74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
no problem -
nehagydhogybeszóljanakTia! -
a slagos kisasszonynak tetszik, és megköszönte -
Miért kéne fodrászhoz mennem? -
G_ArchAngel #23604 jó volt az alaptéma :D -
KTC #23603 mondhatni első eset. -
KTC #23602 igen, ritkán van ilyen is, de nem jellemző. -
Ezek nagyon jok lettek!Legalább is szerintem ! -
KTC #23600 :DDD
-
Aham...aztán meg a fodrász után "bókol", ugye, kedves Katica??? -
Mondtam már: ízlések és pofonok...
Ha neked ez így tetszik, és neki is, akkor ennyi. -
KTC #23597 Nem vagy egyedül ezzel. Az én párom is ilyen. -
Mindig is az lesz... -
Nekem fordítva jobb, mert elég nagy a bucim ahhoz, hogy ne kínozzam vele a drágasszágot ! :DDD -
G_ArchAngel #23594 Lehet, hogy én vagyok ilyen gyenge és érzelgős, de nekem jó pl. a kanapéra melléfeküdni és az ölébe hajtani a fejem...
nyálas vagyok mi? -
Az odabújás az ilyen biztonságra vágyással szinoním kifejezés szerintem.
Azt meg egy csajtól várni? -
A matyizás még ma is menő téma, látom már ! :DDD -
Szoktam, de amikor elkezdtem irni még nem volt ott
-
Néha azért olvass visszafele is...legalább 1-et!!! -
Ne tamáskodj! A csajok ölelgetése is megy...de nem az utcán, annál intimebb környezetben...vagy szórakozóhelyen... -
Nem volt ez mindig így...és nem a szüleim tolták alám... -
G_ArchAngel #23587 "természetet öle"-lgetése az megy? csak a csajoké nem?:DDD -
Láttam én is. Most lebukott!! -
Má' elnézést, de utcáról volt szó!!! A természet lágy öle, az én elképzelésem szerint - bár világéletemben urbánus gyerek voltam - még csak véletlenül sem UTCA!!! -
olelkezés nem egyenlo átkarolás
Jó neked hogy mindenhová autóval mész
-
G_ArchAngel #23583 nem kell ámítani: az egyik képen kirándulást imitálsz, vagy csak kiszálltál a kocsiból befeszíteni a természet elé?
-
Bármilyenről.
Ha nem lett volna egyértelmű: a lényeg, hogy inkább a matyizás, mint valami szar csaj...
...de ezt már a T3 topikban bővebben kifejtettem...ha van kedved, és időd, fusd át olyan #1500-tól!!! Amikor az eset megtörtént, szem nem maradt szárazon...és nem az elérzékenyüléstől, hanem a röhögéstől!
-
Nem, autóval megyek ahová kell, aztán az alatt a röpke séta alatt, amíg az autótól a célhelyre sétálok biztos nem ölelkezem végig az utat a csajommal - ha egyáltalán ottvan... -
G_ArchAngel #23580 aham..., azokon különlegesen brutális tekinteted van...
ha egy profiler időben látja ezeket a képeket, akkor lehet, hogy nem lennél szabadlábon

-
Milyen rohadékról írsz? -
Metróhoz szerencsére nem volt szerencsém már jóideje.
ÖÖÖ...a gyerekkori képeimre gondolsz?
-
1. Mitszoktál csinálni az utcan ha nem menni?? csak nem levitálsz?? 

-
G_ArchAngel #23576 1. csak a metró sötétje visel el?
2. hát a képeidet elnézve Béres Alexandránál gyengébb lányok nem is lennének biztonságban
3. azért ha évek óta együtt vagy vkivel, akkor ez a viselkedés már napi rutin, nem kényszer - azt én is elitélem, aki végigsmárolja a Kossuth teret...
4. ezzel egyetértek
5.
-
Az viszont tény, hogy inkább választanám - ahogy te írtad - a "markolászást", mint valami rohadékot...de szerencsére igazán nincs okom panaszra nők terén. -
LOL! Így 30 fölött nemigen kell már gyakorolnom...másrészt nincs se kábeltv-s, se műholdas adás a szobámba vezetve.
Minek? Nekem elég az M1, RTL, TV2, Viasat3...meg még egy pár semmiség... (mondjuk a Spectrumot, meg az ilyeneket sajnálom, hogy nincsenek) -
1. Nem nagyon szoktam utcán menni.
2. Átkarolni a csajom - nem ugyanaz, mint hozzábújni.
3. Nem nagyon szoktam se átkarolni, se ilyen kézenfogós mutatványokat produkálni az utcán. Én nem csípem az ilyen "mutassuk meg a világnak, hogy összetartozunk" viselkedést.
4. Egy helyzet, vagy kép leírásához nem kell (saját) tapasztalat, hisz egy író sem él át mindent, amit leír...
5.

-
Hát!! Úgy legalább nem kell senkit olelgetni csak markolászni! 
-
G_ArchAngel #23571 hykao-nak napközben is bejön a PrivateGold, van ideje gyakorolni... -
G_ArchAngel #23570 

-
Rovid hajból nehéz hosszút csinálni :))
Es kulonben is az én szavazatom 5-ot ér