74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Akor télleg itt a világ vége... Kihalunk, oszt jóvan.
-
KTC #24126 Most jutott eszembe, hogy valahol olvastam : a nők nem maguknak , nem a férfiaknak , hanem a többi nőnek akarnak tetszeni. Na.....? Kérdem, ki mit lép erre?
Azt hiszem van igazság benne.
Hát lehet, hogy nagyon kilógok a sorból. :)) -
G_ArchAngel #24125 Szerintem adjunk ki egy divatlapot:)
FAN - Férfiak a Nőkről címmel:D
Sóbert Norbi is elmehet a zsírégetésével, inkább buzdítsunk több szexre (a szexen beül a nőket több mozgásra:DDD)
-
Ne mondok semmit, mert mindig úgy öltözködöm. De kérdezzétek meg rezeséket. :) -
A nők ott rontják el mikor NŐKRE hallgatnak öltözködési ügyekben ?!! HÁT kérdem én, vajon a hetero nők mit tudnak arról miben dögös egy nő ?!!! Suxxx ! Én pl. egy pillanat alatt ránézésre megmondom mi jó egy nőnek és mi nem (néha még hallgatnak is rám, bár ez nyűgös, mert jobban hisznek a saját konkurrenciájuknak) ! -
Hát én dzsilettmachhárommal beretválkozom, de csak azért, mert ez nem cincálja le a bőrt a képemről. :DDD -
Ez így jó meglátás. Csak sokan nem azt hordják, hanem amit előír nekik az "emancipált" pletykalap... -
megyekis lespricellni valakit :-) -
azt viseljük P -
KTC #24118 Hát ha "valaki" akkor én is nyilatkozhatom gondolom:))
A divatról annyit , hogy mindenki azt viselje ami a legjobban áll neki. Kész ennyi. -

Jah, meg ha nem használsz oldszpájszt, meg nem dzsilettmachhárommal beretválod magad, meg nem vogyorogsz olyan idétlenül, mint a csóré areklámban, akkor nem is vagy igazi férfi. -
Amúgy manapság a nemek közti különbségek lassan összemosódnak. Már nem lehet egy férfi "igazán" férfi a klasszikus értelmeben, mert akkor mucsaj, tahó, bunkónak tartják ! Szomorú de ez van. -
Ő hajlandó nőként kinézni, már csak szakmából adódóan is, szal. vele nincs gond, jó lány ! -
Noés a felizzott turbólézerütegek édeskés bűze ?!! Hmmmm, az smafu ?!! -
Aspyrin #24113 Sétálj kicsit a Palesztin-Izrael határ környékén, valószínüleg lesz ilyen élményben részed. -
Főleg Katára vagyok kíváncsi, hogy mit mondana :) -
G_ArchAngel #24111 Komolyan szánalmas, hogy úgy kell férfinak éreznem magam, hogy vagy siklórnyőzöm, vagy downhill MTB-zem, vagy paintballozom, esetleg rúgok 3 gólt...
Hol itt a vér? a halálhörgés? a sikolyok? a lángoló tetők illata? a leomló várfalak dübörgése?
...hová tart ez a világ? -
SZívemből beszélsz brada ! DE haladnunk kell a korral, nekem egy Executor osztályú cs.romboló is megteszi (persze kísérőflottával), ha nincs más... -
G_ArchAngel #24109 mostmár néhány lány beeshetne váleményt nyílvánítani - Macs, Kata, Parizer, Arch... valaki? -
naés?
énmeg királyfi leszek P -
LOL, látom nem csak én élek még a lovagkorban...
-
G_ArchAngel #24106 A férfiaknak bőrzekére láncinget, mellvértet, alkar és lábvasakat, zártrostélyú sisakot, kétkezes pallost, arabs telivért, 3 falut, egy kastéllyal, portánkét 1 arany adóval!!!
-
LLLOOOLLL :DDDDDDD
Egyébként így van! Követeljük!!!!!!!!! -
A nő LEGYEN nő !!!
Miniszoknyát akarunk és harisnyatartót és combfixet és csatos cipellőt és hosszú selymes hajat, vadító szempillákat és tiszta szemeket ÉS mindezt nem magunkon akarjuk látni !!!! -
Jah, az kimaradt a felsorolásból...
-
*analfabéta* -
Lehet, hogy csak a harisnyát tarisznyának olvasta valamelyik anapfabéta, és azóta kirobbant ez a "divat"
-
G_ArchAngel #24100 és az új kedvencem a frufru, szemöldök felett egyenesen levágva...
Egy lipicai kancának is erotikusabban van levágva a sörénye, könyörgöm!
Az egyébként bájos Dukai Reginától is a hideg rázott ki, mikor megláttam ilyen hajjal - hál'sten a csaj már már vhol nyilatkozta, hogy növeszti a haját, mert rájött, hogy nem nyerő... -
Ez az! Ki a tarisznyarákokkal!!! Forradalom!!!!!!!! Lázadáááásss!!!!!
-
Jah tegnap is ideült mellém egyik kolleganőm, csini, elegáns kosztümben, rövid szoknyában, megfelelő harisnyában és cipellőben, hát hagyne mondjam, hogy kicsit sem volt izgató !!!
Úgyhogy útáljuk együtt a tarisznyás, papucsos ribiket ! -
LOL :D
Egyébként akkor most mér van az, hogy egy normális férfinak sem tetszik a mostani női divat. Kéne írni valamelyik szennylapnak, hogy állítsák már le magukat ezzel az ócska divatdömpinggel! Na meg a britniszpírsz divat... báh... -
Nemroszabb mint a vasalótalp
a kiszedett és rajzolt szemöldök is kimehetne máááá
undorító -
G_ArchAngel #24095 A box cipő sem gyenge: Muhamad Ali lányának jól áll a ringben, de a kis pláza-nyuszikon úgy néz ki, mint a török hódítások alatt a pasa szolgálójának lábbelije - főleg, ha piros... (és úgye ezt a képet teljesíti ki a bő nadrág, boxcipő felett összehúzva... - néha már nem csodálkozom, ha némely férfi saját nemére kattan, mert az ilyen nőket(?) még a kannibálok is kiköpnék) -
Ja, ez meg a másik. A halásznadrágtól ki tudok térni a hitemből... Szerintem egy férfinak sem tetszenek ezek a cuccok, de minden csaj ezt hordja, mer ezt olvassa a cosmopolitanban. Viszont akik írják azt a szemetet, azok tuti nem ilyet hordanak, csak bebugáztak egy csomó dellát azért, hogy hirdessék ezeket a gányadék turkálóholmikat... -
G_ArchAngel #24093 Jah, és mikor jönnek rá a lányok, hogy a szoknya v. mini jobban áll nekik, mint az idegbeteg nadrágok?
(ilyenkor jön a nyaf-nyaf: nem sikerült jól epilálnom, nincs szép formája, rövid a lábam, görbe a lábam, nem ízmos a lábam...) -
Valaki nem tudja véletlenül, hogy ezek az undorító gusztustalan papucsok mikor mennek már ki végre a divatból?? Reménykedtem, hogy ezen a nyáron a csajok végre valami normális cuccban nyomulnak, de úgy tűnik megin hányni fogok végig az utcán... 
-
LOL :D
Egy-két módosítás :)
Sixty = Hatvan
Shit iron = Szarvas
Castlepalace = Várpalota
Hey Water nagyon LOL :DDD Melyik hülye adott ilyen neveket a városainknak???

-
G_ArchAngel #24090 Magyar településnevek az unióban:
Pacific Csaba = Békéscsaba
Saturday Place = Szombathely
Have Six = Hatvan
Very Bad Iron = Szarvas
Legless = Lábatlan
Mizs Of Louis = Lajosmizse
Saint S = Szentes
Red One House = Veresegyház
Wish Of Balaton = Balatonakarattya
Little Hold It = Kistarcsa
Nutty D = Diósd
Turkish Valentine = Törökbálint
Girlvillage = Leányfalu
Froggy Goes R = Békásmegyer
Saxon Pile Fucked It = Százhalombatta
Eugene Nutty = Diósjenő
Her Lip = Ajka
Reach It = Érd
Your Peanut = Mogyoród
Big Smithy = Nagykovácsi
Hey Water = Hévíz
He Would Push You = Tolna
Castlecastle = Várpalota
Noble Customs = Nemesvámos
Veered Grass = Martfű
He Wolud Steal = Csorna
His Problem = Baja
Archbishop Wild Garden = Érsekvadkert
My Big Problem = Nagybajom
(forrás: tv2.hu) -
G_ArchAngel #24089 van hát, megadjam a címet, ahol vettem?:D -
G_ArchAngel #24088 A muzulmán nők jók ilyen fantázia tréningekhez...