen egyikre se adom le a voksom.
  • PAYNE
    Szerintem se!
    Nekem ő az esetem!
  • PAYNE
    kata uggye rá gondoltál??? :)))
    És én NEM teszek fel HÜLYE kérdédseket!
    Csak néha
  • [Walaki]D`Lair
    Azt azért hozzá kell tenni, hogy a beállított, meg a nem beállított képeken azért ő is ég és föld...;)
  • ÁjjLe BoBBi
  • Pyx #21844
  • ÁjjLe BoBBi
    igen, mert mindenki tudja hogy te vagy az!
  • ÁjjLe BoBBi
    nemhiszem.
  • Pyx #21841
    ezen teljesen felesleges vitatkozni
  • DecenS
    A szépség nem (csak) a modellkedés függyvénye - az hagyján, hogy Kata rutinosabb sminkel, kifinomultabban és nagyobb rutinnal találja meg azokat a ruhákat, amikben előnyösebb a megjelenése. De amondó vagyok, hogy a szépség megítélésében ezek inkább csak másodlagos szerepet játszanak.
    Olyan mélységekbe már nem is merülve, hogy a szépség mennyire relatív - lehet Kata akár topmodell is, ha egyszerűen nem az esetem.
    Nonplusz ultra: a szépség belülről (is) fakad. Vagy mi a szösz.
    Szóval mester, ha megengedi: árnyaltabb kép ez annál, semminthogy kinek mi a szakmája.