74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
G_ArchAngel #23887 nem, ez volt a gáz: nem lehetett semmilyen vegyszerrel lemosni, csak lassan kopott le - szerintem valami durva Hammerite festék lehetett, mert nem rozsdásodtam tőle:DDD -
izzadtan csurgott lefelé :DDDDD -
Na ez az igazi O!!!!
-
G_ArchAngel #23884 hehe, de én csináltattam egyik bulin (Dexion - Alsóörs), egy komplett BAT testfestést a hátamra...
(frankón gusztustalan volt, mikor elkezdett a fekete festék kopni) -
Mit szólsz a tetováláshoz a karomon?? :)) -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
De!! És gyorsan befontam a hajam :)))) -
G_ArchAngel #23881 (gondolom ezért nem most öltöztél be...:D) -
G_ArchAngel #23880 

-

EGÉSZSÉGEDRE!!!!!!
-
G_ArchAngel #23878 Csináld tükörből vakuval, az jót tesz az arcbőrnek (a végeredménynek pláne)
-
LOL :))) -
G_ArchAngel #23876 nem, te egy táj vagy... TE BÚZAFÖLD! :))) -
Magamat nem szoktam fényképezni, csak tájat meg állatokat.
(Nem azt írni hogy én is állat vagyok!!!) -
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
no megálj csak!!!! -
pont arról volt szó, hogy az nem jó! -
G_ArchAngel #23872 Egészségedre!
-
Ja, én is: Jó reggelt! -
Ja, jó reggelt! -
Na, és magadról esetleg nem szeretnél ide is küldeni képeket??? -
Most ugye nem arról a szar gagyi Bacardi Breezerről van szó? Finomnak finom, de másnap úgy fáj a sok színezéktől, meg aromától a fejem, hogy úgy még egy piától sem fájt. Ja, és persze amennyi Bacardi abban van... Ha megnézed a tartalmát, semmiben nem különbözik az olcsó szar kommersz piáktól. Finomszesz (azaz ipari alkohol)színezék, aroma, egyéb vegyi genya, és ezekután talán ha egy csepp Bacardit belecseppentenek, de pofátlanul elnevezték ezt a szemetet Bacardi Breezernek! -
hát asszem mi rokonlelkek vagyunk :DDDDDDDDDDDDDD -
megmondom majd melyikek az enyémek. Bár egyik mellet sem lesz beállítási adatok mert azokat nem tudom. -
G_ArchAngel #23865 pár hónapig a Bacardi.com volt a kezdőoldalam és végignéztem az országok kínálatát (így tudtam meg, hogy díszdobozos "8"-ast Németországból tudok hozatni) -
igen az a narancsos!
Mesés!! -
G_ArchAngel #23863 Sajnos nem tudom leszólni mert, míg nincs értékelés, addig nemlátszik a feltöltő neve 
(hmmm... de ezzel a géptípussal csak Te fotózol...így megtalálhatlak, hehehe) -
Azt tudod, hogy még egy csomó féle bacardi van ezeken kívül?? -
Ma megpróbalok egy pár képet elkuldeni a fotozz.hu-ra. Kíváncsi leszek mit mondanak rá az emberek
-
G_ArchAngel #23860 az a narancsos? nem, sajnos még nincs, Európában nehéz hozzájutni - itt csak a három alap (white, black, lemon) van minden országban, így csak csorgathatom a különlegességek után a nyálam...
Mondjuk az vicc, hogyha Ausztia tele van Rigo-val, akkor ide miért nem tudják áthozni? Mert tényleg sokkal jobb...
(Bacardi Spice-t is Bulgáriában kaptam először...) -
G_ArchAngel #23859 Mi az Északi-Középhegységeben és Horvátországban voltunk darab memória nélkül...:D
Ezért mikor, most az egyik szerencsésebb barátom munkanyaralásra ment Miamiba, felhívtam, hogy adjak e neki adattárolót...:)
(a mai napig csak azokat a képeket láttam, amit az én kártyámra lőtt el..) -
Sőt van egy rigos bészkból sapim is :))
Rigo sokkal jobb mint a breezer -
3 éve ittam először rigot! :)))
Hát bacardi O -d van e? Nekem van ill már elfogyott sajna
-

Ma elhoztam magammal a fotóaparátot hogy hazafelé majd kiugrom a szigetre fotózgani de a hulye fejemmel filmet nem raktam be igy csak az van ami a gépben van
-
G_ArchAngel #23855
-
G_ArchAngel #23854 oh, so sorry...
(de komolyan, az Európában kapható összes Bacardi típusból van itthon egy üveggel: Bacardi Limon, Bacardi Oro, Bacardi 8, Bacardi Carta Blanca, Bacardi Carta Blanka Spice, Bacardi Ron Black..., az előre bekevertek közül a Rigo...) -
Mivan azzal a munkával??! :)
-
Ez azért fájt!!! :(
-
jó reggelt -
G_ArchAngel #23850 aloha!
(eh, manapság mindenki logójában bacardi-denevér van, az enyémben, aki fogat is azzal mos, pedig nincs
)
-
halihó -
Így is van!