74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • Gfreiter
    Akor télleg itt a világ vége... Kihalunk, oszt jóvan.
  • KTC
    Most jutott eszembe, hogy valahol olvastam : a nők nem maguknak , nem a férfiaknak , hanem a többi nőnek akarnak tetszeni. Na.....? Kérdem, ki mit lép erre?
    Azt hiszem van igazság benne.
    Hát lehet, hogy nagyon kilógok a sorból. :))
  • G_ArchAngel #24125
    Szerintem adjunk ki egy divatlapot:)
    FAN - Férfiak a Nőkről címmel:D

Sóbert Norbi is elmehet a zsírégetésével, inkább buzdítsunk több szexre (a szexen beül a nőket több mozgásra:DDD)

• Kata
    Ne mondok semmit, mert mindig úgy öltözködöm. De kérdezzétek meg rezeséket. :)
  • Sir Quno Jedi
    A nők ott rontják el mikor NŐKRE hallgatnak öltözködési ügyekben ?!! HÁT kérdem én, vajon a hetero nők mit tudnak arról miben dögös egy nő ?!!! Suxxx ! Én pl. egy pillanat alatt ránézésre megmondom mi jó egy nőnek és mi nem (néha még hallgatnak is rám, bár ez nyűgös, mert jobban hisznek a saját konkurrenciájuknak) !
  • Sir Quno Jedi
    Hát én dzsilettmachhárommal beretválkozom, de csak azért, mert ez nem cincálja le a bőrt a képemről. :DDD
  • Gfreiter
    Ez így jó meglátás. Csak sokan nem azt hordják, hanem amit előír nekik az "emancipált" pletykalap...
  • Breki33
    megyekis lespricellni valakit :-)
  • Breki33
    azt viseljük P
  • KTC
    Hát ha "valaki" akkor én is nyilatkozhatom gondolom:))
    A divatról annyit , hogy mindenki azt viselje ami a legjobban áll neki. Kész ennyi.
  • Gfreiter

Jah, meg ha nem használsz oldszpájszt, meg nem dzsilettmachhárommal beretválod magad, meg nem vogyorogsz olyan idétlenül, mint a csóré areklámban, akkor nem is vagy igazi férfi.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy manapság a nemek közti különbségek lassan összemosódnak. Már nem lehet egy férfi "igazán" férfi a klasszikus értelmeben, mert akkor mucsaj, tahó, bunkónak tartják ! Szomorú de ez van.
  • Sir Quno Jedi
    Ő hajlandó nőként kinézni, már csak szakmából adódóan is, szal. vele nincs gond, jó lány !
  • Sir Quno Jedi
    Noés a felizzott turbólézerütegek édeskés bűze ?!! Hmmmm, az smafu ?!!
  • Aspyrin
    Sétálj kicsit a Palesztin-Izrael határ környékén, valószínüleg lesz ilyen élményben részed.
  • Gfreiter
    Főleg Katára vagyok kíváncsi, hogy mit mondana :)
  • G_ArchAngel #24111
    Komolyan szánalmas, hogy úgy kell férfinak éreznem magam, hogy vagy siklórnyőzöm, vagy downhill MTB-zem, vagy paintballozom, esetleg rúgok 3 gólt...
    Hol itt a vér? a halálhörgés? a sikolyok? a lángoló tetők illata? a leomló várfalak dübörgése?
    ...hová tart ez a világ?
  • Sir Quno Jedi
    SZívemből beszélsz brada ! DE haladnunk kell a korral, nekem egy Executor osztályú cs.romboló is megteszi (persze kísérőflottával), ha nincs más...
  • G_ArchAngel #24109
    mostmár néhány lány beeshetne váleményt nyílvánítani - Macs, Kata, Parizer, Arch... valaki?
  • Breki33
    naés?
    énmeg királyfi leszek P
  • Gfreiter
    LOL, látom nem csak én élek még a lovagkorban...
  • G_ArchAngel #24106
    A férfiaknak bőrzekére láncinget, mellvértet, alkar és lábvasakat, zártrostélyú sisakot, kétkezes pallost, arabs telivért, 3 falut, egy kastéllyal, portánkét 1 arany adóval!!!
  • Gfreiter
    LLLOOOLLL :DDDDDDD
    Egyébként így van! Követeljük!!!!!!!!!
  • Sir Quno Jedi
    A nő LEGYEN nő !!!

Miniszoknyát akarunk és harisnyatartót és combfixet és csatos cipellőt és hosszú selymes hajat, vadító szempillákat és tiszta szemeket ÉS mindezt nem magunkon akarjuk látni !!!!
  • Gfreiter
    Jah, az kimaradt a felsorolásból...
  • Gfreiter
    *analfabéta*
  • Gfreiter
    Lehet, hogy csak a harisnyát tarisznyának olvasta valamelyik anapfabéta, és azóta kirobbant ez a "divat"
  • G_ArchAngel #24100
    és az új kedvencem a frufru, szemöldök felett egyenesen levágva...
    Egy lipicai kancának is erotikusabban van levágva a sörénye, könyörgöm!
    Az egyébként bájos Dukai Reginától is a hideg rázott ki, mikor megláttam ilyen hajjal - hál'sten a csaj már már vhol nyilatkozta, hogy növeszti a haját, mert rájött, hogy nem nyerő...
  • Gfreiter
    Ez az! Ki a tarisznyarákokkal!!! Forradalom!!!!!!!! Lázadáááásss!!!!!
  • Sir Quno Jedi
    Jah tegnap is ideült mellém egyik kolleganőm, csini, elegáns kosztümben, rövid szoknyában, megfelelő harisnyában és cipellőben, hát hagyne mondjam, hogy kicsit sem volt izgató !!!

Úgyhogy útáljuk együtt a tarisznyás, papucsos ribiket !
  • Gfreiter
    LOL :D

Egyébként akkor most mér van az, hogy egy normális férfinak sem tetszik a mostani női divat. Kéne írni valamelyik szennylapnak, hogy állítsák már le magukat ezzel az ócska divatdömpinggel! Na meg a britniszpírsz divat... báh...
  • Breki33
    Nemroszabb mint a vasalótalp

a kiszedett és rajzolt szemöldök is kimehetne máááá
    undorító
  • G_ArchAngel #24095
    A box cipő sem gyenge: Muhamad Ali lányának jól áll a ringben, de a kis pláza-nyuszikon úgy néz ki, mint a török hódítások alatt a pasa szolgálójának lábbelije - főleg, ha piros... (és úgye ezt a képet teljesíti ki a bő nadrág, boxcipő felett összehúzva... - néha már nem csodálkozom, ha némely férfi saját nemére kattan, mert az ilyen nőket(?) még a kannibálok is kiköpnék)
  • Gfreiter
    Ja, ez meg a másik. A halásznadrágtól ki tudok térni a hitemből... Szerintem egy férfinak sem tetszenek ezek a cuccok, de minden csaj ezt hordja, mer ezt olvassa a cosmopolitanban. Viszont akik írják azt a szemetet, azok tuti nem ilyet hordanak, csak bebugáztak egy csomó dellát azért, hogy hirdessék ezeket a gányadék turkálóholmikat...
  • G_ArchAngel #24093
    Jah, és mikor jönnek rá a lányok, hogy a szoknya v. mini jobban áll nekik, mint az idegbeteg nadrágok?

(ilyenkor jön a nyaf-nyaf: nem sikerült jól epilálnom, nincs szép formája, rövid a lábam, görbe a lábam, nem ízmos a lábam...)
  • Gfreiter
    Valaki nem tudja véletlenül, hogy ezek az undorító gusztustalan papucsok mikor mennek már ki végre a divatból?? Reménykedtem, hogy ezen a nyáron a csajok végre valami normális cuccban nyomulnak, de úgy tűnik megin hányni fogok végig az utcán...

• Gfreiter
    LOL :D
    Egy-két módosítás :)

Sixty = Hatvan
    Shit iron = Szarvas
    Castlepalace = Várpalota

Hey Water nagyon LOL :DDD Melyik hülye adott ilyen neveket a városainknak???
  • G_ArchAngel #24090
    Magyar településnevek az unióban:

Pacific Csaba = Békéscsaba

Saturday Place = Szombathely

Have Six = Hatvan

Very Bad Iron = Szarvas

Legless = Lábatlan

Mizs Of Louis = Lajosmizse

Saint S = Szentes

Red One House = Veresegyház

Wish Of Balaton = Balatonakarattya

Little Hold It = Kistarcsa

Nutty D = Diósd

Turkish Valentine = Törökbálint

Girlvillage = Leányfalu

Froggy Goes R = Békásmegyer

Saxon Pile Fucked It = Százhalombatta

Eugene Nutty = Diósjenő

Her Lip = Ajka

Reach It = Érd

Your Peanut = Mogyoród

Big Smithy = Nagykovácsi

Hey Water = Hévíz

He Would Push You = Tolna

Castlecastle = Várpalota

Noble Customs = Nemesvámos

Veered Grass = Martfű

He Wolud Steal = Csorna

His Problem = Baja

Archbishop Wild Garden = Érsekvadkert

My Big Problem = Nagybajom

(forrás: tv2.hu)
  • G_ArchAngel #24089
    van hát, megadjam a címet, ahol vettem?:D
  • G_ArchAngel #24088
    A muzulmán nők jók ilyen fantázia tréningekhez...