74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • Match
    Van egy újabb felvételizőnk a nőstény állatok sorába:
    Nick: Borcsa
    Kép:

• Gfreiter
    Nem, nem mi hoztuk a rossz döntéseket, hanem a vezetők, akik pedig igenis más országok által voltak befolyásolva!
    Ha pedig valamit tenni akarsz, és a kormány orra alá dugni, akkor még odáig sem fogsz eljutni, hogy 10 embert összeszedj, mert ha az, amit csinálni akarsz, nem tetszik a kormánynak, akkor hidd el, napok alatt rádhúzzák a lepedőt. A talpraállás pedig az lesz, hogy ezentúl most már legálisan fogják kihasználni minden téren az országunkat és minden erősorrását, és egy büdös szavunk se lesz majd. De csak figyeld a jövő eseményeit, és emlékezz majd 5 vagy akár 15 év múltán is, hogy most mit mondtam.
    Amúgy 1: a téma nem vitának indult, hanem eszmecserének; 2: tudtommal itt nincs ontopic, csak nem voltam benne biztos, hogy ez az alkalmas hely e ennek a témának a feszegetésére, de gondoltam azért csak mindenkinek megvan erről a véleménye.
  • DecenS
    Kicsit félreértettél.
  • Bucser
    Éljen egyrészt a töredelmes irgalmatlan offtopic másrészt az eus elméletetek.... NAgyon megnyugtató volt, hogy vannak még eléggé nézeteikben elmaradott és mindenért Europát okoló emberek... Nem Európa csavart minket Hitler oldalára a második világháborúban és az elsőben sem európa miatt voltunk rossz oldalon... Ennyit trianonról és a szovjetekről. Svájc az egész 1-2 világháborúan semleges orszg volt. Norvégia nem lett porig bombázva... Harmadrészt pedig nem a kormánynak kéne tennie valamit hanem az embereknek elkezdeni cselekedni és ha már nyoma van akkor a kormány orra alá nyomni, hogy tessék csináltunk valamit ti jöttök... Én is utálom az ujjal mutogatást nyugatra, hogy minden az ő hibájuk.. Nem a Mi hibánk.. Mi hoztunk hibás döntéseket nem Nyugat-Európa... Most ideje talpraállni és rendbeszedni magunkat minden téren... És ehhez nem egy polgárokra és még polgárabbakra oszló ország kell...

NA Offtopic vége nálam is...

Ne legyen ebből is polfórum...
  • DecenS
    Az dicső műhely bizony :D
    Pláne, hogy én magam semmit nem is konyítok a grafikához (számítógépen)...
  • peet69
    Áh a műhely ::DDD
    Az kellemes olaly szagu műhely
    [LOOOL Logolaj :DDD ]
  • DecenS
    Thx :-) Zetorgé az érdem ;-)
  • PAYNE
    tutira :D
  • peet69
    Zsír a logod !!! :DDD
  • peet69
    NANÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!
  • Gfreiter
    És te minket? :D
  • Gfreiter
    Há hogyne...
  • PAYNE
    szerettek éngem???? :D
  • Gfreiter
    LOL :) Nem baj, lényeg, hogy vannak egy páran, akik így látnak még mést is a vvn kívül...
  • DecenS
    Hát ez van G
    Látod, még ezt a kis fórumot sem lehet felrázni ezzel a témával. Nem hogy az egész országot...!
  • Gfreiter
    Meg itt van ez a vám ügy. Persze megették párezren, hogy nem kell a kocsikra vámot fizetni ezután. Nem is kell. De azt ugye senki nem gondolta komolyan, hogy a választások után nem hozakodnak elő valami új dologgal, amit regisztrációs díj névre találtak ki, és jól megszívta minden autókereskedő vele, és most ők ugrabugrálnak, hogy "hát így, meg úgy". Egy szót sem szólhatnak ezek után.
  • Gfreiter
    Sajna ne tom :( De nekem egyre inkább úgy néz ki, hogy Magyarországban egy jó kis üzleti lehetőséget lát néhány száz "európai" üzletember, akik jól megkenik azt a néhány "államférfit(?)", akik meg jó üzleti lehetőséget látnak az ország kiárusításában, így létrejött a néhányszáz "magyar" és néhányszáz "európai" anyagilag gyümölcsöző "európai uniója", amiben magasról fosnak a tízmillió magyar állampolgárra.
    Vissza kéne hozni, azt, ami a görög demokráciában élt, hogy minden poilitikus a saját vagyonából finanszírozta a dolgokat, így nem volt nagyon lehetőség a becsületesen dolgozó és adózó emberek által előteremtett állami pénzek elherdálására, meg eltüntetésére.
  • DecenS
    Áááá pontosan erről van szó, csak ezzel már nem akartam megtoldani az eddigi hozzászólásaim.
    De szívemből beszéltél.
    Ez is hozzátartozik a pépesítéshez. Elbutítják a polgárokat. Persze ha még tovább akarjuk árnyalni a képet, az is hozzátartozik a dologhoz, hogy a nép viszont miért hagyja magát? Miért hagyja magát ilyen szarral etetni? Miért nem kapcsolja ki a tévét?
  • Gfreiter
    De javulásra nem látok sok esélyt, amígy arról van szó, hogy a mi pénzünkből építenek valamit, amit aztán jó pízért eladnak egy külföldi cégnek, a pénz néhány zsebben elsüllyed, senki nem tud semmit, a szorgos magyar meg fizethet annak a használatáért, ami a saját pénzéből lett felépítve. Ezt kéne valahogy meglátnia az embereknek. De amíg a valóvilághoz hasonló szeméttel tömködik be a szánkat, addig ebből kifli se lesz.
  • DecenS
    Sajnos erről szól a történelmünk.
    Lapozz vissza 100 évet. Amikor nem erről szólt, Európa válasza az volt, hogy harmadára faragták az ország területét, nehogy egy keleti gazdasági pólus is kialakuljon.
  • Gfreiter
    Ja, meg Magyarország Európa szíve tudtommal. Mégis azzal lökték a rizsát, hogy "kerüljünk be európába", meg "legyünk európaiak". Hát kéremszépen, mi vagyunk itt azon kevesek egyike, aki valójában európai. A nyugatio világban már mindenki az amcsikat majmolja...
    Amúgy meg Szlovénia, Csehország és Lengyelország is bőven lekörözött már minket, egyedül a szlovákok kullognak mögöttünk.
  • Gfreiter
    Úgy értettem, ha a kezdetek kezdetén úgy alakul az ország sorsa, úgy forog az emberek agya, mint pl Svájc, vagy Norvégia, akkor más lenne a helyzet. De mivel Magyarország világéletében Európát védte a törökök, mongolok, stb ellen annak ellenére, hogy Európa meg rendszeresen szarban hagyta, sajnos azt kell feltételeznem, hogy az országnak nincs önálló akarata, és csak egy dolog érdekli, hogy mit mondanak és gondolnak rólunk "európában". Amíg ez a tendencia áll fenn, addig sajnos ha tetszik, ha nem, egy uccsó kis csatlós ország leszünk "európa" szemében, akit bármikor, bármire ki/fel lehet használni.
  • Gfreiter
    Röviden és tömören prezentáltad az én gondolataimat is :)
  • DecenS
    Az a baj, hogy mindig minden valaki más hibája. És amikor helyre kellene tenni, akkor mindenkiben az a kérdés fogalmazódik meg: "De miért én? Csinálja meg valaki más, nem az én dolgom. Nem én szúrtam el."
    Így aztán, mindig mindenki mindennel kapcsolatban arra vár, hogy valaki más csinálja meg.
  • Petyus_
    Hát van benne valami, én a közigazgatásban dolgozom, és tényleg szörnyű dilettantizmus uralkodik, ohne nyelvtudás, ohne EU-s ismeretek, és így lépünk be egy hét múlva az Unióba. Pedig óriási lehetőség lenne benne, de az EU-tól sem olyan egyszerű kiénekelni a pénzt.. de megfelelő felkészültséggel simán ki lehetne.

Gfreiter: azért Svájchoz vagy Norvégiához ne hasonlítsuk már magunkat, mert az nagyon messzire vezetne. =)) Inkább arra kellene vigyázni, hogy a szlovénok, csehek, szlovákok, lengyelek ne előzzenek meg minket utcahosszal.
  • DecenS
    Akár EU, akár nem EU, ahhoz, hogy történjen valami ebben az országban, kormányzati szinten kéne elkezdődnie valaminek.
    De sajnos 15 éve immár csak az egymás zsebében való turkálás történik, illetve minimális fejlődés, de yorészt az is a választások előtti egy vagy fél évben.
    Pépnemzet lettünk ez a szomorú valóság. Amíg apáink generációja vezeti az országot, sok yot nem remélhetünk. Utána meg még kevesebbet - látva a mai fiatalokat, a saját generációmat. Szégyellem magam a helyükben. (Igen, a nagy átlagról beszélek, nem a némi intellektualitással rendelkező kisebb részről.)
    Nemzeti akarat, öntudat nincs. Egyéni akarat és öntudat úgyszintén nincs.
    A szemetet eldobjuk az utcán, vagy ha mégsem, azért nem tesszük, mert épp látja a rendőr. Nem érjük fel ésszel, hogy nem azért kéne nem eldobnunk, mert látja a rendőr, hanem azért, hogy ne legyen csupa szemét az egész város. A bkv megállokban bokáig gázolok az eldobott csikkekben, a tereken meg a kutyaszarban.
    Ha végigmegyek az utcán egy polóban, amire a magyar zászló van nyomtatva, azt mondják: náci, nemzetsoviniszta antiszemita és szélsőjobbos. Ha végig megyek az utcán egy pólóban, amire az amerikai zászló van nyomtatva, azt mondják: divatos.
  • Gfreiter
    Hát erre én sem... Persze ha ügyesek lennénk (lettünk volna), mint pl a svájciak, akkor itt mindenki bemutatott volna az eunak... Mint ahogyan azt meg is tette pár ország. Úgy látszik az eu az ellentétes irányba fejlődőket gyűjti maga köré.
  • Petyus_
    Szerintem sokar nyerhetünk az EU-val, csak ügyesnek kellene lennünk. Mondjuk erre nem sok esélyt látok. =)
  • Gfreiter
    *Pardon* *Hykao*
  • Gfreiter
    Hámerugye kb egy hét múlva mégiscsak kifli, szal nemtom nem kéne megvitatni itt a lehetőségeket. Az én véleményem, hogy az egész egy nagy sux lesz, és még egy annál is nagyobb brét fog beszívni pár 10 év múlva jóhiszeműen birka népünk. Pardno, ha kicsit erős voltam...
    Hyako, ha gondolod töröld, ha nem idevalónak tartod.
  • Gfreiter
    Az a baj, hogy lenne egy csomó téma, ami engem érdekelne, és fel is dobnám, csak nem biztos hogy pont ebbe a topikba való... Most pl pont az eura gondoltam...
  • Gfreiter
  • Kata
    ... pang ... pang [visszhang]
  • peet69
    Mámegint Pang :(((
  • peet69
    Reggelt All
  • DecenS
    Én egy kicsit örülök, hogy sz@r idő van, mert legalább nem fáj a szívem annyira, hogy bent kell szöszölnöm egész nap.
  • ÁjjLe BoBBi
    :))
  • Gyiik
    szombat reggel szaksz...masodik hetvege, hogy esik, es ugrik a kertiparti:\
  • DecenS
    Most ébredtem... kicsit még nem vagyok magamnál, pedig már túl vagyok egy yo zuhanyozáson is.

Amúgy semmi különös: krv sok a munka, lassan ideje is lenne nekiállnom
  • PAYNE
    Jó reggelt !