74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
:) -
Aspyrin #24205 Jönnek a mesteremberek, és betesznek -
de most hogy leszek benne a listaban? -
sikerult -
-
Aspyrin #24201 jah -
a la priti wumen? -
Aspyrin #24199 Számomra ez kissé 90-es évek eleje -
Ez meg egy "egyszerű" cipő:
-
Itt ez a ruha pl. Őrülten egyszerű vonalvezetésű, egyszínű, fekete, stb. mégis perfekt darab !
-
vegre muxik a tagok oldal...
venre lattam archrol mas kepet is mint a tablo (buskomor tavolba meredeo tekintet, kinyomott mell, felmosoly usw) -
Ha magyarázni kell, az már rég rossz. :)) -
G_ArchAngel #24194 mit is?:D -
Ez eléggé el nem ítélhető ! :DDD -
Izé.
Majd talán máskor... :DDDD
Nincs is róla képem. Nem szoktam magamat fotózgatni és barátom is mást szokott csinálni, mikor már csak az van rajtam... :D -
De ő kérdezett rá. -
Amúgy a ruha sokféle lehet, lehet hogy elmondva hülyén hangzik valami, élőben meg perfekt. Ezért ruhát csakis élőben lehet válogatni és nem árt felpróbálni !
Én azt mondom, hogy az elegáns, visszafogott, egyszerű vonalvezetésű viselet, a pasztell színek mindeképpen komolyítanak mindekit, de persze ehhez olyan viselkedés is szükségeltetik, mivel a ruhát hordani is tudni kell ! Nekem az elegáns nők jobban bejönnek, mint a feltűnő neonpólós generáció ! -
G_ArchAngel #24189 hááát...
én vidéki suhanc vagyok, de ha feltévedek a NagyFaluba, akkor a nagy bótokban nem inkább csini öltözékeket látok, mint praktikusakat...
(persze a falusi közértben nem Keyoban nyomja a mami) -
Aspyrin #24188 Belinkelheted ;-) -
Csitri talán nem, de rossz az mindenképp :P :))) -
szando #24186 dorka rulllla! -
Van tangám amin egy macsek van alatta meg, hogy "rossz dolgokat csinálok" :)))) -
G_ArchAngel #24184 Bocs, de mikor elkezdtük a témát, akkor általánosságban beszéltünk... -
Nem vagy te csitri, hogy vihorássz ! :DDD -
Najugye ! -
Akkor [mosolyog] [nyelvet ölt SQJ-re] [kacsint] és végül, de legfőképp [vihog] :) -
Egy eladónő munka közben úgy öltözik, ahogy megszabják neki, azonkívül meg mind1, mert nekik általában fontosabb a praktikum, mint a csini ! -
Aspyrin #24179 Lányoknak egy dolog áll igazán jól :
-
Mikor találkoztunk SQJ-vel, kék kosztüm volt rajtam, és nem túl magas sarkú cipő... Nekem a kosztüm olykor (vagy általában:)) alapkövetelmény a munkahelyemen. -
Nem nevetgél ! :DDD -
De az ő munkájához az jó és róla volt szó. -
:DDDD
[nevetgél] -
G_ArchAngel #24174 jó, de Scully-féle elegáns típus tényleg nőisen elegáns, de míg egy közalkalmazottnak elmegy hétközben, egy eladónőnek máshogy kell öltöznie... -
A szoknya minden nőnek jól áll, max. kissé hosszabbat kell választani.
Én azt mondom, hogy hétköznap, munkára, kosztüm és hozzá illő visszafogott közepesen magassarkú cipellő teljesen elmegy neked (afféle Scully FBI ügynök stílus).
Ha meg laza akarsz lenni, akkor is illik egy fájin blúz (nem túl nagy kivágásokkal), esetleg egy kis dögös kabátka, szűk középhosszú/hosszú, felhasított szoknya, meg hozzá illő pasztell cipellő, mondjuk olyan Barbie-s forma (kicsit szögletes/kerekített orrú, hátul pántos, félmagas sarok, ami inkább széles, de hosszában vékony), meg normális fél-harisnya ! Majd ha lesz időm, összeválogatok neked valami (képekben), de most sajna ez nem megy ! -
Hát ez nem teljesen igaz :)) -
Nem kell :DDD Csak szeretek tettszeni Neki... ez is az én döntésem. Amúgy meg kiváncsi vagyok, tehát mi állna jól nekem szted? :) -
És akinek nem áll jól a szoknya? És/vagy akinek nincs olyan csini vékony bkája és ezért nem áll jól neki a csatos meg mittudoménmilyen cipellő és/vagy a hosszú haj? Hm? Az már nem lehet nő? :P :) -
Nem mondhatom el, mert azt kell viselned, amit a barátod szeret ! -
Én a barátomnak akarok tetszeni és ha valaki miatt különösen kiöltözöm, vagy olyat veszek fel, amit szeret, az csak Ő... :) -
szia arch, neked minden jol al
van egy uj kolleganom... ot probalom mindig minire rabeszelni... de mivel kb olyan magas mint en, valahogy nem halgat ram...