74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Vámpirkutya :D -
vállaszom=válaszom :) -
Édi ez a dög bazz :DD -
Kielégítette a kiváncsiságodat a vállaszom??
Igen kitornáztam :) -
G_ArchAngel #24850 kitornáztad magad, macsek? 
gondoltam elküldöm veled a kutyámat, de inkább ő a kertben csinált talajgyakorlatokat...:)
-
egy ismerősöm állat módon hasonlít a szakállas barátodra.. -
ÚJ KÉP :D
NÁM RÖHÖG!! :) -
hi! rp: kicsit olvass vissza...kb ugyanezekkel a problémákkal küzdöttem amikor feltöltöttem az első képeimet, és segítettek, szerintem neked is segítségedre lehet az az info.
még egy dolog, amire nekem is felhívták a figyelmem: ékezet ne legyen a kép nevében!
Hykao teszi fel a képeket a tagok közé, szal várj egy kicsit és fent lesznek a képeid. -
[szmájlik] [makrók] [url] [kép]
Ezeket látod? -
rp #24845 feltöltöttem 1 képet ami itt van a galériában. viszont nem látom a tagok között a nevem sem. most akkor mi a különbség a galéria meg a tagok oldalon lévő képek között__??
ez innen nem fog átkerülni oda__??
azonkívül ide belinkelni nemtudom ugyanis nemtudom sem azt az UBB-s izét sem a HTML-eset amit képfeltöltés után kap a halandó, merugye 2nap mire ténylegesen regisztrálodtam éshát feltöltöttem azt csá....ilyenkor már vissza se lehet nézni ezeket a kódokat__??
ugyanazt a képet kétszer töltöttem föl ugyhogy ha még úgy van akkor az egyiket simán lehet törölni.
egy parányit bonyolultnak találom ezt az egészet de majmegmongyátok az okosat. thx. -
rp #24844 fantasztikus !
mégiscsak életbelépett a regisztrációm.
ugyhogy üdv mindenkinek. -
Baloldali tiszta Gyurcsán :D -
rp #24842 nem -
Hello!
Átnéztem egy pár képet. Sirály, hogy nevekhez most már artzokat is tudok kapcsolni.
Hykao: köszi -
G_ArchAngel #24840 ezek tavalyi képek, nekem meg akkor még nem volt gépem...
(más fotóját nem is szeretem piszkálni, meg ezek a képek nem is érnek annyit...) -
nincs mit -
Nagyszerű!! Már töltöm is, ezt is kössz
-
Bogyoka!
Ajánlom neked az XnView nevű kis programot -> kép átméretezése (fájlméret csökkentéssel) kb. 5 másodperc!
Ingyenes! Magyar nyelven! Letöltheted a www.honositomuhely.hu-ról!
Elindítás után -> jobb klikk az átméretezni kívánt kép(ek)en -> Konvertálás -> Egyéb opciók-ra katt. -> Átméretezés -
Köszike
-
szép piros szeme van
látszik hogy értesz a PS-hez :-) -
Üdv mindenkinek!
Bogyoka frissítettelek!
Units feltettelek! -
G_ArchAngel #24833 Férfias játék...:DDD

-
peet69 #24832 Nem rég voltam downhillezni tök alap mountenbike-al hát hogy ugy mongyam megsínylettem 1 csöppet :DDDDD -
G_ArchAngel #24831 Ők 3-an a legjobb barátaim közül (a negyedik vezetett, így semmi különlegeset nem csinált...)

-
Tudom, az adminnak irtam, csak nem irtam oda, mert siettem
-
G_ArchAngel #24829 akármit csinálsz magaddal, azért én szeretni foglak, béjbe... 

-
Puszillak
Irány a buta sperthalle :))
Azért vigyázok, hogy ne vegye el teljesen az eszem :D -
ebben én nem segíthetek -
Akkor most irnám, hogy szeretném, ha azt a két régi rossz képemet töröltetni, és helyébe ez a 3 kép menne.
Meg reggel kisérleteztem, és nagyon nagy 2 db képet feltöltöttem, nem tudom, hogy az hol landol, de azt is törölni kéne. Most más gondom nincs.
-
G_ArchAngel #24825 Nana...
nálunk igen sok 30 feletti hölgy röplabdázik, és jól áll nekik...:)
talajtorna tényleg nem ennek a korosztálynak való
lovaglás... hát itt lehet "másra" is gondolni (a kedvesed kicsit szélesebb a képeken, így nem nyomok idióta poénokat :D), de amúgy tényleg jó sport, mert rendesen lerázza a felesleget már ügetésnél is... (a legjobb 5-6 ember bepakol és egy napra ki a tájba...)
...vagy még maradt a downhill bringázás, amely kicsit veszélyes, de ha keményre állítod a telókat, jobb, mint bármi ami zsírt éget...:) -
Nagyon szépen köszönöm neked 
-

Bogyoka3 -
-
Buta flém emelgetés (okosan) width futás
Számodra kedves nőies sportok sajna eléggé nehezen kivitelezhetők 29 évesen úgy, hogy nem vagy versenysportoló.
Kivétel tán a lovaglás
-
G_ArchAngel #24820 És midet mész edzeni, béjbe?
Sima terembéli fém emelgetés, vagy vmi értelmes sport?
(lovaglás, röplabda, talajtorna...ööö...más nőies sport nem jut eszembe...) -
Nemsokára megyek edzeni
de talán addigra jobb kecvre derülsz....
-
peet69 #24818 ja te ugy csinálod. :DDD :cP -
peet69 #24817 na csinálhatok word dokumentumot :(((
itt fogok mekhalni !!! -
G_ArchAngel #24816 egyszerűbb a PhotoShop alapszintű elsajátítása :) -
peet69 #24815 vagy ha még nem akkor ideje ellátogatnia :DDDD