74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
[Walaki]D`Lair #23208 legalább láttad dzsoji bácsit...
-
Helló Attila, láttam az új képedet. Jó.
-
Aha, kösz, de azert annyira nincs ra szüksegem.. :-) -
Hat igy meg ugy nezek ki, mint egy elöhalott :-)
na, mindegy...asszem belölem mar nem lehet embert faragni se photoshoppal, se massal :-) -
Akkor most tulajdonkeppen nem tudom, hogy ez bók vagy cikizés volt :-) -
szando #23203 na jó, megkérem a moderátorokat hogy rakjanak ki ilyen poll-t a főoldalra -
szando #23202 kabbe :DDD -
DecenS #23201 Balázs? Bazsesz... hát ne haragudj: ez nem görög, hanem buzi - szerintem.
-
szando #23200 nemigaz senki nem találja ki :D
télleg ennyire nehéz? :))
balázs a nevem, annak a görög megfelelője bazsesz :D -
DecenS #23199 bazsesz? az mi az?? -
peet69 #23198 fasza -
szando #23197 császtok! vippes lettem ;)) -
pangás lett -
peet69 #23195 CSááall -
szeva' -
DecenS #23193 Csak én szedek itt bérescseppet? :-)) -
DecenS #23192 Na miva'? Sehol senki? -
G_ArchAngel #23191 csak szín, kontraszt és réteg egyensúly lett rá húzva - ez vmennyire kijavítja a vaku és a gépek hibáit...
pl.: nekem Fujim van, ami több zöldet használ, mint kellene, ezért ismerem ezt a funkciót:D
Rendőr már nem lehetek, mert továbbtanultam:))) -
"...Anti Gépjárműtolvaj..." -
Szerinted ilyen feje van egy autótolvajnak? Hát rendőrnek ne menjél, mindenesetre... -
Aspyrin #23188 Olyan, mintha most lépett volna ki a szoláriumból (napszemüvegben) :-D -
G_ArchAngel #23187 Photoshop - 4 kattintás :)))
-
Feltettelek! Amúgy, ha akarod csinálhatsz saját galériát is! Kukk a Fórum főoldal hírei (és/vagy) a hozzászólásom fejlécében a "Galériára"-mintának. -
Nem webkamera, csak vakuval keszült es olyankor mindig ilyen vörös fejem lesz :-) -
Naja :DD -
Stohl Buci?
-
G_ArchAngel #23182 Nézd, ha megnézed a többi fórumozó fényképét, akkor rájössz, miért nem divat a webkamera :DDDDDD -
Ja, de az uj Canon digitalis gepem azert jo kepeket csinal, mi?
Csak hat a motivumot kell hozza jol megvalasztani :-) -
Aspyrin #23180 Nem kell magyarázkodni, ez van :-))) -
Hiaba, nem vagyok fotogen, na...es a megvilagitas is szar es buci fejem van tudom :-) -
Ja, most ertettem meg, hogy az Anti, az nem az Antal nev becezese, hanem az "ellenes" szo akar lenni.
A Gepard meg gondolom valami rendörsegi egyseg :-) -
Hehe, kössz!
En is ugy gondoltam, hogy inkabb a Gepard Anti...(bar nem tudom ki az, de biztos jo fej :-) ) -
DecenS #23176 
LoooooL! :D:D:D
-
G_ArchAngel #23175 hát vagy felteszi valamelyik moderátor, vagy egyből a Gepárd Anti Gépjárműtolvaj Különlege Csoport albumába kerülsz ezzel a fejjel:))))))) -
ezzel most mit csinaljak?
Feltöltöttem, kaptam egy kodot...ez hogy kerül be a kepeim köze?
Hunnenkoenig
-
DecenS #23173 Nektek is "lagol" a fórum?
Van, hogy refresh után percekig be sem tölti... -
G_ArchAngel #23172 anno a Battlefield topic volt a gamerek között a legnépszerűbb, egy év alatt iszonyat sokat pörgött, de néhány f@sz, akit kiturtak a scene-ből, agyonvágta, azóta az a társaság csinált saját oldalt és fórumot (jobb is lett)... -
Úgy értettem, hogy ebben a topikban ez volt a csúcs eddig! Biztos sok topikban megdöntötték ezt. -
Már lett volna nagyobb rekord, ha lehetne gumis topik ott... :| -
Ilyen is régen volt már! A topik megint az első a legnépszerűbb témák között! (Az eddigi topik csúcs 600 valamennyi hozzászólás volt, néhány óra alatt)