74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Nekem pl. mi áll jól? :DDDDDDDDDD
Sziasztok!
-
Ilyen törpi vagy ??? :DDD -
Gyere L Airsoftozni... :) -
KTC #24163 helyes! :)) -
peet69 #24162 Csá all -
G_ArchAngel #24161 mit csináljak? nyáron valamennyire véd, és szellőzik is - nem discoba veszem fel, hanem hobbyhoz... -
KTC #24160 váljék egészségedre :)) -
Félre vagyok értve, ÉN rühellem a fiúsan rövid hajat lányokon !!! -
G_ArchAngel #24158 pedig nekem is van: igaz terepzöld, televan zsebbel és fotózni vagy horgászni járok benne - de van:) -
G_ArchAngel #24157 továbbra sem értem...
sőt a "többcélúval" jobban bezavartál...
pl.:
túrabakancs - 1-3cm-es talp, mert vmennyire szikláknál előnyös érezni a talajt
MTB-trekking cipő - ez sem lehet vastag, mert akkor nem lehet normálisan hajtani, ha vékony, akkor hegynek felfelé, vagy downhill-ezésnél szétmegy a talpam, de nekem ez sem több 1-2cm-nél...
utcai/sport cipő: 1-1,5cm...(saroknál lehet több)
alkalmi cipő: ez meg abszolút vékonytalpú, mivel úgy elegáns...
szóval, hol lehet használni 5cm-nél magasabb talpú, többcélú cipőket?
(én erről 1.90m-rel le is esnék és összetörném magam:D) -
KTC #24156 Ha azokra a nem mondom milyen gatyákra gondolsz, akkor főleg, de azokat a fiúkon sem birom elviselni. -
G_ArchAngel #24155 Jó, de Te is elismered, hogy a mai - főként a tini - divat elemek egyre jobban eltávolodnak azon öltözékektől, melyeket "nőiesnek" lehetne hívni... -
KTC #24154 Hát annakidején nekem ishasonló gondolatok jutottak eszembe eme bölcseletről mint nektek.
Még csak annyit fűznék hozzá:
1. nem szószerint idéztem, lehet hogy valami kimaradt, nem tudom
2.én végül arra a következtetésre jutottam , hogy a nők véleménye a többi nő megjelenéséről , sokkal kritikusabb olykor , mint a férfiaké, tehát egy mésik nő bókja sokkal nagyobb elismerés a számunkra. Az illető uriember ezt fedezhette föl annakidején, de nem rossz G_Arch meglátása sem. Én mindenesetre leginkább magam véleményére adok , mert én tudom , hogy mi áll jól nekem és mi nem,és főleg miben érzem jól magam és ez a legfontosabb.
-
Nekem ilyenek vannak. A markánsabb, többcélú cipőket szeretem. -
toto2700 #24152 kÁR volt! -
G_ArchAngel #24151 Te nyöszörögtél fiús hajért, miattad szúrtam be... -
G_ArchAngel #24150 a divatmagazinok címlaplányai márcsak ilyenek...:) -
G_ArchAngel #24149 de jó Neked, én mindkettőt tártkarokkal várnám - bár még mindig a lentebb látható Kinga az abszolút favorítom... -
Ha láttad normális hajjal, nem mutogatnád ezt a szörnyképet ! -
Rusnya mint a bűn ! -
toto2700 #24146 Nem -
toto2700 #24145 Nem -
G_ArchAngel #24144 Halle Berry?
-
G_ArchAngel #24143 és Dorka?
-
G_ArchAngel #24142 ööö...most nem tudom mit gondoljak: hogy hülyéskedsz, vagy neked tényleg bejön? -
EZ nem rövid ! A rövid az rövid, fiús ! Ez fiún buzis, tehát nem fiús, tehát nem rövid ! Na ! :DDD -
Micsoda??? Nem az, hanem azok! 5 centi vastagság alatti szóba sem jöhet... -
Azért van egy-két olyan nő, akinek a rövid haj adott esetben még jobban is áll. -
G_ArchAngel #24138 ja, Neked is az van? :DDDD -
Khm...patacipőket, vasalótalpúakat nem bántani! 
-
G_ArchAngel #24136 Ez a lányon mást nem tudok elképzelni csak magam:DDD -
toto2700 #24135 Hűha! Tényleg nagyon nőies. De nekem akkor is a hosszú haj jön be, persze van kivétel - lásd alább - -
Pedig minimum vállig érő hosszú haj rulZ! Képzeld el ugyanezt a csajt, csak nem ilyen szép pofival. Máris idétlen ezzel a hajjal. -
G_ArchAngel #24134 
nem tudom melyönknek nem lenne elég jó ez a lány...
páran előtte magunkba nézhetnénk... -
G_ArchAngel #24133 Ez a lány - nevezzük Kingának - ugyanannál az ügynökségnél van, mint Kata...

...rövidhajú, és NAGYON NŐIES, mert az az alak, viselkedés, arc, kiállás határozza meg, nem a haj hossza. -
G_ArchAngel #24132 Hidd el KTC-nak igaza van, Te csak a kivételek csoportját erősíted...(hál'sten Te ilyen vagy)
Én láttam olyan lányt, aki úgy öltözött hegymászáshoz, mintha partyba indult volna - s bejött neki, mert a többi lány szabadidőruhában volt, így ő messze kitünt a csapatból, s ezzel óhatatlanul is magára vonta a fiúk figyelmét...
Persze tudtuk, sőt mondtuk, hogy milyen hülye, hogy így öltözik kiránduláshoz - de mivel fiúk vagyunk, akaratlanul is rátévedt a tekintetünk... -
toto2700 #24131 Szép jó reggelt!:D -
toto2700 #24130 De utálom amikor megmondják, hogy mit csinálj, ha már nem használ oldszpájzt, akkor a lányok már rád sem hederítenek! Hova lettek a szép hosszúhajú természetes lányok? Egyre több lány vágatja rövigre a haját! Szerintem így a nőiességük is csorbát szenved! Na de miért van ez? Na meg a kihúzott szemöldökű lányoktól a falra mászok! -
Ezzel én nem értek egyet. Az a nő szvsz hülye, aki a többi nő miatt öltözködik. Én sepciel akkor is miniszoknyában, blúzban, meg tűsarkúban mászkáltam, amikor a többi nő éppen a patacipőket hordta, vagy mint mostanában a boxcipő, halászgatya, csíkos(széltében!!) felső öltözékben virít... -
G_ArchAngel #24128 És szerinted ebben mi a reális?
Én nagyon nem szeretnék tetszeni egy fiúnak sem:)
Ez kb. olyan mint az állatvilág nagyobb részében (mert ugye kívételek vannak), csak itt fordítva - míg pl. a madaraknál a hím a színesebb, hogy ezzel is versengjen más hímekkel (s így nyerje el a tojó kegyeit), így az embereknél a nők tesznek ugyanígy: nem az az elsődleges, hogy a párjának tetszen, hanem szebb legyen, mint a többi nő (elsődlegesen önmaga lelkibékéje miatt, másodlagosan ezzel is kiütve a párjára leselkedő potenciális versenytársakat)
(Dr. Csernus rulez!:D)